Πρώτη πανελλήνια τηλεοπτική μετάδοση της Αιγιώτικης πολεμικής ταινίας – ντοκιμαντέρ
” Η ΜΥΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΗΣ ΒΟΣΤΙΤΣΑΣ ΩΣ ΑΠΑΡΧΗ ΤΟΥ ΕΙΚΟΣΙΕΝΑ “,
αφιέρωμα στα 200 χρόνια, του Aιγιώτη παραγωγού Βασίλη Γεωργαντά σε μουσική του Γιάννη Κριβέρη !

ΣΤΟ ΙΟΝΙΑΝ ΤV! Τον μεγαλύτερο και πιο ποιοτικό περιφερειακό τηλεοπτικό σταθμό της χώρας ! Προλογίζει ο καταξιωμένος σκηνοθέτης ιστορικών ταινιών Βασίλης Τσικάρας.

Σε 4 μονόωρα επεισόδια κάθε εβδομάδα!Πρώτο επεισόδιο απόψε Τετάρτη 19 Ιανουαρίου στις 7 το βράδυ !
Ανήμερα στην αργία της 26ης Ιανουαρίου και την επέτειο
της Μυστικής Συνέλευσης στο Αίγιο το δεύτερο επεισόδιο !
τρίτο και τέταρτο στις 2 και στις 9 Φεβρουαρίου αντίστοιχα.ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΕΡΓΟΥ26 -30 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 1821Η σπίθα που άναψε την φλόγα της Ελληνικής Επανάστασης στην σύσκεψη των φιλικών του Μωρηά !
4 επεισόδια για την γέννηση, την οργάνωση και την έκρηξη του ένοπλου αγώνα από τον Ιανουάριο έως τον Μάρτιο του 1821. .
Δεκάδες συνεντεύξεις σε ένα πλούσιο οδοιπορικό στους ιστορικότερους τόπους της Αιγιάλειας και των Καλαβρύτων , στα αχνάρια των πρωτεργατών ,στους πύργους τους και στις Ιερές Μονές που βρόντηξε το καριοφίλι !Πρωταγωνιστούν τα μέλη του Συλλόγου ιστορικής αναβίωσης “ΒΟΣΤΙΤΣΑ 1821” , του Λαογραφικού Συλλόγου Μωραϊτες εν χορώ Πάτρας και άλλων συλλόγων αναβίωσης του Μωρηά σε ρεαλιστικές σκηνές εποχής και μαχών !Ο Πατριωτικός Όμιλος Απογόνων Αγωνιστών του 1821 και ιστορικών  γενών της Ελλάδος αποτελεί εξ αρχής έναν εκ τους κύριους φορείς που στήριξαν την παραγωγή του πατριωτικού αυτού αφιερώματος στα 200 χρόνια ,δίνοντας μάλιστα και συνέντευξη , τόσο ο πρόεδρος κος Κ.Πλαπούτας όσο και ο γ.γραμματέας κος Αντώνης Πετμεζάς .Η παραγωγή τελεί επίσης υπό την αιγίδα της πατριωτικής επιτροπής “ΤΙΜΗ ΣΤΟ 21 ” και την συμπαράσταση της Ιστορικής Λαογραφικής Εταιρείας Αιγάλειας, του Δήμου Αιγιάλειας και της ΔΗΚΕΠΑ  και της Ιεράς Μητροπόλεως Καλαβρύτων και Αιγιαλείας Συμπαραγωγός είναι η Παναιγιάλεια Ένωση Συνεταιρισμών , ενώ στήριξαν με κάθε τρόπο ο Εμπορικός Σύλλογος Αιγίου και ο Σύλλογος εμπορικής και τουριστικής ανάπτυξης Αν.Αιγιάλειας , η Ομοσπονδία Συλλόγων Αιγιάλειας ,Προσκαλούνται οι απανταχού Έλληνες να παρακολουθήσουν την ΑΠΑΡΧΗ ΤΟΥ 21 ,αφού οι μεταδόσεις θα γίνονται ταυτόχρονα και μέσω κεραίας,αλλά και διαδικτυακά στο ΙΟΝΙΑΝ WEB TV LIVE , μέσω fb page του σταθμού και του καναλιού του στο YOUTUBE .

 *Το Ionian εκπέμπει μέσω Digea σε Πελοπόννησο, το N. Ιόνιο και την Ν. Στερεά Ελλάδα. Ακόμη, εκπέμπει στη θέση 673 στην πλατφόρμα της Cosmote TV

Μία προσφορά  αλλά και μία γνωριμία για τους απανταχού Έλληνες με τους πρωτεργάτες ήρωες της Ελληνικής Επανάστασης μέσω του μοναδικού επετειακού ντοκιμαντέρ  εντός του επετειακού έτους  2021 που διατίθεται και με την μορφή συλλεκτικής κασετίνας διπλού dvd 260 λεπτών στα  φυσικά βιβλιοπωλεία και στα ηλεκτρονικά καταστήματα των :AΛΥΣΙΔΑ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΙΑΝΟΣ (ianos.gr)ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΠΕΛΑΣΓΟΣ (hellasbooks.gr)ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΑΡΔΗΝ ΡΗΞΗ (ardin-rixi.gr)ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΘΕΟΛΟΓΩΝ Ο ΣΩΤΗΡ (osotir.org)ΑΠΟΣΤΟΛΙΚΗ ΔΙΑΚΟΝΙΑ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣGREEKMUSICSHOP.GRVIDEORAMA.GR

Στην ιστορική τεκμηρίωση ο αναγνωρίσιμος Δρ. Παντείου, οθωμανολόγος,νομικός Δημήτρης Σταθακόπουλος και η ιστορικός και ψυχή της καθιέρωσης με προεδρικό διάταγμα  της επετείου της Συνέλευσης κάθε χρόνο στις 26 Ιανουαρίου στο Αίγιο, Βάνα Μπεντεβή , πρόεδρος της ΙΛΕΑ.

.....::::: Μεταδώστε Αυτό το Άρθρο στα Social Media και όχι Μόνο :::::.....