pnoh-7

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΠΝΟΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ

 

Ανακοινώνουμε με χαρά 7 ακόμα υποψηφίους που θα στελεχώσουν την ομάδα μας,
τους Λούβρη Πολυξένη, Μπότσαρη Κατερίνα, Ντίσιος Αλέξανδρος, Ταγαρά Δήμητρα-Αγγελική,
Δεληστάθη – Μπαλάφα Μαρία, Μπαλάφα Γεώργιο και Παπαντωνίου Κωνσταντίνο.


Η Πολυξένη είναι ιδιωτική υπάλληλος. Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Ξυλοκέριζα.
Είναι απόφοιτη ΕΠΑ.Σ. Αισθητικής Κομμωτικής και κόρη του Αθανασίου Λούβρη (ΜΑΓΓΙΝΑ)
και της Ευμορφίας Μαρασιώνη (ΦΟΥΛΗ).
Δηλώνει έτοιμη να συνδράμει με τις φρέσκιες ιδέες και την θετική της ενέργεια τον τόπο της που τόσο πολύ αγαπά.

Η Πολυξένη είναι υποψήφια σύμβουλος Τ.Σ. Ξυλοκέριζας.

 

Η Κατερίνα έχει εργαστεί σε ξενοδοχειακές και τουριστικές επιχειρήσεις, ενώ τα τελευταία χρόνια ασχολείται εποχικά με ενοικιαζόμενα διαμερίσματα και ιδιαίτερα φιλολογικά μαθήματα σε παιδιά δημοτικού, Γυμνασίου και Λυκείου στην περιοχή. Είναι απόφοιτη του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων και του τμήματος Φιλολογίας (ΜΝΕΦ). Κατοικεί στον Κόρφο με τα δύο παιδιά της και τον άντρα της. Φοίτησε στο Γυμνάσιο Σοφικού κι έπειτα στο 1ο Λύκειο Κορίνθου. Ομιλεί την Αγγλική και την Αλβανική γλώσσα.

Η Κατερίνα είναι υποψήφια σύμβουλος Τ.Σ. Κόρφου.

 

Ο Αλέξανδρος είναι Λογιστής στο επάγγελμα και διατηρεί λογιστικό γραφείο στην Κόρινθο. Έχει σπουδάσει Οργάνωση και Διοίκηση Επιχειρήσεων στο Πανεπιστήμιο Πειραιά. Ομιλεί αγγλικά, γερμανικά, ιταλικά και ρώσικα. Έχει έντονη δράση στο Περιγιάλι τα παιδικά και εφηβικά του χρόνια στο ποδόσφαιρο, στο θέατρο, τα χορευτικά. Μεγάλωσε στο Περιγιάλι και μένει τα τελευταία χρόνια στην Κόρινθο. Είναι παντρεμένος με την Κορίνθια Κλειώ Δημογέροντα, βιολόγο.

Ο Αλέξανδρος είναι υποψήφιος σύμβουλος στο Τ.Σ. Περιγιαλίου.

 

Η Δήμητρα- Αγγελική είναι φοιτήτρια στο Μητροπολιτικό Κολλέγιο του Πειραιά στο Τμήμα Ψυχολογίας. Γεννήθηκε το 2003 στον Άγιο Βασίλειο στον οποίο κατοικεί μόνιμα με την οικογένειά της. Οι γονείς της είναι αγρότες. Δίνει το παράδειγμά της σε όλους μας με τη συμμετοχή της στα κοινά από μικρή ηλικία και δηλώνει έτοιμη να συνδράμει στον τόπο της.

Η Δήμητρα-Αγγελική είναι υποψήφια σύμβουλος Τ.Σ. Αγίου Βασιλείου..

🔵Η Μαρία έχει εργαστεί ως λογίστρια σε μεγάλες εταιρείες της Αθήνας και από το 2018 έως σήμερα εργάζεται σε μεγάλη εταιρεία εστίασης της Κορινθίας. Είναι πτυχιούχος λογίστρια του Τμήματος Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής Σχολής Διοίκησης και Οικονομίας του ΑΕΙ Πειραιά. Είναι σύζυγος του Δημήτρη Μπαλάφα πρώην Προέδρου της Τοπικής κοινότητας Στεφανίου την περίοδο 2011-14. Κατάγεται από τα Αθίκια και διαμένει μόνιμα στην Κόρινθο.

Η Μαρία είναι υποψήφια σύμβουλος Τ.Σ. Στεφανίου.

🟡Ο Γιώργος είναι μόνιμος κάτοικος Στεφανίου, όπου δραστηριοποιείται επαγγελματικά κυρίως ως αγρότης. Αποφοίτησε από το Μηχανολογικό Τμήμα της Δημόσιας Τεχνικής και Επαγγελματικής Σχολής Κορίνθου. Έχει ασχοληθεί δυναμικά με την Τοπική Αυτοδιοίκηση διατελέσας Πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Στεφανίου τα έτη 1999-2002 και 2003-2006, δηλαδή τα οκτώ πρώτα χρόνια της λειτουργίας του καποδιστριακού Δήμου Τενέας.

Ο Γιώργος είναι υποψήφιος σύμβουλος Τ.Σ. Στεφανίου.

🟢Ο Κώστας εργάζεται στο Κorinthian Palace ως μάγειρας τα τελευταία τρία χρόνια. Γεννήθηκε στην Κόρινθο και είναι κάτοικος Στεφανίου. Είναι απόφοιτος της σχολής ΙEK Εuroproοdos και μιλάει αγγλικά και γαλλικά. Η επαγγελματική του πορεία ξεκίνησε από την Κρήτη όπου εργάστηκε δύο χρόνια στο πεντάστερο ξενοδοχείο Βlue Sea. Δηλώνει έτοιμος να πράξει τα δέοντα για να δει τον τόπο του να πηγαίνει μπροστά.

Ο Κώστας είναι υποψήφιος σύμβουλος Τ.Σ. Στεφανίου.

            ΝΙΚΟΣ  ΣΤΑΥΡΕΛΗΣ
ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ

          ΠΝΟΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ                                                           ΚΟΡΙΝΘΟΣ 17/08/2023

.....::::: Μεταδώστε Αυτό το Άρθρο στα Social Media και όχι Μόνο :::::.....