stavrelis-12

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΠΝΟΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ

 

Υποδεχόμαστε με χαρά 16 ακόμα υποψηφίους που θα στελεχώσουν τη ΠΝΟΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ
και το ψηφοδέλτιο στις επόμενες δημοτικές εκλογές.

ΓΚΙΚΑ ΑΝΤΟΥΑΝΕΤΤΑ – Ανακοινώνω με ικανοποίηση την υποψηφιότητα της Αντουανέττας στο ψηφοδέλτιό μας για τις επόμενες δημοτικές εκλογές.

Η Αντουανέττα είναι κάτοικος στα Λουτρά Ωραίας Ελένης.

Ζει με τη μητέρα της και τον αδερφό της.

Είναι ιδιοκτήτρια τουριστικής επιχείρησης.

Απόφοιτος Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής Τμήμα Διοίκησης Οικονομίας και Τουρισμού.

Μιλάει τρεις γλώσσες.

Η Αντουανέττα είναι υποψήφια σύμβουλος Τ.Σ. Γαλατακίου.

 

ΚΟΥΤΣΟΓΚΙΛΑΣ ΑΘΑΝ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ – Ανακοινώνω με ευχαριστίες την υποψηφιότητα του Δημήτρη με την ΠΝΟΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ για τις προσεχείς δημοτικές εκλογές.

Ο Δημήτρης είναι γέννημα θρέμμα του Κόρφου.

Είναι πατέρας της Παναγιώτας βρεφονηπιοκόμου και του Θανάση.

Δραστηριοποιείται στο χώρο της επαγγελματικής Αλιείας.

Μεγάλη προσφορά στον τόπο που γεννήθηκε και επί πολλά έτη τοπικός σύμβουλος Κόρφου.

Ο Δημήτρης είναι υποψήφιος σύμβουλος Τ.Σ. Κόρφου.

 

ΛΑΓΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ – Ανακοινώνω με ικανοποίηση τη συμμετοχή της Γεωργίας στο ψηφοδέλτιό μας για τις προσεχείς δημοτικές εκλογές.

Η Γεωργία γεννήθηκε το 1981 και διαμένει μόνιμα στο Σολωμό Κορινθίας.

Είναι μητέρα δύο τέκνων της Ζένιας και του Κωνσταντίνου, 12 και 9 ετών αντίστοιχα.

Κάτοχος πτυχίου Β. Νοσηλευτή από το ΕΠΑΛ.

Κάτοχος πτυχίου ΙΕΚ Νοσηλευτικής-Τραυματολογιας.

Κάτοχος πτυχίου Β. Βρεφονηπιοκόμου από το ΕΠΑΛ.

Από το 1999-2009 εργαζόταν ως ρεσεψιονίστ σε ξενοδοχειακές επιχειρήσεις της περιοχής μας.

Από το 2009 ως και σήμερα εργάζεται ανελλιπώς ως νοσηλεύτρια.

Από το 2009-2018 στην δομή ψυχικής υγείας “ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΣ ΑΜΚΕ” στα Αθίκια και από το 2018 ως και σήμερα κατέχει μόνιμη θέση Β. Νοσηλευτή στο Γ. Ν. Α ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟ στην Β παθολογική κλινική.

Είναι ιδρυτικό μέλος από το 2010 του περιβαλλοντικού συλλόγου Σολωμού “Ο ΠΡΟΦΗΤΗΣ ΗΛΙΑΣ” όπου κατέχει την θέση του γραμματέα.

Είναι μέλος του Δ. Σ του πολιτιστικού συλλόγου Σολωμού.

Συμμετέχει στις αυτοδιοικητικές εκλογές για δεύτερη φορά αφού το 2019 συμμετείχε ως υποψήφια με το συνδιασμό του νυν δημάρχου.

Η κωλυσιεργία του όμως σε θέματα που αφορούν τον τόπο της και η αλλαγή της φιλοσοφίας του από τις αρχικές του δεσμεύσεις την οδήγησαν να συμπορευτεί με τον Νίκο Σταυρέλη και τον συνδυασμό ΠΝΟΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ αγωνιζόμενη για το καλό του τόπου που γεννήθηκε, μεγάλωσε και ζει.

Στόχος της είναι όλοι οι κάτοικοι να είναι ενεργοί για το καλό του τόπου μας από τον μικρότερο ως τον μεγαλύτερο.

Γιατί όλοι μαζί μπορούμε να ζωντανέψουμε και να ομορφύνουμε τον τόπο μας και να ζήσουμε όπως μας αξίζει.

Η Γεωργία είναι υποψήφια σύμβουλος Τ.Σ. Σολομού.

 

ΜΠΕΤΑ ΣΠΕΤΙΜ (ΣΩΤΗΡΗΣ) – Ανακοινώνω με ικανοποίηση τη συμμετοχή του Σπετίμ στο ψηφοδέλτιο της ΠΝΟΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ για τις επόμενες δημοτικές εκλογές.

Ο Σωτήρης Μπέτα (Σπετιμ) είναι κάτοικος Αλμυρής Κορινθίας.

Τελειόφοιτος ΙΕΚ Ακμή ηλεκτρολόγος εγκαταστάσεων και αυτοματισμού.

Υπάλληλος στην Fulgor.

Ο Σωτήρης Μπέτα είναι υποψήφιος σύμβουλος Τ.Σ. Γαλατακίου.

 


ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΥ-ΤΣΙΡΟΥ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

Η Βιβή είναι κάτοικος Άσσου παντρεμένη και μητέρα δύο παιδιών. Υπήρξε μέλος του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων νηπιαγωγείου Άσσου, μέλος του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων δημοτικού σχολείου Άσσου 13 συναπτά έτη πρόεδρος συλλόγου γονέων και κηδεμόνων γυμνασίου και Λυκειακών τάξεων Λεχαίου επί σειρά ετών μέλος της Σχολικής Επιτροπής Δήμου  Κορινθίων και εθελόντρια υπεύθυνη στο ΚΑΠΗ Άσσου.

Η Βιβή είναι υποψήφια σύμβουλος Τ.Σ. Άσσου.

 

ΘΕΟΦΙΛΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΡΙΑ

Η Μαρία Θεοφιλοπούλου του Νικολάου, κάτοικος Νίκαιας Πειραιά, έχτισε πριν 15 χρόνια το εξοχικό της σπίτι στον Κόρφο, έναν τόπο που την μάγεψε από την πρώτη στιγμή και που έμελλε τελικά να γίνει ο μόνιμος τόπος κατοικίας της. Είναι σύζυγος του αείμνηστου Ιωάννη Θεοφιλόπουλου, Πλοιάρχου και Αρχιπλοιάρχου Εμπορικού Ναυτικού με τον οποίο απέκτησαν δύο παιδιά, τον Νικόλαο και την Παρθένα και έχει δύο εγγονούς.

Η Μαρία είναι άνθρωπος της προσφοράς, δραστήρια με έντονη κοινωνική δράση, με ενδιαφέρον για τα κοινά και τη βελτίωση του κοινωνικού συνόλου. Η στάση ζωής της δηλώνει ότι έχει τον εθελοντισμό στην ψυχή της με όρους προσφοράς για έναν κοινωφελή σκοπό, με σεβασμό στον άνθρωπο και τη φύση. Είχε θέσει υποψηφιότητα ξανά το 2019 στην κοινότητα Κόρφου με το συνδυασμό “Ανανεωτική Δύναμη Κόρφου”.

Η Μαρία είναι υποψήφια σύμβουλος Τ.Σ. Κόρφου.

 

ΣΠΗΛΙΩΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

Ο Γεώργιος Σπηλιώτης του Μιχαήλ είναι γέννημα Κόρφου. Παρά τους αποκλεισμούς της εποχής στα άτομα της επαρχίας τη δεκαετία του 60, και την απομόνωση του χωριού (έλλειψη ύδρευσης , ηλεκτροδότησης και αμαξωτού δρόμου για μεγάλο διάστημα) μπόρεσε να ανοίξει νέους ορίζοντες σπουδάζοντας Μαθηματικά στο Μαθηματικό Αθήνας.

Για περισσότερα από 40 έτη εξελίχθηκε σε έναν από τους κορυφαίους φροντιστές στην Αθήνα έχοντας διαπαιδαγωγήσει και διδάξει γενιές και γενιές, έχοντας συγγράψει και εκδώσει πλήθος σχετικών βιβλίων, πολλά εξ αυτών δε με μεγάλη εκδοτική επιτυχία.

Έλαβε ενεργό μέρος στα γεγονότα του Πολυτεχνείου ως φοιτητής, ενώ ανέπτυξε και σημαντική εκδοτική δραστηριότητα με βιβλία που απαιτούσαν κριτική σκέψη.

Η μεγάλη αγάπη για τον Κόρφο και οι οικογενειακοί δεσμοί τον έκαναν να αναπτύξει και εμπορική δραστηριότητα στην περιοχή ενώ κάθε καλοκαίρι η σύζυγός του Βασιλική Βλαχάκη παρουσιάζει υπέροχες ατομικές εκθέσεις ζωγραφικής που συνοδεύονται μουσικά από την πιανίστρια κόρη του Ξένια. Οι γιοί του Μιχάλης , Δρ Πολιτικός Μηχανικός, Αναπληρωτής Καθηγητής Τμήματος Πολιτικών Μηχανικών του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης και Κωνσταντίνος, Δρ Μαθηματικός ασχολούνται επίσης με τα κοινωνικά δρώμενα του Κόρφου και δηλώνουν ενεργοί πολίτες. Τα παιδιά του Κ.Σ και η Ξ.Σ. είναι Μαθηματικοί κάτοχοι διδακτορικού διπλώματος και εργάζονται ως μεταδιδακτορικοί ερευνητές σε ερευνητικά ινστιτούτα της Γερμανίας.

Παραμένει πάντα υποστηρικτής της βιώσιμης ανάπτυξης στον Κόρφο, χωρίς την πύκνωση των ιχθυοτροφείων, υπέρ της δημιουργίας αποχετευτικού συστήματος αγωγών με κατάλληλο βιολογικό καθαρισμό, υπέρ μιας ανάπτυξης που θα βοηθούσε συμμετρικά το χωριό και όχι λίγες οικογένειες. Σταθερά υποστηρίζει την τακτή λειτουργία του Κοινοτικού Συμβουλίου και τη λήψη αποφάσεων με διαφανή και δημοκρατικό τρόπο.

Ο Γιώργος είναι υποψήφιος σύμβουλος Τ.Σ. Κόρφου.

 

ΦΙΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ

 

Η Αναστασία σπουδάζει Φιλολογία στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών και είναι στο 4ο έτος των σπουδών της. Μένει μόνιμα στον Άγιο Ιωάννη, προερχόμενη από πολύτεκνη οικογένεια. Γνωρίζει άπταιστα την αγγλική και γαλλική γλώσσα. Επιθυμεί να προσφέρει στον τόπο της αναβαθμίζοντας και εκσυγχρονίζοντας τον.

 

Η Αναστασία είναι υποψήφια σύμβουλος Τ.Σ. Αγίου Ιωάννη.

ΑΓΓΕΛΟΥ ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ (ΚΑΤΣΑΜΠΑΣ)

Ο Νεκτάριος είναι χειριστής μηχανημάτων έργων και εργάζεται σε ιδιωτική εταιρεία ιχθυοκαλλιέργειας. Είναι γιός του Μιχαήλ (Κατσάμπας) και της Μαρίνας. Είναι παντρεμένος και έχει τρία (3) κορίτσια. Η πρώτη φοιτήτρια στο 1ο έτος, η δεύτερη μαθήτρια 2ας Γυμνασίου και η τρίτη τριών χρονών.

Έχει ασχοληθεί και στο παρελθόν με τα κοινά ως υποψήφιος σύμβουλος του Δήμου Σολυγείας στο συνδυασμό του κυρίου Τούσουλη.

Είναι ενεργό μέλος της εθελοντικής ομάδας πυρόσβεσης του Σοφικού και συμμετέχει πάντα σε κάθε επιχείρηση στην περιοχή.

Είναι ενεργό μέλος του Πολιτιστικού συλλόγου «Εν Κορινθία Αγγελοκαστριτών ο Άγιος Παντελεήμων». Αποφάσισε την κάθοδο του στο τοπικό ψηφοδέλτιο του Αγγελοκάστρου, αφού συζήτησε με τον υποψήφιο δήμαρχο Νίκο Σταυρέλη για το όραμα του για το χωριό.

Θέλει να παλέψει με όλες του τις δυνάμεις προκειμένου να φύγει από την αφάνεια το Αγγελόκαστρο και να ξαναγίνει ο τόπος όπου Κορίνθιοι και ξένοι έβρισκαν ένα φιλόξενο τόπο για να περάσουν ευχάριστα το χρόνο τους.

Θα εργαστεί για να επιτύχει η προσπάθεια του Νίκου Σταυρέλη να δώσει στα χωριά, στα οποία λόγω αποστάσεως οι κάτοικοι δεν έχουν δυνατότητα συχνής ιατρικής περίθαλψης, την ασφάλεια του τακτικού ιατρικού ελέγχου με μέριμνα του Δήμου.

Θέλει να δει το Κάστρο του Αγγελοκάστρου να γίνει επισκέψιμο και τόπος έλξης. Να γίνουν το δημοτικό σχολείο με το θεατράκι του και το νηπιαγωγείο, χώρος πολιτισμού, για να φιλοξενήσει τις εκδηλώσεις που προτίθεται να δημιουργήσει σε συνεργασία με τους πολιτιστικούς συλλόγους του χωριού .

Να έχει το χωριό άφθονο και ποιοτικό νερό.

Να γίνει συντήρηση και επισκευή όλων των συλλεκτήρων και δεξαμενών νερού που έχουν κατασκευαστεί στο χωριό για τις ανάγκες των κτηνοτρόφων.

Να υπάρξει άμεση και συνεχής επαφή του προέδρου του χωριού με το γραφείο ανάπτυξης πρωτογενούς παραγωγής του οποίου την ίδρυση έχει ανακοινώσει ο Νίκος Σταυρέλης και συγκεκριμένα με τον κτηνοτροφικό τομέα, ώστε να βοηθηθούν οι κτηνοτρόφοι του χωριού να ανταποκριθούν στις σύγχρονες απαιτήσεις.

Ο Νεκτάριος είναι υποψήφιος σύμβουλος Τ.Σ. Αγγελοκάστρου.

 

ΓΚΟΤΣΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ

Ο Τάσος είναι απόφοιτος τεχνικού επαγγελματικού Λυκείου ειδικότητα Μηχανικός Αυτοκινήτων. Έχει επαγγελματική εμπειρία τοποθέτηση πλακιδίων, 2 χρόνια περίπου Profood. Είναι γιός του Κωνσταντίνου και της Μαρίας, γεννημένος το 1985. Δηλώνει έτοιμος να συμβάλει τα μέγιστα για την άνθιση του τόπου.

Ο Τάσος είναι υποψήφιος σύμβουλος Τ.Σ. Αγίου Ιωάννη.

 

ΠΛΕΣΣΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ (ΒΑΡΩΝΟΣ)

Ο Γιάννης είναι ελεύθερος επαγγελματίας που διατηρεί για περισσότερα από 40 έτη οικογενειακή επιχείρηση, στα Εξαμίλια, με αντικείμενο την κατασκευή καλουπιών τύπου injection, ζει μόνιμα στο Κατακάλι, στον πρώην δήμο Σαρωνικού και είναι πτυχιούχος της επαγγελματικής προτύπου Σιβιτανιδείου Σχολής. Έχει διατελέσει γραμματέας του ΑΟ ΑΛΜΥΡΗΣ 2 χρόνια.

Ο Γιάννης είναι υποψήφιος σύμβουλος Τ.Σ. Κατακαλίου.

 

ΣΟΥΚΟΥΛΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ

Ο Τάσος είναι κτηνοτρόφος. Διαμένει μόνιμα στον Αγ. Ιωάννη είναι 55 ετών. Έχει δύο παιδιά. Επιθυμεί το καλύτερο για τον τόπο του και θα κάνει ό,τι χρειάζεται για την επίτευξη αυτού του στόχου.

Ο Τάσος είναι υποψήφιος σύμβουλος Τ.Σ. Αγίου Ιωάννη.

ΚΙΝΝΑΣ ΝΙΚΟΣ

Ο Νίκος ασχολείται με την αγροτική παραγωγή. Είναι οικογενειάρχης με δύο παιδιά. Είναι Πρόεδρος της Ξυλοκέριζας τα τελευταία 9 χρόνια και επιθυμεί να συνεχίσει αυτό το μακρύ ταξίδι προσφοράς.

Ο Νίκος είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Δ.Ε. Κορινθίων.


ΒΑΡΔΑΚΑΣ ΤΑΣΟΣ

Ο Τάσος δραστηριοποιείται ως ανεξάρτητος συνεργάτης στην Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Κορινθίας και πιο συγκεκριμένα είναι επιφορτισμένος με το Ο.Σ.Δ.Ε., ενώ παλιότερα ασχολούνταν με τα αμπελουργικά και ελαιοκομικά μητρώα. Παράλληλα εργάζεται ως αγρότης σε κτήματα που διατηρεί στο Άγιο Βασίλη. Γεννήθηκε το 1968 στον Άγιο Βασίλειο όπου και διαμένει μόνιμα με την οικογένειά του.

Είναι παντρεμένος με την Ματίνα Πιπίλου και έχουν ένα γιό τον Στάθη. Ως άνθρωπος της προσφοράς, ο Τάσος επέλεξε τον συνδυασμό Πνοή Δημιουργίας του Νίκου Σταυρέλη, γιατί είναι πεπεισμένος ότι μέσω αυτού θα γίνουν οι απαραίτητες αλλαγές που έχει ανάγκη ο Δήμος.

Ο Τάσος είναι Υποψήφιος Σύμβουλος Τ.Σ. Αγίου Βασιλείου.

 

ΜΠΑΛΑΣΙΝΟΣ ΧΑΡΗΣ

Ο Χάρης εργάζεται ως μηχανικός αυτοκινήτων και τα χόμπι του είναι το ψάρεμα και οι αγώνες αυτοκινήτων. Είναι κάτοικος Κανταρέ Αρχαίας Κορίνθου είναι πατέρας ενός αγοριού. Επιθυμεί να δει τον τόπο του να πηγαίνει μπροστά και δηλώνει ότι θα πράξει ό,τι χρειαστεί για την επίτευξη του αυτού του στόχου.

Ο Χάρης είναι υποψήφιος σύμβουλος Τ.Σ. Αρχαίας Κορίνθου.

 

ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

Ο Γιάννης διαμένει μόνιμα στον Αγ. Ιωάννη όπου διατηρεί μαζί με τον αδερφό του οικογενειακή επιχείρηση για περισσότερο από δύο δεκαετίες. Είναι παντρεμένος με την Ολυμπία Κεφάλα, έχουν δύο παιδιά έναν γιό φοιτητή στο Χαροκόπειο πανεπιστήμιο και μία κόρη μαθήτρια λυκείου.

Ο Γιάννης είναι υποψήφιος σύμβουλος Τ.Σ. Αγίου Ιωάννη.

 

Σας υποδεχόμαστε με χαρά στην ομάδα μας και σας ευχόμαστε καλή επιτυχία!

 

            ΝΙΚΟΣ  ΣΤΑΥΡΕΛΗΣ
ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ

          ΠΝΟΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ                                                           ΚΟΡΙΝΘΟΣ 23/08/2023

 

 

 

.....::::: Μεταδώστε Αυτό το Άρθρο στα Social Media και όχι Μόνο :::::.....