Pietris George

Η δημιουργία του συλλόγου με την επωνυμία «ΕΝΩΣΗ ΚΟΡΙΝΘΙΑΚΩΝ ΕΠΙΣΙΤΙΣΤΙΚΩΝ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ» είναι πλέον γεγονός… ΣύμφωναΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ!!!

Ptwxos Enpe

Με τη συμμετοχή του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου Δημήτρη Πτωχού και παρουσία του Υπουργού Κλιματικής Κρίσης καιΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ!!!

Feneos Limnh

Σε αυτοψία στο έργο της Ασφαλτόστρωσης Τ.Κ. Φενεού-Φράγμα Λίμνης Δόξα, προϋπολογισμού 2.300.000€, που ξεκινάει άμεσα,ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ!!!

Louziwtis Sxoinas

Το Επιμελητήριο Κορινθίας διοργανώνει εκδήλωση με τον Αντιπρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για την Προώθηση του ΕυρωπαϊκούΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ!!!

22 A

Με Σύμμαχο τον καλό καιρό με μεγάλη επιτυχία αλλά και ρεκόρ συμμετοχών διεξήχθησαν στο ΛουτράκιΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ!!!

Fysiko Aerio Erga

ΠΡΟΣΟΧΗ! συνεχής ενημέρωση… ==================================== Την  Τρίτη 16/3/2024 θα γίνει αποκλεισμός της οδού Πηγάσου από την συμβολήΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ!!!

P.e.korinthias 24

Ο.Σ.Υ.Α.Π.Ε. ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΑΙΡΕΤΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ   17 ΑΠΡΙΛΗ ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΤΟΝ ΑΓΏΝΑΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ!!!

Galaktos

ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΓΑΛΑΚΤΟΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΚΑΙ ΠΟΤΩΝ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ – ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ               ΜΕΛΟΣ ΠΑΝΕΛΛ. ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΕΡΓΑΤΟΤΕΧΝ. & ΥΠΑΛΛ.ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ!!!

E Banking

Την προσοχή στους πολίτες εφιστά με ανακοίνωσή της η Γενική Διεύθυνση Εσωτερικής Λειτουργίας της ΠεριφέρειαςΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ!!!

Floga

Ο Δήμος Κορινθίων ετοιμάζεται να υποδεχθεί την Ολυμπιακή Φλόγα των 33ων Ολυμπιακών Αγώνων “𝐏𝐀𝐑𝐈𝐒 𝟐𝟎𝟐𝟒”,ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ!!!

Xamogelo Lampada

Με το μήνυμα «Μία λαμπάδα … ένα Χαμόγελο» σας καλούμε αυτό το Πάσχα να στηρίξετεΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ!!!

Police Beggalika 1

Κάθε χρόνο κατά τη διάρκεια των εορτών του Πάσχα, γινόμαστε μάρτυρες σοβαρών ατυχημάτων, ιδιαίτερα σε ανήλικους,ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ!!!

Police A.t. Loutrakiou

Εξιχνιάστηκε, ύστερα από αστυνομική έρευνα του Αστυνομικού Τμήματος Λουτρακίου, δύο (2) περιπτώσεις κλοπών δικύκλων μοτοποδηλάτωνΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ!!!

Kakogiannis Food

Δυναμικότητα παραγωγής 90.000 τεμαχίων έτοιμων γευμάτων την ημέρα Μείωση του περιβαλλοντικού αποτυπώματος κατά 20%, μέσωΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ!!!

Stavrelis Syn Typoy

¨Παραμύθια της Χαλιμάς¨ δεν υπάρχει Βαρδινογιάννειο Αθλητικό Κέντρο!!! Δεν προκύπτει από πουθενά, δεν έχει υποβληθείΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ!!!