Διοίκηση και ποδοσφαιριστές συγχαίρουν το Τενεατη Αθικιων για το πρωτάθλημα και εύχονται την άνοδο στην Γ’ Εθνική κατηγορία.
Ακόμα ένα μεγάλο ευχαριστώ στον δικηγόρο μας κ. Θεοχάρη Γρηγορίου και στους συνεργάτες του, που όταν ανέλαβαν την υπόθεση από την πρώτη στιγμή και σε συνεργασία με τον Πρόεδρο Ραχιανιωτη Γεωργιο και όσους βοήθησαν να φτάσει στην επιτροπή εφέσεων ΕΠΟ και η ομάδα μας να δικαιωθεί.
Παρόλα αυτά από την πρώτη στιγμή που ανέλαβε ο Κύριος Γρηγορίου ήταν σίγουρος ότι θα υπάρξει δικαιοσύνη.
Δυστυχώς η πειθαρχική επιτροπή της ΕΠΣ Κορινθίας και ενώ η ομάδα μας ήταν στην πρώτη θέση έκανε ότι μπορούσε να καταδικάσει την ομάδα μας και να της αφαιρέσει 6 βαθμούς και να βρεθεί στην προτελευταία θέση χωρίς τα απαραίτητα στοιχεία και να παίζουν κρυφτούλι από τα κάτω γραφεία και μετά ξανά στα απάνω γραφεία να αποφύγουν να δώσουν τα χαρτιά που ζητούσαμε να μας τα σκίζουν μπροστά μας γιατί δεν είναι αυτά είναι άλλα.
Εντάξει την Διοίκηση δεν την σκεφτήκατε αν μπορούσε να προχωρήσει την έφεση των ιδρώτα των ποδοσφαιριστών δεν το σεβαστήκατε!
Έχει και συνέχεια ενώ η ομάδα μας είναι πρώτη και βρίσκεται σε ρυθμό με δυο συνεχόμενες νίκες γίνεται διακοπή πρωταθλήματος 2 εβδομάδες ενώ όλες η ομάδες έχουν αγωνιστική δράση η με κύπελλο και με τα αναβληθέν παιχνίδια έγιναν.
Μας βάζουν Κυριακή Τετάρτη μας αλλάζουν το πρόγραμμα και τα δύο εντός από τέσσερα παιχνίδια που είχαν μείνει για την λήξη του πρωταθλήματος γίνονται αντίστροφα και η ομάδα μας χάνει τα μισά έσοδα.
Ακόμα περιμένουμε μια συγνώμη έστω για τους αθλητές την Διοίκηση την έχετε γραμμένη.
Υπάρχει Αλλοίωση πρωταθλήματος τελικά?
Θα ακούσουμε τίποτα τελικά πολύ σιωπή.
Για εμάς είναι μια μεγάλη νίκη και ηθική ικανοποίηση υπάρχουν τελικά άνθρωποι που κόβουν τα όνειρα και τις φιλοδοξίες και το όραμα που έχουν βάλει στόχο!
.....::::: Μεταδώστε Αυτό το Άρθρο στα Social Media και όχι Μόνο :::::.....