Αυτοψία στο προϋπολογισμού 2.200.000 ευρώ αρδευτικό έργο που αφορά σε εκσυγχρονισμό και βελτιώσεις των υφιστάμενων υποδομών στην περιοχή του Βέλου διενήργησε σήμερα Παρασκευή 24 Ιουνίου η αντιπεριφερειάρχης Κορινθίας Αθηνά Κόρκα, συνοδευόμενη από τους επιβλέποντες μηχανικούς της Π.Ε. Κ. Δημόπουλο και Χ. Μπακόλα, καθώς και τον ανάδοχο του εν λόγω έργου.

Οπως ενημερώθηκε η αντιπεριφερειάρχης, μετά τη υπογραφή της σχετικής σύμβασης, το συγκεκριμένο έργο -που αρδεύει περίπου 5.000 στρέμματα με 8 χιλιόμετρα κλειστό αγωγό με σημεία υδροληψίας και ηλεκτρονικής παροχής- εξελίσσεται με γοργούς ρυθμούς. Στο πλαίσιο του εν λόγω έργου, προβλέπεται η αντικατάσταση των υφιστάμενων τσιμεντένιων και χωμάτινων αυλακιών, με στόχο την εξοικονόμηση νερού.

“Ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Παναγιώτης Νίκας και εμείς ως συνεργάτες του αντιλαμβανόμαστε την σοβαρότητα του θέματος της άρδευσης και προσπαθούμε, μέσα από τις αρμοδιότητες του σχεδιασμού, του προγραμματισμού και του συντονισμού, να εφαρμόζονται και να υλοποιούνται οι τοπικές πολιτικές για την οικονομική και κοινωνική ανάπτυξη των περιοχών της Π.Ε. Κορινθίας” σημείωσε, σε δηλώσεις της, η αντιπεριφερειάρχης Αθ. Κόρκα.

Την Σύμβαση έργου υπέγραψε ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας
την  Τρίτη 21 Ιουνίου, στα γραφεία της Περιφερειακής Ενότητας, στην Κόρινθο.

.....::::: Μεταδώστε Αυτό το Άρθρο στα Social Media και όχι Μόνο :::::.....