Κύριε Δήμαρχε , κύριοι Αντιδήμαρχοι, κ. Αλέξανδρε Πνευματικέ, κ. Νίκο Σταυρέλη, κ.Πελοπίδα Καλλήρη,
κ. Τιμολέων Πιέτρη, κ. Μάριε Ασιμακόπουλε, κα Τζέκου Παρασκευή, κ. Γιάννη Γκεζερλή,
κ. Δημοτικοί σύμβουλοι.
Ήθελα σήμερα να σας αναφέρω την εικόνα από δύο παραγωγούς που βρέθηκαν τυχαία στον δρόμο μου και πραγματικά και οι δύο ήταν σε απόγνωση!!!
Αφού τα είπαμε μου ανέφεραν και το γεγονός ότι θα παρατήσουν τα χωράφια τους ναι καλά διαβάσατε κύριοι ότι θα παρατήσουν τα χωράφια τους γιατί δεν έχουν νερό να τα ποτήσουν , το ίδιο τους απάντησα και εγώ ναι καλά διαβάσατε κύριοι και εγώ γιατί όλοι οι παραγωγοί δεν μπορούμε να έχουμε από μία γεώτρηση για άρδευση με αποτέλεσμα ένας, ένας παραγωγός να τα παρατάει γιατί ακόμα και αυτοί που έχουν γεωτρήσεις δεν έχουν νερό και είμαστε ακόμα στης αρχές του Απρίλη.
Όλοι είστε ενήμεροι για το τι μεγάλο αγώνα δώσαμε και οι 4η πρόεδροι του πρώην Δήμου Άσσου Λεχαίου μαζί με τοπικούς συμβούλους και παραγωγούς, το νερό που ήρθε για άρδευση φέτος είναι μόλις περίπου τα 150 κυβικά και πολλές φορές στην ημέρα φτάνουν και τα 100,δυστυχώς οι ποσότητες που μας έστειλαν ήταν μηδαμινές μπροστά σε αυτές που υπάρχουν και υπόψιν ότι αυτές οι ποσότητες είναι για 5 ημέρες σε κάθε Κοινοτικό διαμέρισμα δηλαδή μας κοροϊδεύουν μπροστά στα μάτια μας!!!
Δεν μας έφτανε το κόστος παραγωγής που έφτασε στα ύψη έχουμε να αντιμετωπίσουμε και το θέμα της λειψυδρίας που τα τελευταία χρόνια είναι πιο έντονο.
Αν πραγματικά έστω και λίγο νιώθετε την ευαισθησία την ευθύνη και το τι περνάμε όλοι εμείς οι παραγωγοί, του πρώην Δήμου Άσσου – Λεχαίου άμεσα να φέρατε ως μοναδικό το θέμα του νερού και την διαδικτύωση του από τον βιολογικό σε έκτακτη συνεδρίαση προς συζήτηση στο Δημοτικό συμβούλιο με την συμμετοχή του διοικητικού της ΔΕΥΑΚ. ΚΟΡΙΝΘΟΥ.
Με εκτίμηση προς όλους αλλά αγανακτήσαμε κύριοι να μας κοροϊδεύουν, να παίζουν με την νοημοσύνη μας και όλα αυτά εις βάρος τον οικογενειών μας.
Ο Πρόεδρος της Κοινότητας Άσσου
Ναπολέων Γιαννακουλόπουλος
.....::::: Μεταδώστε Αυτό το Άρθρο στα Social Media και όχι Μόνο :::::.....