ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΝΕΟΔΙΟΡΙΣΤΟΥΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥΣ ΣΤΗΝ ΚΟΡΙΝΘΙΑ

Το Δ.Σ. της Α΄ Ε.Λ.Μ.Ε. Κορινθίας συγχαίρει θερμά τους συναδέλφους που διορίζονται  ως μόνιμοι  εκπαιδευτικοί στα σχολεία του νομού μας.

Οι 53 νεοδιόριστοι συνάδελφοι (στη Γενική εκπαίδευση στην  Ειδική αγωγή, στο Μουσικό σχολείο και  σε ΕΕΠ – ΕΒΠ), μετά από χρόνια προσφοράς τους στο δημόσιο σχολείο σε  συνθήκες ελαστικής εργασίας, βιώνοντας κάθε χρόνο την ανασφάλεια και την  αβεβαιότητα και  στελεχώνοντας  σχολεία  σε όλη τη νησιωτική και ηπειρωτική χώρα, επιτέλους, δικαιώθηκαν.    Είμαστε περήφανοι, που με  αγώνες, ως εκπαιδευτικό κίνημα , συμβάλαμε και εμείς  να γίνουν ,επιτέλους, και αυτήν τη χρονιά, για δεύτερη συνεχόμενη, μόνιμοι διορισμοί   μετά από 12 χρόνια αδιοριστίας. Το γεγονός αυτό μας χαροποιεί ιδιαίτερα.

 

Ωστόσο, ο αριθμός των διορισμών δεν καλύπτει το σύνολο των κενών που παραμένουν ακάλυπτα, δυσχεραίνοντας τη λειτουργία των σχολείων και την ποιότητα του παρεχόμενου εκπαιδευτικού έργου, με αποτέλεσμα σημαντικός αριθμός εκπαιδευτικών, που, επίσης, έχουν προσφέρει τις υπηρεσίες τους όλα αυτά τα χρόνια στο δημόσιο σχολείο, να μένουν εκτός διορισμών και να αναγκάζονται να συνεχίσουν να εργάζονται ως αναπληρωτές ή ωρομίσθιοι. Θυμίζουμε ότι στα σχολεία της περιοχής μας την αμέσως προηγούμενη χρονιά ο συνολικός αριθμός των αναπληρωτών ανερχόταν, περίπου, στους 200.   Επιβάλλεται , λοιπόν, να γίνουν νέοι μαζικοί διορισμοί, ώστε να καλυφθούν όλα τα οργανικά κενά.

Όλοι μαζί, μόνιμοι και αναπληρωτές αγωνιζόμαστε να διασφαλίσουμε το δικαίωμα στη μόρφωση και στην εργασία, με κοινό  αγώνα και  συσπείρωση στα σωματεία μας, που είναι η φωνή μας στην κοινωνία!

Εμείς , ως Δ.Σ. ,καλωσορίζουμε  τους συναδέλφους μας, τους  ευχόμαστε  καλή σταδιοδρομία  και τους διαβεβαιώνουμε ότι θα είμαστε στο πλευρό τους αρωγοί και  συμπαραστάτες σε οτιδήποτε  χρειαστούν. Θα προασπίζουμε  τα δικαιώματά τους και θα  παρεμβαίνουμε , διεκδικώντας τα συμφέροντά τους. Θα είμαστε στη διάθεσή τους για κάθε πληροφορία σχετικά με την τοποθέτησή τους στα σχολεία του νομού μας. Για την εγγραφή των νεοδιόριστων συναδέλφων στο σωματείο μας και για να λαμβάνουν τις ενημερώσεις μας τους καλούμε να επικοινωνήσουν μαζί μας μέσω του email της Α΄ΕΛΜΕ Κορινθίας ή τηλεφωνικά.

ΠΡΟΕΔΡΟΣ Α΄ ΕΛ.Μ.Ε. ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ :
Σοφία Κανέλλου –  τηλ 6946951392 –  email skkanello@gmail.com

ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΓΙΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΥΣΔΕ-ΑΠΥΣΔΕ:

Όνομα Τηλ E-mail
Ηλίας Λέκκας 6948570510 ilialekkas@sch.gr
Πάνος Ντούλας 6936374902 pandou.paron@gmail.com
Πάνος Κατσούλας

(από τη Β΄ Ε.Λ.Μ.Ε.)

6944147020 panokats@otenet.gr

                          

 

 

.....::::: Μεταδώστε Αυτό το Άρθρο στα Social Media και όχι Μόνο :::::.....