Sxoinas Sxmx

Ο Αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, κ. Μαργαρίτης Σχοινάς, συνοδευόμενος, μεταξύ άλλων, από την Βουλευτή ΚορινθίαςΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ!!!

Sxoinas Foithtes

Στην Κόρινθο βρέθηκε για μία ακόμα φορά την Τετάρτη, 17 Απριλίου το μεσημέρι ο Αντιπρόεδρος τηςΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ!!!

Floga Mpakasetas

Το Αρχαίο Στάδιο της Νεμέας κατακλύστηκε από κόσμο για να χειροκροτήσει την Αρχηγό της ΕθνικήςΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ!!!

Floga

Ο Δήμος Κορινθίων ετοιμάζεται να υποδεχθεί την Ολυμπιακή Φλόγα των 33ων Ολυμπιακών Αγώνων “𝐏𝐀𝐑𝐈𝐒 𝟐𝟎𝟐𝟒”,ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ!!!

Mpozikis 17 4 24

Συνέντευξη Τύπου παραχώρησε το μεσημέρι ο Εκπρόσωπος Τύπου του Δήμου Κορινθίων κ. Τάσος Μποζίκης. ΟΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ!!!

Ranch 00

Την αύξηση των επιχορηγήσεων του Δήμου Κορινθίων προς τα σωματεία και τους συλλόγους πυροπροστασίας εισηγήθηκεΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ!!!

Fysiko Aerio Erga

ΠΡΟΣΟΧΗ! συνεχής ενημέρωση… ==================================== Την Πέμπτη 18/4/2024 θα γίνει αποκλεισμός της οδού Μεταμορφώσεως της Σωτήρος απόΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ!!!

Pietris George

Η δημιουργία του συλλόγου με την επωνυμία «ΕΝΩΣΗ ΚΟΡΙΝΘΙΑΚΩΝ ΕΠΙΣΙΤΙΣΤΙΚΩΝ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ» είναι πλέον γεγονός… ΣύμφωναΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ!!!

22 A

Με Σύμμαχο τον καλό καιρό με μεγάλη επιτυχία αλλά και ρεκόρ συμμετοχών διεξήχθησαν στο ΛουτράκιΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ!!!

Stama 0

Η κα Ελένη Σταματοπούλου πρωτοτύπησε αναδεικνύοντας ΕΦΑΡΜΟΖΟΜΕΝΕΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ στο 1ο Πανελλήνιο Συνέδριο Επειγόντων ΠεριστατικώνΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ!!!

Xamogelo Lampada

Με το μήνυμα «Μία λαμπάδα … ένα Χαμόγελο» σας καλούμε αυτό το Πάσχα να στηρίξετεΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ!!!

Police Beggalika 1

Κάθε χρόνο κατά τη διάρκεια των εορτών του Πάσχα, γινόμαστε μάρτυρες σοβαρών ατυχημάτων, ιδιαίτερα σε ανήλικους,ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ!!!

E Banking

Την προσοχή στους πολίτες εφιστά με ανακοίνωσή της η Γενική Διεύθυνση Εσωτερικής Λειτουργίας της ΠεριφέρειαςΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ!!!

Kakogiannis Food

Δυναμικότητα παραγωγής 90.000 τεμαχίων έτοιμων γευμάτων την ημέρα Μείωση του περιβαλλοντικού αποτυπώματος κατά 20%, μέσωΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ!!!

Pywxos Kikilias Pyranthos

Με πλήρη επιτυχία διεξήχθη η διακλαδική άσκηση ετοιμότητας «ΠΥΡΑΝΘΟΣ ΒΑΣΙΛΑΚΙΟ», το απόγευμα της Δευτέρας 15ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ!!!

P E Korinthias Agrotes

Εκπροσώπους αγροτικών συλλόγων υποδέχτηκε στο γραφείο του, στην Π.Ε Κορινθίας, ο Αντιπεριφερειάρχης Αναστάσιος Γκιολής, παρουσίαΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ!!!

Feneos Limnh

Σε αυτοψία στο έργο της Ασφαλτόστρωσης Τ.Κ. Φενεού-Φράγμα Λίμνης Δόξα, προϋπολογισμού 2.300.000€, που ξεκινάει άμεσα,ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ!!!

Ptwxos Enpe

Με τη συμμετοχή του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου Δημήτρη Πτωχού και παρουσία του Υπουργού Κλιματικής Κρίσης καιΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ!!!