Σε μια κοινωνία πτώσης των αρχών και αξιών, όπου η συντριπτική πλειοψηφία παραπονείται ότι όλο και λιγότεροι ικανοί ενασχολούνται με τα κοινά , ότι οι περισσότεροι συμπολίτες μας επιλέγουν να απέχουν απ’ό,τι μπορεί να χαρακτηριστεί ως τοπική αυτοδιοίκηση υπάρχουν άτομα που τολμούν μέσα σ’ αυτό το ζοφερό κλίμα να ασχοληθούν ενεργά με τα κοινά του τόπου τους  με την πεποίθηση ότι μπορούν να προσφέρουν και την ελπίδα ότι η διάθεση για προσφορά τους θα βρει πρόσφορο έδαφος και ανταπόκριση.

΄Ενας τέτοιος άνθρωπος χαμηλών τόνων , με ήθος και ευγένεια που επί σειρά ετών είχε επιλέξει να μην έχει ενεργό συμμετοχή αλλά να παρακολουθεί διακριτικά τα τεκταινόμενα στον τόπο του, αποφάσισε τώρα σε αυτές τις αυτοδιοικητικές εκλογές να κατέλθει στον πολιτικό στίβο ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στον Δήμο Βέλου-Βόχας με τον συνδυασμό “ΝΕΑ πνοή” και επικεφαλής υποψήφιο Δήμαρχο τον Θανάση Μανάβη στο πρόσωπο του οποίου και στο πρόγραμμα του δείχνει απόλυτη εμπιστοσύνη. Ο Δημήτρης Παλυβός, λοιπόν, διότι περί αυτού πρόκειται, είναι ένας ήπιος χαρακτήρας, με έμφυτη ευγένεια, έντιμος και αυτοδημιούργητος επαγγελματίας ο οποίος κυρίως επένδυσε στις γνώσεις και τις σπουδές του και διακρίθηκε επαγγελματικά . Κυρίως όμως είναι ένα ιδιαίτερα αγαπητό παιδί που σε κερδίζει με τους τρόπους, την ευθύτητα και την απλότητα, την διάθεση να ακούσει ,να τοποθετηθεί και να εκφράσει την άποψή του με σαφήνεια και επιχειρήματα. Πτυχιούχος της ΑΣΟΕΕ διατηρεί λογιστικό γραφείο στην Κόρινθο από το 1997 μέχρι και σήμερα ενώ έχει διατελέσει επί σειρά ετών Πρόεδρος του Συλλόγου Οικονομολόγων Νομού Κορινθίας και σήμερα κατέχει τη θέση του αντιπροέδρου του ίδιου συλλόγου. Είναι μέλος του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος , εκλεγμένο μέλος  της Συνέλευσης των αντιπροσώπων του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος και της δεκαμελούς Επιστημονικής Επιτροπής Λογιστών Φοροτεχνικών του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος. Επίσης είναι μέλος του Συλλόγου Λογιστών-Οικονομολόγων Αθηνών. Έχει διδάξει λογιστική στο δημόσιο Ι.Ε.Κ. Κορίνθου ενώ συνεχώς ενημερώνεται και  επιμορφώνται για να είναι παρών στις εξελίξεις στον τομέα της λογιστικής και την άσκηση του επαγγέλματός του.

Έχει ασχοληθεί με τον αθλητισμό και ειδικότερα με το ποδόσφαιρο τόσο ως αγωνιζόμενος σε ποδοσφαιρικές ομάδες του Δήμου του όσο και ως μέλος Δ.Σ. αθλητικών σωματείων.  Η αγάπη για τον τόπο του είναι η κινητήρια δύναμή του. Οι γνώσεις και ο χαρακτήρας του, τα όπλα του για να αγωνιστεί προκειμένου να ανακτήσει ο Δήμος Βέλου-Βόχας την θέση που πραγματικά του αξίζει κι έτσι όπως αξίζει η νέα γενιά  να παραλάβει .

 

palivos-manavis-

.....::::: Μεταδώστε Αυτό το Άρθρο στα Social Media και όχι Μόνο :::::.....