Με αφορμή τα λεγόμενα του προέδρου του Συνδέσμου Διαιτητών Νομού Κορινθίας θεωρούμε σκόπιμο να αναφέρουμε τα εξής. Κρίνεται το λιγότερο ως απαράδεκτο το γεγονός πως ο κύριος Βλαχοπάνος επιλέγει να εξισώσει ένα περιστατικό ωμής τρομοκρατίας του διαιτητή Χονδρόπουλου  με ένα σπρώξιμο ποδοσφαιριστή στον διαιτητή Ψυχογιό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΔΙΑΙΤΗΤΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ:

Οσον αφορά το γεγονός που μας αφορά, καταδικάσαμε την ενέργεια του παίκτη μας άμα τη γενέσει της. Παράλληλα, σε συζητήσεις τόσο με τον κύριο Ψυχογιό όσο και με ανθρώπους του αντιπάλου σωματείου, τονίσαμε την απέχθειά μας σε τέτοιας μορφής αντιδράσεις και την προσπάθειά μας να πάψουν να υφίστανται ανάλογες συμπεριφορές στον αθλητισμό.

Οταν πάντως δέχθηκε ένα βάναυσο χτύπημα ποδοσφαιριστής μας πριν από κάποιους μήνες εν μέσω αγωνιστικού χώρου, ο κύριος Βλαχοπάνος δεν επέδειξε την ίδια ζέση να σχολιάσει δημοσίως. Θα θεωρήσουμε απλά πως δεν βρήκε τον χρόνο να το κάνει, καθώς δεν θέλουμε να πιστέψουμε ότι θυμήθηκε να προβεί σε ανακοινώσεις όταν βρισκόμαστε στην πλευρά του θύτη και όχι αυτή του θέματος.

 

Επίσης, ζητάμε από τον πρόεδρο του Συνδέσμου Διαιτητών Νομού Κορινθίας να μας αιτιολογήσει το εξής περιστατικό. Στην αναμέτρηση της 20ής αγωνιστικής στην έδρα του Ασπροκάμπου, μετά τη λήξη είπε επί λέξει στον αρχηγό μας στα αποδυτήρια «Να ξέρεις ότι σήμερα είχαμε έρθει έτοιμοι. Αν έλεγε έστω και… αν ο Σούλης Κουτσούκος, θα τιμωρείτο με κίτρινη κάρτα». Μήπως λοιπόν η συγκεκριμένη κουβέντα δείχνει την εμπάθεια που έχει ο κύριος Βλαχοπάνος με έναντι της ομάδας μας;

 

Αφού λοιπόν ζητήσαμε την απάντησή του θα απαιτήσουμε κάτι άλλο. Την άμεση ανασκευή των δηλώσεών του με τις οποίες μας εξισώνει με μπράβους και τρομοκράτες, οι οποίοι εκφοβίζουν ανθρώπους του ποδοσφαίρου και τους απειλούν ευθέως με δολοφονία. Αν δεν το πράξει, είμαστε υποχρεωμένοι να προστατεύσουμε την τιμή του σωματείου και ημών που ασχολούμαστε με αυτό στις δικαστικές αίθουσες.

 

ΥΓ: Μήπως θα έπρεπε να θεωρήσουμε τη στόχευση του κυρίου Βλαχοπάνου ακόμα έναν κρίκο στην αλυσίδα γεγονότων που μας δείχνουν ότι δεν θέλουν την Πρόοδο Αγίου Βασιλείου στη Β’ Κατηγορία; Αν όντως ισχύει, δεν θα αλλάξουμε κάτι στη στάση μας. Απλά θα γνωρίζουμε πλέον φανερά με τι αντιπάλους έχουμε να κάνουμε.

Σε επικοινωνία που είχαμε με τον Πρόεδρο του Συνδέσμου Διαιτητών Ποδοσφαίρου Κορινθίας κ. Χρήστο Βλαχοπάνο
για να μας σχολιάσει την ανακοίνωση της Ομάδας ΠΡΟΟΔΟΣ ΑΓΙΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
μας δήλωσε πως δεν εξισώνει τα δύο περιστατικά αλλά παραθέτει τα 2 γεγονότα
που συνέβησαν στο Κορινθιακό ποδόσφαιρο το Σαββατοκύριακου 

.....::::: Μεταδώστε Αυτό το Άρθρο στα Social Media και όχι Μόνο :::::.....