01_Mid Season Sale

ΣΚΑΝΔΑΛΟ Ή ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ ;
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΘΕΙ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ.
ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΥΤΑΙ ΝΑ ΠΕΙ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕ.
7 ημέρες σιωπής από το Δημοτικό Συμβούλιο της προηγούμενης Τετάρτης που αρνήθηκαν συζήτηση για το περιβόητο ΣΔΙΤ, για την αλλαγή των λαμπτήρων του Δημοτικού φωτισμού .
Αρνήθηκαν την πρόταση μου να συζητηθεί το θέμα στο ΔΣ . Αλήθεια μπορεί ο κ. Νανόπουλος ή κάποιος από τους 10 δημοτικούς συμβούλους που στηρίζουν την Δημοτική Αρχή και αρνήθηκαν με την ψήφο τους την συζήτηση στο ΔΣ, να μας εξηγήσει γιατί ψήφισαν αρνητικά. Αν έχουν δίκιο και υπερασπίζονται τα συμφέροντα του δήμου και των δημοτών υπήρχε μεγαλύτερη ευκαιρία να αναδείξουν το έργο τους και την ορθότητα των επιλογών τους;
Να εκτεθούμε όσοι μιλάμε για ένα μεγάλο σκάνδαλο και να αναδειχθεί η ικανότητα της δημοτικής αρχής και ιδιαίτερα όσων διαμόρφωσαν ένα διαγωνισμό διεθνή και ηλεκτρονικό που συμμετείχε τελικά μόνο ένας ;
Να μας εξηγήσουν γιατί θα υπογράψουν την σύμβαση που ο κ. Νανόπουλος σε προηγούμενο Δημοτικό Συμβούλιο είχε δεσμευτεί, ότι δεν θα υπογράψει αν στον διαγωνισμό συμμετάσχει μόνο ένας; Ήρθε μόνο μια εταιρεία και ο κ. Νανόπουλος δυστυχώς για τους Κορίνθιους θα υπογράψει .
Όταν μάλιστα αυτός ο ένας, σίγουρος ότι δεν θα υπάρχει κανένας άλλος να συμμετάσχει στον διαγωνισμό, έδωσε έκπτωση μόνο 5%.
Να εξηγήσουν στους δημότες και στα νοικοκυριά που σήμερα λόγω της κρίσης τα βγάζουν πέρα δύσκολα, γιατί ενώ αλλάζουμε τους λαμπτήρες με led χαμηλής κατανάλωσης, αντί να μειωθούν τα ανταποδοτικά τέλη του Δήμου όπως περιμέναμε, αυτά θα πρέπει να αυξηθούν;
Πρόκειται περί ληστείας χρημάτων μέσα από την τσέπη μας ή είναι μια επιτυχία τους υπέρ των δημοτών ; Ο Δήμαρχος και οι δημοτικοί σύμβουλοι που τον στηρίζουν είναι συνυπεύθυνοι της κλοπής που θα γίνει από τα νοικοκυριά όλων μας για τα επόμενα 12 έτη.
Ποτέ δεν είναι αργά κ. Νανόπουλε και κ.κ. δημοτικοί σύμβουλοι που στηρίζετε την Δημοτική Αρχή, να υπηρετήσετε επιτέλους τα συμφέροντα του Δήμου και των δημοτών .
.....::::: Μεταδώστε Αυτό το Άρθρο στα Social Media και όχι Μόνο :::::.....