pnoh-14

Ανακοινώνουμε με χαρά 14 ακόμα υποψηφίους
που θα στελεχώσουν την ομάδα μας στις επόμενες δημοτικές εκλογές.

 

ΜΠΙΝΙΑΡΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ

pnoh-mpiniaris

Ο φίλος Σταύρος είναι καθηγητής Φυσικής Αγωγής,
επιχειρηματίας και τέως Ενωσιακός Προπονητής Ποδοσφαίρου Ν. Κορινθίας.
Δηλώνει ενθουσιασμένος για την υποψηφιότητά του
και ότι θα πράξει τα μέγιστα για να αλλάξουμε μαζί τα κακώς κείμενα του δήμου μας.

 

Ο Σταύρος είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Δ.Ε. Κορινθίων.

ΓΙΑΝΝΟΥΛΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

Ο Χρήστος είναι Πρόεδρος του Ελαιουργικού Συνεταιρισμού Σπαθοβουνίου από το 2015 έως σήμερα. Έχει διατελέσει πρόεδρος της ομάδας του Σπαθοβουνίου όπου και έχει αγωνιστεί για πάνω από 20 χρόνια. Είναι πατέρας δύο αγοριών του Δημήτρη και του Κωνσταντίνου και παντρεμένος με τη Δήμητρα Παππά. Θέλει να συνεισφέρει ώστε να έχει η Κόρινθος ένα καλύτερο μέλλον.

Ο Χρήστος είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Δ.Ε. Τενέας.

 

ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΣΤΑΣ

Ο Κώστας Αργυρόπουλος είναι εν ενεργεία πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Κουταλά. Είναι πατέρας δύο παιδιών και έγγαμος με την Βασιλική Χρυσαφιδη. Γεννημένος και μεγαλωμένος στο Σπαθοβούνι της κοινότητας Κουταλά, θέλει να προσφέρει τα μέγιστα στον τόπο του.

Ο Κώστας είναι υποψήφιος σύμβουλος Τ.Σ. Κουταλά.

 

ΒΓΕΝΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΣ

Ο Νίκος είναι επιχειρηματίας, συνιδιοκτήτης στις επιχειρήσεις «Θέατρο» εστιατόριο, Αρτοκαφέ αρτοζαχαροπλαστείο. Είναι γιός του Αριστείδη Βγενόπουλου (συνταξιούχου του ΟΣΕ) και της Κωνσταντίνας Βασιλόπουλου. Είναι γέννημα θρέμμα της Αγίας Άννας, όπου και ζεί με την οικογένειά του. Είναι παντρεμένος με τη Ματίνα Γκιγκέλου και έχουν δύο κοριτσάκια. Δηλώνει ότι θα συμβάλει ώστε η Κόρινθος να γίνει ένα καλύτερο μέρος για τα παιδιά του.

Ο Νίκος είναι υποψήφιος σύμβουλος Τ.Σ. Κορίνθου.

 

ΛΕΚΚΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

Ο Γιάννης Λέκκας του Βασιλείου είναι μόνιμος νοσηλευτής στο ΓΝ Ελευσίνας (Θριάσιο) ως απόφοιτος ΤΕΙ Πάτρας με μεταπτυχιακό στους θεσμούς και πολιτικές υγείας του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου. Είναι γιός του Βασίλη Λέκκα πρώην Προέδρου της κοινότητας Αρχαίας Κορίνθου και της Μαρίνας Πανταζή.

Ο Γιάννης είναι υποψήφιος σύμβουλος Τ.Σ. Αρχαίας Κορίνθου.

 

ΣΑΙΣΑΝΑΣ ΚΩΣΤΑΣ

Ο Κώστας είναι ελεύθερος επαγγελματίας-ξυλουργός από το 1985. Έχει μεγάλη εμπειρία στην αυτοδιοίκηση καθώς έχει διατελέσει δημοτικός σύμβουλος και αντιδήμαρχος στον δήμο Άσσου Λεχαίου επί δημαρχιας Χαράλαμπου Καμπούρη. Το 2019 εξελέγη τοπικός σύμβουλος Άσσου με τον Ανεξάρτητο Συνδυασμό Αναγέννηση Άσσου. Έχει έντονη ενασχόληση με τα κοινά αφού ήταν για αρκετά χρόνια μέλος του ΔΣ της ποδοσφαιρικής ομάδας του Ολυμπιακού Άσσου και μέλος του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων του Δημοτικού σχολείου και νηπιαγωγείου Άσσου.

Ο Κώστας είναι υποψήφιος σύμβουλος Τ.Σ. Κάτω Άσσου.

 

ΤΣΟΓΚΑ ΒΑΣΙΛΙΚΗ

Η Βασιλική Τσόγκα του Δημητρίου και της Αναστασίας εργάζεται στην Landis and gyr. Κατάγεται από τον Αγ. Ιωάννη, είναι απόφοιτη εκπαιδευτικός του ΕΚΠ. Διαμένει στην Κόρινθο. Επιθυμεί να δει το Δήμο Κορινθίων να ανθίζει.

Η Βασιλική είναι υποψήφια σύμβουλος Τ.Σ. Αγίου Ιωάννη.

 

Σας καλωσορίζουμε στην ομάδα μας με χαρά που θα ενώσουμε τις δυνάμεις μας!

ΚΟΛΛΙΑ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ

Η Αναστασία Κόλλια του Ευαγγέλου έχει εργαστεί στην υπηρεσία Καθαριότητας του Δήμου Κορινθίων για τέσσερα έτη ενώ τον τελευταίο χρόνο απασχολείται σε Ιδιωτική Εταιρεία Τροφίμων της περιοχής. Διαμένει μόνιμα στα Αθίκια Κορινθίας απ’ όπου και κατάγεται. Συμμετέχει για πρώτη φορά σε εκλογές τοπικής αυτοδιοίκησης και επιθυμεί να βάλει και εκείνη το λιθαράκι της για το καλό του τόπου της.

Η Αναστασία είναι υποψήφια σύμβουλος στο Τ.Σ. Αθικίων.

 

ΜΑΥΡΟΝΑΣΙΟΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ

Ο Σωτήρης Μαυρονάσιος είναι γνωστός σε όλους μας από την δραστηριοποίηση του στο χώρο του ποδοσφαίρου, όπου και έχει υπηρετήσει ως ποδοσφαιριστής, προπονητής και πρόεδρος. Κατάγεται από τον Άσσο Κορινθίας, όπου και διαμένει μόνιμα. Είναι πατέρας 2 παιδιών και παππούς 3 εγγονών. Η αγάπη του Σωτήρη για τον αθλητισμό και ιδιαίτερα για το ποδόσφαιρο τον έκαναν να πάρει την απόφαση να ασχοληθεί με την αυτοδιοίκηση, όπου και θέλει μέσω του Συνδυασμού Πνοή Δημιουργίας του Νίκου Σταυρέλη να προσφέρει τα μέγιστα.

Ο Σωτήρης είναι υποψήφιος Σύμβουλος στο Τ.Σ. Κάτω Άσσου.

 

ΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

Ο Παναγιώτης Πούλος του Χρήστου είναι ιδιωτικός υπάλληλος, παντρεμένος με την επίσης ιδιωτική υπάλληλο Μαρία Σαμολαδά. Γεννήθηκε στο Στεφάνι Κορινθίας όπου και διαμένει μόνιμα με την οικογένεια του. Η θέληση του Παναγιώτη να προσφέρει στο χωριό του, τον έκαναν να πάρει την απόφαση να ασχοληθεί με την αυτοδιοίκηση και με την Πνοή Δημιουργίας του Νίκου Σταυρέλη.

Ο Παναγιώτης θα είναι υποψήφιος στο Τ.Σ. Στεφανίου.

 

ΣΤΕΛΕΤΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΑ

Η Κατερίνα σπουδάζει νοσηλευτική στην Πάτρα.
Είναι κόρη του Δημήτρη Στελέτου και της Ελένης Δασκαλάκη.
Έχει καταγωγή από το Αγγελόκαστρο
(παππούς της ο Βασίλης Στελέτος αυτοκινητιστής και γιαγιά της η Ευαγγελία Βίρλα).
Σήμερα κατοικεί στην Κόρινθο.
Αποφάσισε την κάθοδο της στο τοπικό ψηφοδέλτιο του Αγγελοκάστρου,
για να τιμήσει την αγάπη του πατέρα της και του παππού της,
οι οποίοι δεν βρίσκονται στη ζωή, για το Αγγελόκαστρο.

Εκτός αυτού είναι αποφασισμένη να εργαστεί στο πλευρό του υποψήφιου δημάρχου Νίκου Σταυρέλη
προκειμένου να αλλάξει ο Δήμος και να γίνει όπως τον φαντάζονται τα νέα παιδιά
που ζουν σε αυτόν και θέλουν να σταματήσουν την πορεία του προς την οπισθοδρόμηση.

Η Κατερίνα είναι υποψήφια σύμβουλος στο Τ.Σ. Αγγελοκάστρου.

🔹ΤΣΟΥΛΟΥΧΑ ΔΗΜΗΤΡΑ
Η Δήμητρα Τσουλουχά του Πέτρου γεννήθηκε και μεγάλωσε στον Σολομό Κορινθίας, στον ίδιο τόπο που εργάζεται και δραστηριοποιείται καθημερινά. Είναι μόνιμος κάτοικος Αρχαίας Κορίνθου. Έχει αποφοιτήσει από το Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων και έχει ολοκληρώσει την μετεκπαίδευσή της στην Σχολή Τουριστικής Εκπαίδευσης. Επιπλέον είναι κάτοχος Πιστοποιητικού με τίτλο “Ειδικός Συστημάτων Ηλεκτρονικής Προώθησης Εταιρικής Παρουσίας – Social Media – Marketing”.
Εργάστηκε στο Τμήμα F&B της εταιρείας Club Hotel Casino Loutraki για επτά συναπτά έτη, ενώ διετέλεσε Γενική Γραμματέας του Σωματείου Εργαζομένων F&B για δύο από αυτά. Από το 2004 έως σήμερα ασκεί καθήκοντα Διευθύντριας σε Ιδιωτική Εταιρεία Τροφίμων, όπου συνεργάζεται καθημερινά με δεκάδες ανθρώπους, και έχει μάθει να σέβεται την αξία της ομαδικότητας και της συντονισμένης και οργανωμένης προσπάθειας. Πιστεύει στην αξία που έχει η ειλικρίνεια και η ακεραιότητα και πορεύεται πάντα με αυτά τα δύο για πυξίδα. Συμμετέχει για πρώτη φορά σε εκλογές τοπικής αυτοδιοίκησης και θέλει να συμβάλλει θετικά στον τόπο της. Ως μητέρα ενός 14χρονου αγοριού, κοιτάζει προς το μέλλον, με στόχο ένα θετικό αποτύπωμα σε όλες τις πτυχές της καθημερινότητάς μας.

Η Δήμητρα είναι υποψήφια δημοτική σύμβουλος Δ.Ε. Κορινθίων.

🔸ΚΑΡΑΒΟΚΥΡΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ
Ο Αναστάσιος Καραβοκύρης του Παναγιώτη γεννήθηκε και μεγάλωσε στον Σολομό Κορινθίας, όπου και δραστηριοποιείται επαγγελματικά ως αγρότης. Από νεαρή ηλικία ασχολείται με τα κοινά του τόπου του. Έχει εκλεγεί επί τρεις τετραετίες και διατελεί Πρόεδρος του Τοπικού Διαμερίσματος Σολομού με τον συνδυασμό του Αλέξανδρου Πνευματικού. Είναι Πρόεδρος του Αγροτικού Συνεταιρισμού Σολομού τα τελευταία τέσσερα έτη, ενώ συμμετέχει σε εθελοντικές δράσεις αποτελώντας ιδρυτικό μέλος του Περιβαλλοντικού Συλλόγου Σολομού “Ο ΠΡΟΦΗΤΗΣ ΗΛΙΑΣ” και του Πολιτιστικού και Εξωραϊστικού Συλλόγου Σολομού “ΆΓΙΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ”.
Με υψηλό αίσθημα ευθύνης και ειλικρίνειας θέλει να του δοθεί η ευκαιρία να συνεχίσει να συνεισφέρει στην ανάπτυξη του τόπου του προάγοντας με την εκλογή του τα συμφέροντα και το κοινό καλό της τοπικής κοινωνίας.

Ο Τάσος είναι υποψήφιος σύμβουλος στο Τ.Σ. Σολομού.

🔹ΚΟΥΡΟΥΠΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ ΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ
Η Παναγιώτα Κουρούπη του Κωνσταντίνου έχει γεννηθεί και κατοικεί μόνιμα στον Σολομό Κορινθίας. Είναι απόφοιτη Λυκείου και τα τελευταία χρόνια εργάζεται ως ιδιωτική υπάλληλος σε επιχειρήσεις της Κορινθίας. Με την υποψηφιότητά της στις επικείμενες Δημοτικές Εκλογές θέτει ως κεντρική και βασική της επιδίωξη την βελτίωση της ποιότητας ζωής των συμπολιτών της και το κάλο του τόπου της.
Η Παναγιώτα είναι υποψήφια σύμβουλος Τ.Σ. Σολομού.
🤝Τους υποδεχόμαστε με χαρά και τους ευχόμαστε ολόψυχα καλή επιτυχία!

 

.....::::: Μεταδώστε Αυτό το Άρθρο στα Social Media και όχι Μόνο :::::.....