stavrelis-8-21-8-23

Ανακοινώνουμε 8 ακόμα υποψηφίους που θα συμπορευτούν με την Πνοή Δημιουργίας.

1.ΜΑΡΚΕΛΛΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΣ

Ο Κανέλλος είναι επιχειρηματίας και αγρότης. Ζει μόνιμα στο Σοφικό Κορινθίας. Είναι έγγαμος με την Φωτεινή Αγγέλου με καταγωγή από Αλμυρή και Αγγελόκαστρο και έχουν δύο κόρες, την Άννα – Φαρμακοποιό που διατηρεί το δικό της φαρμακείο στον Κόρφο και την Αναστασία – Εκπαιδευτικό Πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης.

Η οικογένεια δραστηριοποιείται επιχειρηματικά με καταστήματα πώλησης και διανομής αρτοπαρασκευασμάτων και γλυκών σε Σοφικό και Κόρφο. Ασχολήθηκε πρώτη φορά με τα κοινά θέτοντας υποψηφιότητα για δημοτικός σύμβουλος του τέως Δήμου Σολυγείας στις αυτοδιοικητικές εκλογές του 1998. Στη συνέχεια διετέλεσε Αντιδήμαρχος Δήμου Σολυγείας την αυτοδιοικητική περίοδο 2006-2010.

Όπως δηλώνει, “στηρίζω την υποψηφιότητα του Νίκου Σταυρέλη, ως υποψήφιου Δημάρχου καθώς τον θεωρώ ως τον πλέον ικανότερο να ηγηθεί μιας νέας εποχής για το Δήμο Κορινθίων. Πάμε μαζί , πάμε δυνατά”, αναφέρει ο Κανέλλος Μάρκελλος.

Ο Κανέλλος είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Δ.Ε. Σολυγείας.

2.ΜΠΑΚΛΩΡΗ ΣΩΤΗΡΙΑ (ΡΟΥΛΑ)

Η Ρούλα είναι ιδιωτική υπάλληλος. Είναι πτυχιούχος του τμήματος Τοπικής Αυτοδιοίκησης της Σχολής Διοίκησης και Οικονομίας του ΑΤΕΙ Καλαμάτας Γεννήθηκε στην Κόρινθο και είναι μόνιμη κάτοικος Κλένιας.

Από νεαρή ηλικία δραστηριοποιείται με τα κοινά συμμετέχοντας στα χορευτικά τμήματα και την θεατρική ομάδα του Πολιτιστικού Συλλόγου Κλένιας ” Άγιος Παντελεήμων” και τα τελευταία 10 χρόνια διατελεί γραμματέας του συλλόγου.

Παράλληλα είναι και μέλος της επιτροπής αιμοδοσίας στην ενορία της Κλένιας.

Η αγάπη για τον τόπο της, και η διάθεση για προσφορά είναι αυτό που την ώθησε να συμμετάσχει για πρώτη φορά στις δημοτικές εκλογές.

Η Ρούλα είναι υποψήφια σύμβουλος στο Τ.Σ. Κλένιας.

3.ΠΑΝΤΑΖΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

Ο Βασίλης επί 20ετια εργάζεται στο διυλιστήριο της Motor Oil. Έχει εργαστεί και σε κατασκευαστικές εταιρείες ως Τεχνολόγος Σκυροδέματος σε έργα οδοποιίας. Είναι ιδρυτικό μέλος του Συλλόγου Εθελοντών Πολιτικής Προστασίας Εξαμιλίων-Ξυλοκέριζας. Γεννήθηκε στον Καναδά και ζει στα Εξαμίλια. Είναι πατέρας δύο κοριτσιών 9 και 11 ετών. Είναι 50 ετών .

Έχει υπηρετήσει τη στρατιωτική θητεία του στην πρώην Γιουγκοσλαβία με την Ελληνική Δύναμη Κοσσόβου. Είναι μέλος του Πολιτιστικού Συλλόγου Εξαμιλίων και του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών και μέλος του Δ.Σ της Α.Π.Σ ΔΑΦΝΗ Εξαμιλίων. Είναι 2η φορά υποψήφιος καθώς στις προηγούμενες εκλογές ήταν στο πλευρό του Πελοπίδα Καλλίρη με τη Δύναμη Εξέλιξης.

Ο Βασίλης είναι υποψήφιος σύμβουλος Τ.Σ. Εξαμιλίων.

4.ΤΣΑΚΩΝΑΣ ΣΠΥΡΟΣ

Ο Σπύρος εργάζεται ως δημόσιος υπάλληλος. Τα τελευταία οκτώ χρόνια είναι εκλεγμένος τοπικός σύμβουλος και φέτος αποφάσισε να βάλει την υποψηφιότητα του και πάλι με την Πνοή Δημιουργίας του Νίκου Σταυρέλη για να κάνει την ελπίδα πράξη.

Ο Σπύρος είναι υποψήφιος σύμβουλος Τ.Σ. Αθικίων.

 

Ανακοινώνουμε τέσσερις ακόμα υποψηφίους που θα στελεχώσουν την παράταξή μας,
Πνοή Δημιουργίας στις προσεχείς εκλογές, τους
Δαγκοβάνου Μαρηλία, Ζιαζιά Βασιλική, Ξεθάλη Αριστείδη και Παππά Νανά.

 

-Η Μαρηλία είναι Κλινική Ψυχολόγος. Κάθε ακαδημαϊκή χρονιά αναλαμβάνει ένα παιδί Δημοτικού στο Αυτιστικό Φάσμα, ενώ παράλληλα συνεργάζεται με διάφορα Κέντρα Ειδικής Αγωγής, Φροντιστήρια, όπως επίσης κάνει Διαδικτυακές Συνεδρίες με Παιδιά, Γονείς και γενικότερα Ενήλικες. Είναι κάτοικος Λουτρών Ωραίας Ελένης. Μένει με τη μητέρα της και έχει αλλά δύο αδέρφια. Δηλώνει έτοιμη να συμβάλει τα δέοντα για την ανάπτυξη του τόπου.

Η Μαρηλία είναι υποψήφια σύμβουλος Τ.Σ. Γαλατακίου.

 

-Η Βίκυ είναι κόρη του Γιώργου Ζιαζιά (ηλεκτρολόγος) και της Αθανασίας Τσεκούρα. Απόφοιτος ΙΕΚ Ακμή στο τμήμα τεχνικός αρτοποιίας ζαχαροπλαστικής, είναι πιστοποιημένη ζαχαροπλάστης και δουλεύει σε γνωστό ζαχαροπλαστείο της Κορίνθου, σαν βοηθός ζαχαροπλάστης. Διατελεί γραμματέας του Πνευματικού και Πολιτιστικού Συλλόγου Λεχαίου και συμμετέχει στις χορευτικές εκδηλώσεις του συλλόγου. Ήταν υποψήφια στις δημοτικές εκλογές του 2019, στην τοπικό του Άσσου με τον ανεξάρτητο συνδυασμό “Αναγέννηση Άσσου”.

Η Βίκυ είναι υποψήφια σύμβουλος Τ.Σ. Άσσου.

 

-Ο Άρης είναι επαγγελματίας πωλητής ρούχων Λαϊκών Αγορών στην Κόρινθο, ενώ παλιότερα διατηρούσε κατάστημα ενδυμάτων στη Κόρινθο. Διατελεί γραμματέας στο Σωματείο Πωλητών Λαϊκών Αγορών. Ζει μόνιμα με την οικογένειά του στη συνοικία της Ιωνίας. Είναι γιός του Γιάννη Ξεθάλη πρώην δημοτικού συμβούλου επί δημαρχίας Θωμά Θωμαϊδη τη τετραετία 1998-2002 και της Ιωάννας Ξεθάλη. Έχει δύο γιούς, εκ των οποίων ο ένας είναι σπουδαστής ΙΕΚ Ξενοδοχειακών Επιχειρήσεων και ο δεύτερος φοιτητής στο Πανεπιστήμιο Πειραιά στο τμήμα πληροφορικής. Ήταν υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στις προηγούμενες δημοτικές εκλογές με την Πνοή Δημιουργίας.

Ο Άρης είναι υποψήφιος σύμβουλος Τ.Σ. Κορίνθου.

 

-Η Νανά είναι ιδιωτική υπάλληλος και ζει μόνιμα στα Λουτρά Ωραίας Ελένης.
Είναι μονογονεϊκή οικογένεια και έχει τρία παιδιά.
Είναι πτυχιούχος ΤΕΙ Λογιστικής και δηλώνει ότι θα κάνει τα μέγιστα για την περιοχή που τόσο αγαπά.

Η Νανά είναι υποψήφια σύμβουλος Τ.Σ. Γαλατακίου.

Τους καλωσορίζουμε στην οικογένειά μας
και τους ευχόμαστε καλή επιτυχία στις προσεχείς εκλογές!

Είναι τιμή μας που είναι κοντά μας
για να κάνουμε μαζί άλματα δημιουργίας και προόδου!

            ΝΙΚΟΣ  ΣΤΑΥΡΕΛΗΣ
ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ

          ΠΝΟΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ                                                           ΚΟΡΙΝΘΟΣ 21/08/2023

.....::::: Μεταδώστε Αυτό το Άρθρο στα Social Media και όχι Μόνο :::::.....