ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟ ΚΟΡΙΝΘΟΥ: ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΚΕΡΑΙΑΣ ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΑΣ ΤΗΣ COSMOTE ΣΤΟ ΣΥΝΟΙΚΙΣΜΟ ΚΟΡΙΝΘΟΥ

Ικανοποίηση και χαρά γέμισε τους κατοίκους του Συνοικισμού Κορίνθου η Προσωρινή Διαταγή του Μονομελούς Πρωτοδικείου Κορίνθου, που εκδόθηκε την Τετάρτη του Πάσχα, με την οποία διατάσσεται η προσωρινή διακοπή λειτουργίας της κεραίας κινητής τηλεφωνίας της εταιρείας COSMOTE, η οποία είναι εγκατεστημένη σε τριώροφο κτήριο επί της οδού Δωδεκανήσου, σε απόσταση αναπνοής από τα σπίτια των περιοίκων και πολύ κοντά στα δυο Δημοτικά Σχολεία του Συνοικισμού, το 14ο Νηπιαγωγείο και τον παρακείμενο Βρεφονηπιακό Σταθμό.

Την υπόθεση χειρίστηκε με επιτυχία ο δικηγόρος Κορίνθου κ. Γεώργιος Ρουμπέκας, ο οποίος, όπως μας δήλωσε, αντιμετώπισε την υπόθεση και ως ένα προσωπικό του στοίχημα, όντας και ο ίδιος γέννημα – θρέμμα του Συνοικισμού Κορίνθου, προσθέτοντας ότι η πρώτη μάχη κερδήθηκε, αλλά έπονται και άλλες μάχες που θα αγωνιστούμε όλοι μαζί να κερδίσουμε.

Καθοριστική συμβολή σε αυτή την επιτυχία είχε ο Γυμνασιάρχης του 4ου Γυμνασίου Κορίνθου, κ. Μάριος Γεωργιάδης, εκπρόσωπος της επιτροπής αγώνα για την παύση της λειτουργίας και την αποξήλωση της εν λόγω κεραίας στο Συνοικισμό Κορίνθου, ο οποίος ως κάτοικος της περιοχής αλλά και ως εκπαιδευτικός, είναι ιδιαίτερα ευαίσθητος στα θέματα που άπτονται της ασφάλειας και της υγείας των παιδιών και των μαθητών των παρακείμενων στην κεραία σχολικών συγκροτημάτων.
Οφείλουμε να εξάρουμε τη σημασία και να επιδοκιμάσουμε τέτοιου είδους δικαστικές αποφάσεις που εκδίδονται από γενναίους και ακέραιους δικαστές του Πρωτοδικείου μας, με την ευχή και την ελπίδα ότι αυτές οι αποφάσεις δεν θα εξακολουθήσουν να είναι σποραδικές και θλιβερή μειοψηφία αλλά θα αποτελέσουν τον κανόνα, για να μπορέσει πλέον η πληγωμένη Δικαιοσύνη να ανακτήσει την εμπιστοσύνη του κόσμου και να αποκατασταθεί στο υψηλό βάθρο που της αξίζει, τη συνείδηση του Έλληνα πολίτη.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: – Video Ξεσηκώθηκαν στο Συνοικισμό
για κεραία κινητής τηλεφωνίας κοντά σε 5 σχολεία


ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: – Video Η Δημοτική Αρχή μαζί με τους κατοίκους του Συνοικισμού
στον αγώνα για την απομάκρυνση της Κεραίας 


ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: – Video Υπόμνημα στη Α/Θμια Εκπαίδευση
από την Επιτροπή απομάκρυνσης της Κεραίας από τον Συνοικισμό 

.....::::: Μεταδώστε Αυτό το Άρθρο στα Social Media και όχι Μόνο :::::.....