Ευχόμαστε και ελπίζουμε τα όσα διαδραματίστηκαν σήμερα το απόγευμα να μην έχουν σχέση με το Κορινθιακό Ποδόσφαιρο, γιατί το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο δεν αντέχει να έρχεται αντιμέτωπο με συμπεριφορές που προσιδιάζουν σε οργανωμένο έγκλημα και με πρακτικές μαφίας.
Εκφράζουμε τη συμπαράστασή μας στον ορισθέντα  από την ΕΠΣ Κορινθίας διαιτητή τού σημερινού αγώνα τής ομάδας μας και ελπίζουμε να βρει το σθένος και την ψυχραιμία, που απαιτούνται, ώστε να μην λυγίσει από τη σε βάρος του απειλή και να συνεχίσει να υπηρετεί τη Διαιτησία με επιτυχία, όπως έχει πράξει μέχρι σήμερα.
Ο ρόλος τής Κασσάνδρας δεν είναι δημοφιλής ούτε αρεστός, αν όμως αποδειχτεί ότι τα όσα συνέβησαν σήμερα σχετίζονται με το Κορινθιακό Ποδόσφαιρο, η δικαίωση των κατά προσφάτους καιρούς καταγγελόντων θα είναι επώδυνη και φρονούμε ότι τα θεσμικά όργανα και τα Σωματεία, που απαρτίζουν το οικοδόμημα του Κορινθιακού Ποδοσφαίρου, θα πρέπει να επέμβουν προληπτικώς και ν’ ανακόψουν την καθοδική περιδίνηση στην οποία θα περιέλθει το Κορινθιακό Ποδόσφαιρο με άγνωστες πάντως δυσάρεστες συνέπειες γι’ αυτό.
Προτείνουμε την άμεση σύγκληση Γενικής Συνέλευσης των Σωματείων-Μελών τής ΕΠΣ Κορινθίας ώστε οι υπηρετούντες το Κορινθιακό Ποδόσφαιρο να καταδικάσουμε ομοφώνως τα πρωτόγνωρα φαινόμενα, να διατρανώσουμε την προσήλωσή μας στο ευ-αγωνίζεσθαι, να εκφράσουμε την εμπιστοσύνη μας στους Διαιτητές και να προτείνουμε μέτρα, η λήψη των οποίων θα εξασφαλίσει την ομαλή διεξαγωγή των πρωταθλημάτων.
 Κλείνοντας θέλουμε να ζητήσουμε συγνώμη από το φίλαθλο κοινό που κατέκλυσε το Θώδειο Στάδιο, αλλά δεν κατάφερε να απολαύσει ενα όμορφο ποδοσφαιρικό αγωνα.
Θέλουμε επίσης να εκφράσουμε τις θερμές ευχαριστίες και τα συγχαρητήρια μας προς το Αστυνομικό Τμήμα Λουτρακίου και την Αστυνομική Διεύθυνση Κορινθίας για την για μια ακόμα φορά εξαιρετική συνεργασία μας στο θεμα της τήρησης της τάξης και της ασφάλειας, ώστε όλοι οι φιλαθλοι να μπορούν να χαρούν το αγαπημένο τους άθλημα.
.....::::: Μεταδώστε Αυτό το Άρθρο στα Social Media και όχι Μόνο :::::.....