ΠΕΝΘΟΣ korinthosNews

01_Mid Season Sale

Ο ΘΑΝΑΣΗΣ ΠΕΤΡΑΚΟΣ ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΑ ΤΟΝ ΠΑΝΑΓΗ ΚΟΥΜΑΝΤΟ

 

Εκφράζω την μεγάλη  μου λύπη για το  θάνατο του αγαπητού πρώην Δημάρχου Καλαμάτας Παναγή Κουμάντου.
Ο Παναγής Κουμάντος ξεχώριζε για την ευγένεια και την πραότητα  του χαρακτήρα του και την πλούσια πνευματική του καλλιέργεια.
Όμως  ο Παναγής Κουμάντος ξεχώριζε στο  πολιτικό χώρο που ανήκε και για την σταθερή του στήριξη στα αιτήματα και τους αγώνες  των εργαζομένων.
Μου είχε κάνει εντύπωση ότι ήταν πάντα παρών στις  Πρωτομαγιάτικες  συγκεντρώσεις είτε ως Δήμαρχος ,είτε ως επικεφαλής της αντιπολίτευσης.
Άλλα θα θυμάμαι πάντα και τη πολύ μεγάλη συμβολή του στις πολλές και μεγάλες Αντιπολεμικές συγκεντρώσεις αλληλεγγύης στο λαό της Γιουγκοσλαβίας που έγιναν στην Καλαμάτα όταν ήταν Δήμαρχος το 1999 ενάντια στους Νατοϊκούς βομβαρδισμούς στο Βελιγράδι.
summercamp 600pix

Ως μέλος τότε ο υποφαινόμενος της Διαπαραταξιακής Επιτροπής του Νομαρχιακού Συμβουλίου Μεσσηνίας και της Συντονιστικής Επιτροπής των Αντιπολεμικών συγκεντρώσεων βρήκα στο πρόσωπο του τον  άνθρωπο που  βοήθησε τα μέγιστα στις μεγάλες συγκεντρώσεις της εποχής εκείνης.
Η σχεδόν Καθημερινή επί  75 σχεδόν ημέρες Συνεργασία μας την εποχή εκείνη μας οδήγησε σε  μεγάλη αμοιβαία εκτίμηση και φιλία η οποία διατηρήθηκε μέχρι σήμερα παρά τις πολιτικές  διαφορές.

Καλό ταξίδι αγαπητέ και ευγενή φίλε Δήμαρχε.

Θα σε θυμάμαι πάντα.

Τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια στην οικογένεια  σου.

.....::::: Μεταδώστε Αυτό το Άρθρο στα Social Media και όχι Μόνο :::::.....