Σχετικά με Εμάς και την Ιστοσελίδα!

Το KORINTHOS NEWS είναι μία νέα Ηλεκτρονική Εφημερίδα που μπήκε δυναμικά στο χώρο της Διαδικτυακής Ενημέρωσης, για όλη την Πελοπόννησο, την Ελλάδα και όλο το Κόσμο!!!

Το KorinthosNews είναι το πρώτο Κορινθιακό Ενημερωτικό Web Site που κατέχει Αριθμό Μέλους στο Μητρώο Online Media

  • Ιδιοκτήτης του KorinthosNews & του BRAKE FM 100,8 είναι ο κ. Γιώργος Ναστούλης (δημοσιογράφος)
  • Mέλος στα Διοικητικά Συμβούλια της Π.Ε.Ι.ΡΑ.Σ. Πανελλήνια Ένωση Ιδιοκτητών Ραδιοφωνικών Σταθμών της Ε.Σ.Ε.Τ.
  • Ένωση Συντακτών Επαρχιακού Τύπου.

Το KorinthosNews με συνεχή ροή ειδήσεων από την Κορινθία και όλη την Ελλάδα κερδίζει συνεχώς έδαφος στις προτιμήσεις του κοινού.

Η έμπειρη και καταξιωμένη δημοσιογραφική μας ομάδα, με επικεφαλής τον Γιώργο Ναστούλη ανεβάζει αποκλειστικά δικά μας θέματα (με Βίντεο, ειδήσεις, ρεπορτάζ, συνεντεύξεις, εκδηλώσεις κ.λ.π), τα οποία προβάλλονται στην ιστοσελίδα μας καθώς και στο facebook όπου έχουν την δυνατότητα να ενημερώνονται οι χιλιάδες αναγνώστες μας.

Ο “Brake Fm” είναι μουσικός σταθμός – εκπέμπει στους 100,8 – κατέχει βεβαίωση νόμιμης λειτουργίας και μεταδίδει νέο ανανεωμένο πρόγραμμα με ζωντανές εκπομπές και ελληνικές επιτυχίες !!!

Το ανανεωμένο ζωντανό πρόγραμμα του Brake FM, η συνεργασία με τον ΜΑΡΚΟ ΣΕΦΕΡΛΗ και η συμμετοχή των ακροατών, έχει ανεβάσει την ακροαματικότητα στα ύψη!!!

Το πρόγραμμα μας μεταδίδεται σε όλο το Νομό Κορινθίας, παραλιακή και ορεινή ζώνη και “ON AIR” μέσω internet το KorinthosNews

Tα Στοιχεία Επικοινωνία μαζί μας είναι:

Διαδικτυακοί Συνεργάτες Ενημέρωσης: