Το πρώτο στάδιο της μελέτης marketing για την προβολή και προώθηση της εμπορικής περιοχής
του Ανοιχτού Κέντρου Εμπορίου Λουτρακίου παρουσιάστηκε την Τετάρτη 09 Μαρτίου 2022
στο Δημαρχείο Λουτρακίου, παρουσία
του Δημάρχου Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων, κ. Γεώργιου Αλκ. Γκιώνη,
του Προέδρου του Επιμελητηρίου Κορινθίας, κ. Παναγιώτη Λουζιώτη και
της Προέδρου του Εμπορικού Συλλόγου Λουτρακίου, κ. Ανδριάνας Κουρούκλη,
εκπροσώπων της
Lever καθώς και επιχειρηματιών της περιοχής του Λουτρακίου.

Την εκδήλωση άνοιξε ο Δήμαρχος Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων, κος Γκιώνης ο οποίος ανέφερε χαρακτηριστικά πως πρόκειται για μία εκδήλωση που σηματοδοτεί την έναρξη μιας νέας εποχής για την τοπική κοινωνία και τους επισκέπτες της. Παράλληλα, τόνισε πως η δημιουργία του Ανοικτού Κέντρου Εμπορίου, με την αναβάθμιση του εμπορικού κέντρου της πόλης μέσα από στοχευμένες παρεμβάσεις και συστήματα “έξυπνης πόλης”, θα προσδώσει μια υπεραξία και ένα θετικό πρόσημο στην τοπική οικονομία καθώς αναμένεται να συμβάλλει αποφασιστικά στην ενίσχυση και την τόνωση της οικονομικής δραστηριότητας των επιχειρήσεων του Λουτρακίου.

Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Κορινθίας, κος Λουζιώτης στη συνέχεια παίρνοντας το λόγο, δήλωσε ότι ο αναπτυξιακός χαρακτήρας του έργου θα αναβαθμίσει το εμπορικό κέντρο του Λουτρακίου από πλευράς λειτουργικότητας και αισθητικής και θα συμβάλλει στην ενίσχυση της οικονομικής δραστηριότητας τόσο των 93 ωφελούμενων επιχειρήσεων που βρίσκονται εντός της περιοχής παρέμβασης, όσο και ευρύτερης αγοράς του Λουτρακίου.

Η Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Λουτρακίου, κα Κουρούκλη δήλωσε ότι το έργο αυτό θα αναβαθμίσει την εικόνα της πόλης, θα δώσει μια νέα πνοή στην αγορά και θα κάνει την πόλη ανταγωνιστικότερη.

Στην συνέχεια το λόγο πήραν οι εκπρόσωποι της εταιρείας LEVER, o κος Άλκης Κυριάκου, o κος Βασίλειος Μπλέσιος και ο συνεργάτης του Επιμελητηρίου Κορινθίας, κος Κλεάνθης Λαλουδάκης όπου παρουσίασαν αναλυτικά το πρώτο στάδιο της Μελέτης Μάρκετινγκ και Στρατηγικού Σχεδιασμού της Αγοράς Λουτρακίου.

.....::::: Μεταδώστε Αυτό το Άρθρο στα Social Media και όχι Μόνο :::::.....