Τρείς ώρες διήρκησε η δεύτερη μεταθανάτια εξέταση στη σορό της 33χρονης Φιλιώς
η οποία έσβησε ξαφνικά πριν μια εβδομάδα στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας.

 

Όπως πληροφορείται ο ΑΝΤ1, τα ευρήματα που εντοπίστηκαν κατά τη σημερινή εξέταση ενισχύουν τα ευρήματα της πρώτης ιατροδικαστικής εξέτασης τα οποία και θα τύχουν περαιτέρω εξειδικευμένων ιστοπαθολογικών εξετάσεων για να επιβεβαιωθεί η τελική αιτία που επέφερε τον θάνατο της νεαρής μητέρας.

Σύμφωνα με πληροφορίες από ιατρικές πηγές, τα ευρήματα διατηρούν στο κάδρο τόσο το ενδεχόμενο επιπλοκών από το εμβόλιο, όσο αυτό της πιθανής ιατρικής αμέλειας.

Η δεύτερη νεκροτομή διενεργήθηκε από την Αγγελική Παπέττα εκ μέρους του κράτους, στην παρουσία και του ιατροδικαστή που όρισε η οικογένεια της.

Την ίδια ώρα σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των αρχών ώστε να δοθούν απαντήσεις στα αλυσιδωτά ερωτήματα που προκύπτουν μετά την καταγγελία του συζύγου της για ιατρική αμέλεια.

«Είναι σοβαρές καταγγελίες έχουμε ήδη παραλάβει τον ιατρικό φάκελο της 33χρονης, σε συνεργασία με το Υπουργείο Υγείας και με τον ιατρικό λειτουργό ο οποίος θα οριστεί για να βοηθήσει στο ανακριτικό έργο θα προχωρήσουμε στη διερεύνηση», σημείωσε ο Εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας, Χρίστος Ανδρέου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ:

.....::::: Μεταδώστε Αυτό το Άρθρο στα Social Media και όχι Μόνο :::::.....