Η Costa Navarino υποδέχεται τους επισκέπτες της για τη φετινή σεζόν, με σημαντικές αφίξεις και μοναδικές εμπειρίες, που σηματοδοτούν την περαιτέρω ανάπτυξη του προορισμού.

 

Στις 20 Φεβρουαρίου άνοιξε το ξενοδοχείο The Westin Resort Costa Navarino ενώ στις 24 Μαρτίου, νωρίτερα από κάθε άλλη φορά, θα λειτουργήσει και το The Romanos, a Luxury Collection Resort, στο Navarino Dunes. Το καλοκαίρι, η Costa Navarino θα καλωσορίσει το W Costa Navarino – το πρώτο ξενοδοχείο W στην Ελλάδα- στο Navarino Waterfront.

 

NAVARINO DUNES – ΑΝΟΙΞΙΑΤΙΚΕΣ ΑΠΟΔΡΑΣΕΙΣ ΜΕ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ

Το The Westin Resort Costa Navarino και το The Romanos, a Luxury Collection Resort αποτελούν μια ιδανική επιλογή για τα τριήμερα του Μαρτίου. Κατά τη διαμονή τους, οι επισκέπτες μπορούν να συνδυάσουν την ξεκούραση με την ψυχαγωγία, και να έχουν πρόσβαση σε συναρπαστικές  εμπειρίες άθλησης, ευεξίας και διασκέδασης.

Όσοι απολαμβάνουν τις αθλητικές δραστηριότητες, θα έχουν την ευκαιρία να εξασκηθούν μέσω των ατομικών και ομαδικών προγραμμάτων του πρώτου ‘Mouratoglou Tennis Center’ στην Ευρώπη. Μπορούν ακόμη να εξερευνήσουν το καταπράσινο Μεσσηνιακό τοπίο, με εκδρομές, πεζοπορίες, ποδηλασία και άλλα αθλήματα που προσφέρει το Navarino Outdoors.

Για όσους επιλέξουν τη χαλάρωση και την ευεξία, το βραβευμένο Anazoe Spa αποτελεί ιδανική επιλογή με signature θεραπείες για αναζωογόνηση. Ιδανικός προορισμός για τους νέους και για όσους αισθάνονται νέοι, είναι το Division 16, με παιχνίδια VR, bowling, escape room και καραόκε αλλά και δυνατή μουσική και mocktails. Οι οικογένειες θα απολαύσουν τους  αγαπημένους χώρους για παιδιά, το SandCastle και το Aquapark.

Παράλληλα, το ταξίδι των επισκεπτών στη Μεσσηνιακή γαστρονομία, περιλαμβάνει αυθεντικές εμπειρίες όπως τα μάθημα μαγειρικής με τοπικές συνταγές και οι γευσιγνωσίες ελαιόλαδου. Επίσης, μια μεγάλη επιλογή ανάμεσα σε εστιατόρια, καφέ και lounge bars -τα οποία θα ανοίξουν σταδιακά μέσα στην άνοιξη- με ανανεωμένα μενού και έμφαση στις τοπικές πρώτες ύλες.

Το τριήμερο της Καθαρής Δευτέρας εμπλουτίζεται με θεματικές δραστηριότητες, βασισμένες στα έθιμα και τις παραδόσεις της περιοχής: προετοιμασία για τα παραδοσιακά λαλάγγια και τις λαγάνες, συναρπαστικό κυνήγι θησαυρού, πέταγμα χαρταετού για μικρούς και μεγάλους. Στη συνέχεια ακολουθεί το τριήμερο της 25ης Μαρτίου με γιορτινό χαρακτήρα και αυθεντικές εμπειρίες για όλους.

ΤΟ NAVARINO WATERFRONT ΥΠΟΔΕΧΕΤΑΙ ΤΟ W COSTA NAVARINO

Στο Navarino Waterfront, τη νέα περιοχή ανάπτυξης της Costa Navarino, θα λειτουργήσει φέτος το καλοκαίρι το νέο ξενοδοχείο W Costa Navarino, σε μία παραθαλάσσια έκταση 130 στρεμμάτων. Tο πολυτελές ξενοδοχείο θα διαθέτει 246 μοντέρνα δωμάτια, σουίτες και βίλες, πολλές από τις οποίες με ιδιωτικές πισίνες και μοναδική θέα στον κόλπο του Ναβαρίνου. Η εμπειρία του W Costa Navarino θα περιλαμβάνει πέντε ξεχωριστούς χώρους για φαγητό και διασκέδαση, μεταξύ των οποίων κι ένα beach club σε συναρπαστική τοποθεσία πάνω στην παραλία.

 

Για προτάσεις διαμονής στο The Westin Resort Costa Navarino, δείτε εδώ.

Για προτάσεις διαμονής στο The Romanos, a Luxury Collection Resort, δείτε εδώ.

 

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της Costa Navarino.

.....::::: Μεταδώστε Αυτό το Άρθρο στα Social Media και όχι Μόνο :::::.....