Με χρυσό βραβείο έφυγε από τις Κάνες το σποτ της Περιφέρειας Πελοποννήσου
Peloponnese beyond the obvious, καθώς απέσπασε το Gold Dolphin Trophy
στο φετινό Cannes Corporate Media and TV Awards.

Η διοργάνωση των Κανών αποτελεί µέρος της σειράς φεστιβάλ CIFFT,
του πιο διάσημου θεσμού στον χώρο των ταινιών τουριστικού μάρκετινγκ,
στο πλαίσιο του οποίου το εν λόγω σποτ -που δημιούργησε για την Περιφέρεια Πελοποννήσου
η Unlimited Creativity- έχει ήδη κερδίσει άλλες 3 κορυφαίες διακρίσεις,
δύο Silver (Σερβία και Νότια Αφρική) και ένα ακόµα Gold στη Νέα Υόρκη.

Αυτό σημαίνει ότι το σποτ, στην αθροιστική βαθμολογία που έχει συγκεντρώσει μέχρι στιγμής
στις διοργανώσεις του CIFFT, βρίσκεται στη δεύτερη θέση στη γενική κατάταξη,
στην κατηγορία region.

Νέα διεθνής διάκριση για τo τουριστικό σποτ “Peloponnese – Greece beyond the obvious”

Το τουριστικό σποτ “Peloponnese – Greece beyond the obvious”,
που δημιουργήθηκε για την προβολή της Περιφέρειας Πελοποννήσου,
απέσπασε μία ακόμα διεθνή διάκριση, λίγες μόλις μέρες μετά την κατάκτηση του χρυσού βραβείου
στα Νew York Festivals.

Συγκεκριμένα το video που δημιούργησε η Unlimited Creativity για την Περιφέρεια Πελοποννήσου, μετείχε στο στο International Tourism Film Festival Africa του Cape Town -του διεθνώς γνωστού CIFFT Circuit- και κατέκτησε το ασημένιο βραβείο, στην κατηγορία Tourism Destination: Region.

Στον φετινό διαγωνισμό έλαβαν μέρος 315 φιλμ τουριστικού marketing από 55 χώρες, ενώ η διεθνής κριτική επιτροπή αποτελείται από κορυφαίους επαγγελματίες του χώρου.

Το International Tourism Film Festival Africa αποτελεί μέρος από το 2019 του CIFFT Circuit, του οργανισμού που διεξάγει τον μεγαλύτερο διαγωνισμό τουριστικών φιλμ παγκοσμίως. Το CIFFT Circuit βραβεύει τα καλύτερα τουριστικά videos από όλον τον κόσμο, σε πέντε θεματικές κατηγορίες και ολοκληρώνεται στο τέλος του χρόνου.

Την παραγωγή του video υλοποίησε η Indigo View – Creative Media Productions με σκηνοθέτη τον Δημήτρη Γκότση.

 

Εδώ μπορείτε να δείτε την διάκριση του σποτ της Περιφέρειας Πελοποννήσου, στην ιστοσελίδα του International Tourism Film Festival Africa:

2022 Winners – Tourism International Competition

spot-Peloponnese

Χρυσό Βραβείο απέσπασε το περυσινό διαφημιστικό τουριστικό σποτ της Περιφέρειας Πελοποννήσου “Peloponnese – Greece beyond the obvious” στο πλαίσιο του παγκόσμια καθιερωμένου θεσμού New York Festivals TV and Film Awards.

Η ανακοίνωση των διακρίσεων έγινε χθες εκ μέρους του πιο πάνω διαγωνιστικού θεσμού, στον διαγωνισμό του οποίου φέτος έλαβαν μέρος φιλμ και τηλεοπτικές παραγωγές από 42 χώρες, ενώ την κριτική επιτροπή αποτελούσαν πάνω από 200 επαγγελματίες του χώρου.

Το διαφημιστικό βίντεο “Peloponnese – Greece beyond the obvious” που δημιούργησε για την Περιφέρεια Πελοποννήσου η Unlimited Creativity, κατέκτησε το Xρυσό Βραβείο στην κατηγορία Corporate Image.

Πρέπει να σημειωθεί ότι τα Νew York Festivals TV and Film Awards αποτελούν επίσημο μέλος του International Committee of Tourism Film Festivals (CIFFT), του οργανισμού που διεξάγει τον μεγαλύτερο διαγωνισμό τουριστικών φιλμ παγκοσμίως, το CIFFT Circuit.

Το CIFFT Circuit βραβεύει τα καλύτερα τουριστικά videos από όλον τον κόσμο, σε πέντε θεματικές κατηγορίες και ολοκληρώνεται στο τέλος του χρόνου.

Την παραγωγή του διαφημιστικού βίντεο για την προβολή της Περιφέρειας Πελοποννήσου υλοποίησε η Indigo View – Creative Media Productions με σκηνοθέτη τον Δημήτρη Γκότση.

 

Εδώ μπορείτε να δείτε την ιστοσελίδα όπου αναφέρεται η βράβευση του διαφημιστικού βίντεο για την προβολή της Περιφέρειας Πελοποννήσου:

https://tvfilm.newyorkfestivals.com/Winners/WinnerDetailsNew/feeadda1-4ddf-45ad-8bfd-e7c89682b297

.....::::: Μεταδώστε Αυτό το Άρθρο στα Social Media και όχι Μόνο :::::.....