Αύριο ο Υπουργός Υγείας θα έχει συνάντηση με την οικογένεια της 33χρονης
και την Τετάρτη με τον ιατροδικαστή Ανδρέα Μαρνερίδη

Εγκρίθηκε από το Επαρχιακό Δικαστήριο της Λάρνακας αίτημα για τη διενέργεια δεύτερης μεταθανάτιας εξέτασης, που υπέβαλε σήμερα η οικογένεια της άτυχης 33χρονης μητέρας δύο παιδιών, η οποία άφησε την τελευταία της πνοή, την Τρίτη 08 Φεβρουαρίου, στο Γενικό Νοσοκομείο της πόλης.

Σύμφωνα με συγγενικό πρόσωπο της άτυχης 33χρονης, «εξασφαλίστηκε από το δικαστήριο μεταθανάτια εξέταση ώστε να εξακριβωθεί η αιτία που επέφερε το μοιραίο. Θα αποφανθεί ο αρμόδιος ιατροδικαστής με παρουσία ιατροδικαστή που έχουμε ορίσει ως οικογένεια σε συμφωνία με τους δικηγόρους μας για να εξακριβωθούν οι συνθήκες που έχουν φέρει τον θάνατο της νύφης μου.»

Μετά την ενημέρωση της οποίας έτυχε για το τραγικό συμβάν ο Υπουργός Υγείας, Μιχάλης Χατζηπαντέλα, αύριο θα έχει κατ’ ιδίαν συνάντηση με την οικογένεια της 33χρονης, ώστε να ακούσει τη σειρά των γεγονότων που εκτυλίχθηκαν μετά τον εμβολιασμό της. Ήδη η Γενική Διευθύντρια του Υπουργείου, Χριστίνα Γιαννάκη, η οποία ανέλαβε να διερευνήσει την υπόθεση θανάτου της 33χρονης, συλλέγει τα απαραίτητα στοιχεία για την αυριανή συνάντηση.

Την Τετάρτη, ο Υπουργός Υγείας και η οικογένεια θα έχουν συνάντηση και με τον ιατροδικαστή παθολογοανατόμο Ανδρέα Μαρνερίδη ο οποίος μετακλήθηκε από το εξωτερικό για να διενεργήσει τις ιστοπαθολογικές εξετάσεις.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ:

.....::::: Μεταδώστε Αυτό το Άρθρο στα Social Media και όχι Μόνο :::::.....