01_Mid Season Sale

Η Περιφέρεια Πελοποννήσου συμμετείχε με 14 οινοπαραγωγούς στην φετινή Διεθνή Εκθεση Οίνων – Ποτών Prowein, η οποία πραγματοποιήθηκε στη Γερμανία, στο Ντίσελντορφ, από τις 15 έως της 17 Μαΐου.

Η εν λόγω έκθεση διοργανώνεται κάθε χρόνο από το 1994 και μετά, αποτελεί δε την σημαντικότερη έκθεση για το κρασί στη Γερμανία και μια από τις κορυφαίες παγκόσμιες εκθέσεις για το κρασί και τα ποτά.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Περιφέρεια Πελοποννήσου -την οποία εκπροσώπησαν η αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού και Πολιτισμού Αννα Καλογεροπούλου και η προϊστάμενη της Διεύθυνσης Τουρισμού της Περιφέρειας Κανέλλα Καράμπελα- χρηματοδότησε την συμμετοχή των 14 οινοπαραγωγων από την περιοχή της.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο περίπτερο της Περιφέρειας Πελοποννήσου συστεγάστηκαν (χωρίς την οικονομική συνδρομή της) και 4 οινοποιητικές εταιρείες της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, με σκοπό να υπάρξει ενιαία προβολή της γεωγραφικής ενότητας της Πελοποννήσου και στον κλάδο της Αγροδιατροφής.

Στο πλαίσιο αυτό, σημείωσε η αντιπεριφερειάρχης, “προβλήθηκε με εξαιρετικά δυναμικό τρόπο η Πελοπόννησος σε μία αγορά που μετά από 2 χρόνια υγειονομικής κρίσης προσπαθεί να ανακάμψει, ενώ εμφανής ήταν η ικανοποίηση των συμμετεχόντων. Σταθερό στόχο μας αποτελεί η προβολή των πελοποννησιακών κρασιών, η αύξηση των πωλήσεων των επιχειρήσεων του κλάδου και η προβολή και καθιέρωση της Περιφέρειας Πελοποννήσου ως προορισμός ποιότητας και υψηλού επιπέδου υπηρεσιών”.
ekthesi-perifereia-1
ekthesi-perifereia-111111 ekthesi-perifereia-11111 ekthesi-perifereia-1111 ekthesi-perifereia-111 ekthesi-perifereia-11

.....::::: Μεταδώστε Αυτό το Άρθρο στα Social Media και όχι Μόνο :::::.....