MARIA-1

H αυτοδιοίκηση είναι ευθύνη απέναντι στον συμπολίτη, είναι χρέος για καλύτερη ποιότητα ζωής, είναι δημιουργία και πρόοδος.

Ο δήμος είναι το σπίτι μας, ο κοινός μας τόπος, τα όνειρα, οι μνήμες μα πάνω από όλα είναι η ψυχή μας.!

Η Δύναμη Δημιουργίας, είναι το αποτέλεσμα, της κοινής αγωνίας πολιτών, που δεν γυρίζουν την πλάτη στα προβλήματα τα δικά τους και των άλλων, δε βολεύονται με το λίγο, την μετριότητα και την εύκολη διαχείριση, απλά, για να περνά ο καιρός και να περνάνε καλά οι λίγοι που διαχειρίζονται την τοπική εξουσία.

Στην Δύναμη Δημιουργίας, δεν υπάρχουν επετηρίδες, αξιώματα και τιτλούχοι. Υπάρχουν απλοί άνθρωποι, εθελοντές, που ζητούν το αύριο να είναι καλύτερο από το χθες, που τους απογοήτευσε.

Δεν είμαστε οι μοναδικοί που αγαπάμε τον τόπο μας, δεν είμαστε ούτε οι φωτεινοί παντογνώστες που  έχουμε  μαγικές λύσεις. Επίσης δεν είμαστε επαγγελματίες ούτε του δήμου, ούτε της αυτοδιοίκησης.

Η συμμετοχή μας στις δημοτικές εκλογές είναι η ανάγκη μας, να βάλουμε το δικό μας λιθαράκι στον τόπο μας. Είναι η ανάγκη να αγωνιστούμε για όσα μας ενώνουν.

Είμαστε μία ομάδα ανθρώπων, που πιστεύουμε σε ένα κοινό σχέδιο, έχουμε βασικές αρχές που δεν καταπατάμε, σεβόμαστε την γνώμη και την συμμετοχή όλων.

Το 2019 οι συμπολίτες μας με την ψήφο τους, μας όρισαν να προστατεύσουμε τα δικαιώματα τους και  τα συμφέροντα της πόλης από την θέση της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Αποδείξαμε ότι χωρίς κομματικές σημαίες, χωρίς να έχουμε πίσω μας μικρά ή μεγάλα συμφέροντα, χωρίς την στήριξη των διαχρονικών παραγόντων που επηρεάζουν την κοινή γνώμη, καταφέραμε να φτάσουμε στα ίσια, ένα δημοτικό καθεστώς, που είχε όλα τα παραπάνω, διαχειριζόταν την εξουσία και ελέγχει τους διαύλους επικοινωνίας λειτουργώντας ισοπεδωτικά.

Η Δύναμη Δημιουργίας είναι μία μεγάλη παράταξη, με δομή, σχέδιο, ανθρώπους να το υποστηρίξουν και πάνω από όλα οι ίδιοι οι συμπολίτες μας υπέδειξαν σαν τον κύριο φορέα της αλλαγής στον δήμο Λουτρακίου-Περαχώρας-Αγίων Θεοδώρων.

Ο ελάχιστος σεβασμός μας στους πολίτες είναι πλέον να τιμήσουμε την επιλογή-επιθυμία του και να αλλάξουμε τον δήμο.

Με αίσθημα ευθύνης, με απόλυτο σεβασμό στους συναδέλφους μας της αντιπολίτευσης αλλά και σε όσους επιθυμούν την μεγάλη αλλαγή, απευθύνομαι σήμερα στους κκ. Λογοθέτη,Καραπανάγο,Βασιλείου, Ζερβό και Ασημακόπουλο και τους καλώ σε συμπόρευση για την ανατροπή που έχει ανάγκη ο τόπος μας.

Η πρόσκληση μου αυτή είναι δημόσια και όχι προσωπική, διέπεται από αρχές και δεν στοχεύει στην δημιουργία αντι-δημαρχιακού μπλόγκ. Κάτι τέτοιο δεν θα είχε καμία αξία και καμία χρησιμότητα για τον δήμο μας.Δεν μας αφορά.

Οι πολίτες περιμένουν από εμάς ένα μήνυμα θετικό, περιμένουν εφαρμόσιμες προτάσεις, έναν άλλο τρόπο διοίκησης, με σεβασμό στον θεσμό, την προστασία των πιο αδύναμων, την άμεση βελτίωση της ποιότητας ζωής τους.

Δεν σας καλώ να «ρίξουμε» τον κ.Γκιώνη. Αυτό θα το κάνουν οι πολίτες.

Σας καλώ να κτίσουμε όλοι μαζί την επόμενη ημέρα του δήμου μας.

  1. Να θέσουμε και να συμφωνήσουμε σε ΚΑΘΑΡΟ σχέδιο για το καζίνο και την Τουριστική, χωρίς μισόλογα και υπεκφυγές, για να προστατεύσουμε τους εργαζόμενους και την δημοτική περιουσία.
  2. Να προσδιορίσουμε τις ΚΟΚΚΙΝΕΣ γραμμές για την προσδοκώμενη ανάπτυξη της περιοχής και να ορίσουμε τι είδους ανάπτυξη έχουμε ανάγκη.
  3. Να ιεραρχήσουμε και να διεκδικήσουμε τα μεγάλα έργα υποδομής που δεκαετίες είναι σε συρτάρια ή στα όνειρα μας. Να δεσμευθούμε στην προσπάθεια για υλοποίησης τους.
  4. Να σχεδιάσουμε την ανάπτυξη των περιοχών του δήμου που έχουν εγκαταλειφθεί, όπως η Βόρεια πλευρά των Γερανείων.
  5. Να βγούμε από την εσωστρέφεια και να ανοιχθούμε στον κόσμο και την αγορά, ισχυροποιώντας το τουριστικό μας προϊόν για να διεκδικήσουμε μερίδιο στον υψηλού επιπέδου τουρισμό
  6. Να ανοίξουμε τους θεσμούς και το δημαρχείο στην κοινωνία και να ασχοληθούν και πάλι οι πολίτες με τον δήμο τους.
  7. Να βελτιώσουμε από την πρώτη κιόλας μέρα την ποιότητα ζωής όλων.
  8. Να δημιουργήσουμε ένα δήμο κοντά στον άνθρωπο, ιδιαίτερα σε όσους το έχουν ανάγκη.
  9. Να επιστρέψουν στους συμπολίτες μας τα χαμόγελα και η υπερηφάνεια τους
  10. Να πάμε τον δήμο Λουτρακίου-Περαχώρας-Αγίων Θεοδώρων στην κορυφή!

Ρόλοι υπάρχουν για όλους, όπως και ευθύνες υπάρχουν για όλους.

Η Δύναμη Δημιουργίας, ανοίγει σήμερα τον δημόσιο διάλογο. Χωρίς αποκλεισμούς ή όρους. Μοναδικός όρος το συμφέρον των δημοτών μας.

Άμεσα θα καταθέσουμε με τρόπο ΔΗΜΟΣΙΟ (πάντα και μόνο  δημόσιο), τις θέσεις μας για τα παραπάνω σαν βάση συζήτησης με όλες δυνάμεις που πιστεύουν η ανατροπή της σημερινής δημοτικής αρχής είναι η αφετηρία για ένα καλύτερο μέλλον.

Σας καλώ σε μία δημιουργική συμπόρευση νίκης και αλλαγής.

Σας ευχαριστώ

ΜΑΡΙΑ ΠΡΩΤΟΠΑΠΠΑ

Επικεφαλής Δύναμης Δημιουργίας

.....::::: Μεταδώστε Αυτό το Άρθρο στα Social Media και όχι Μόνο :::::.....