Ανακοίνωση ΔΣ ΠΑΣ Κύψελου
“Φτιάχνουμε το υγιές ποδόσφαιρο, μαζί!”
Η αλλαγή σελίδας στα διοικητικά του ΠΑΣ ΚΟΡΙΝΘΟΣ είναι η αλήθεια πως εμάς σαν ΠΑΣ Κύψελος μας χαροποίησε ιδιαίτερα καθώς πιστεύουμε πως πλέον η ιστορική ομάδα της πόλης μας μπορεί να ελπίζει και να ονειρεύεται τις μεγάλες κατηγορίες που ως αποτέλεσμα θα έχει και την συνολική ανάπτυξη του Κορινθιακού ποδοσφαίρου και το να ξαναδούμε μεγάλες ομάδες στις γειτονιές της Κορινθίας.
Όσον αφορά το προπονητή μας είναι η αλήθεια πως πρώτη φορά ακούμε χαρακτηρισμούς όπως νούμερο, καθώς ο ΚΥΡΙΟΣ Δημήτρης Ποτήρης χαίρει της άκρας εκτίμησης και ποδοσφαιρικά και ως άνθρωπος σε όλο τον νομό αλλά και εκτός αυτού. Άλλωστε το έχουμε διαπιστώσει από την πρώτη μέρα που εργάζεται στον σύλλογο μας, αλλά και παλαιότερα ως αντίπαλο.
Δεν είναι άλλωστε τυχαίο το γεγονός πως με την πρώην ομάδα του τον Τενεάτη Αθικίων μας κέρδισε και στα δύο ματς της σεζόν και παρόλα αυτά σαν κύριος πρώτα χαιρέτησε τους παίκτες και την διοίκηση μας και μετά πανηγύρισε με την δική του ομάδα γιατί όπως προαναφέραμε είναι ΚΥΡΙΟΣ και ένας μαχητής της ζωής.
Όσο για την τεχνική περιοχή η αλήθεια είναι ότι πρώτη φορά διακρίναμε κάτι τέτοιο να εφαρμόζεται στο ημίχρονο.
Το αν ισχύουν τα περί γελιοποιήσεως η μη του ποδοσφαίρου φάνηκε από το γεγονός ότι παίκτες και προπονητές του ΠΑΣ ΚΟΡΙΝΘΟΣ συνεχάρησαν την ομάδα μας και ουδεμία υπόνοια υπήρξε για την συμπεριφορά μας από τους πρωταγωνιστές.
Οπότε είμαστε βέβαιοι ότι κανένα βάρβαρο χτύπημα ή αντιαθλητική συμπεριφορά δεν υπήρξε από μέρους μας.
Και φυσικά είχαμε κάθε λόγο τόσο εμείς ως Δ/Σ όσο και οι φίλαθλοι της ομάδας μας να πανηγυρίσουμε το αποτέλεσμα και με τον τρόπο που αυτό ήρθε (παίζαμε με 10 παίκτες για 25 λεπτά) απέναντι στην ιστορικότερη ομάδα η οποία αποτελείται από εν δυνάμει επαγγελματίες ποδοσφαιριστές με εμπειρίες σε μεγαλύτερες κατηγορίες.
Για αυτό και θα δώσουμε και επίσημα ένα ευχαριστώ στους ποδοσφαιριστές μας οι οποίοι αν και καθημερινά εργάζονται και παλεύουν για το εισόδημά τους, μη έχοντας αποκλειστική ενασχόληση το ποδόσφαιρο, έδειξαν μεγάλη πυγμή και σθένος για την ομάδα μας όπως βέβαια κάνουν και σε ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ.
Δεν είναι τόσο η ισοπαλία αλλά το μεγάλο ΟΧΙ στο bullying, OXI στον τραμπουκισμό που είπαμε.
Στα γεγονότα της φυσούνας δεν θα ασχοληθούμε περισσότερο από όσο τους αρμόζει καθώς θεωρούμε ανούσια την διαδικασία ενός χαρτοπολέμου ο οποίος είθισται στα καρναβάλια.
Δεν χωράει συζήτηση οταν παράγοντας που τον αφήνουν να μπαίνει στον χώρο των αθλητών και διαιτητών, παραβιάζει τους θεσμούς μόνο με την παρουσία του, αλλά όταν κάνει BULLYING προς μικρά παιδιά, αυτό είναι πραγματικά ανήθικο.
Η ομάδα δεν ήθελε να συνεχίσει.
Το μιλήσαμε και με βάση τα πιστεύω μας, γιατί θα ήταν άδικο και για τις άλλες ομάδες που πρωταγωνιστούν, να μην βγούμε να παίξουμε.
Δεν χαρήκαμε για το πώς παίξαμε. Δεν χαρήκαμε που φέραμε ισοπαλία.
Χαρήκαμε γιατί είπαμε ΟΧΙ στον τραμπουκισμό και ΟΧΙ στο BULLYING, και τελειώσαμε το παιχνίδι.
Άλλωστε το ποδόσφαιρο παίζεται στις 4 γραμμές του γηπέδου.
Τα τελευταία 7 χρόνια βρισκόμαστε σε διαδικασία πρωταθλητισμού από τις χαμηλές κατηγορίες που βρισκόταν η ομάδα όταν αναλάβαμε την διοίκηση μέχρι και σήμερα.
Η απάντηση μας λοιπόν θα είναι να συνεχίσουμε να παράγουμε ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ κατά τη προσφιλή μας άποψη για το ποδόσφαιρο.
Έχουμε αθλητές που βλέπουν τον ΠΑΣ Κύψελο ως οικογένεια τους και σπίτι τους και αυτό δημιουργεί ευχαρίστηση αλλά και ευθύνες.
Συμμετέχουμε ενεργά σε πολιτιστικά και μη γεγονότα της περιοχής μας.
Με την Μικρασιατική μας καταγωγή ως οδηγό βοηθάμε με όλες μας τις δυνάμεις να ανεβάσουμε την ποιότητα του ΣΥΝΟΙΚΙΣΜΟΥ μας.
Σεβόμαστε απεριόριστα όλα τα ενεργά στοιχεία του χώρου (παράγοντες, ποδοσφαιριστές, προπονητές, φιλάθλους) και πρέπει όλοι να λειτουργήσουν αναλόγως.
Εμείς ως παράγοντες πρέπει να φέρουμε κοντά τα παιδιά μας στον αθλητισμό , και με τρόπο όμορφο και ποιοτικό να δούμε το Κορινθιακό Ποδόσφαιρο να μεγαλουργεί ξανά.
Θέλουμε να καλλιεργηθεί ένα πνεύμα αλληλοσεβασμού μεταξύ των ανθρώπων και ολικής αναγνώρισης των θεσμών.
Η Μικτή Κ-16 με την συμμετοχή της στον τελικό του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος έδειξε πως υπάρχει σφυγμός και ταλέντο στα μέρη μας το οποίο θα πρέπει να μας δώσει κίνητρο για υψηλότερους στόχους.
Κάποιες φορές χρειάζεται να γίνει ένα βήμα πίσω για να πάρεις ώθηση να προχωρήσεις μπροστά.
Αυτό το πίσω βήμα έγινε. Η συνέχεια…
ΥΓ: Δεν υπάρχουν.
Ξέρουμε συγκεκριμένα τους στόχους μας και τα μέσα για να τους πετύχουμε.
Το ΔΣ του ΠΑΣ Κύψελος, 31 Οκτωβρίου 2022
.....::::: Μεταδώστε Αυτό το Άρθρο στα Social Media και όχι Μόνο :::::.....