“Βέτο” στην υπέρογκη αύξηση δημοτικών τελών από την παράταξη “συνΔημότες – Δήμου Σικυωνίων”
Σταθερά θα προταθεί από την παράταξη μας να παραμείνουν τα Δημοτικά Τέλη στον Δήμο Σικυωνίων,
καθώς η Δημοτική Αρχή αποφάσισε στην Οικονομική Επιτροπή, να προχωρήσει σε υπέρογκη αύξηση τους το 2023 και εφεξής.
Η αύξηση των Δημοτικών Τελών έρχεται σε αντίθεση κάθε προσπάθεια στήριξης των δημοτών σε αυτή την εποχή αύξησης των τιμών της ενέργειας και των καυσίμων, λόγω της διεθνούς ενεργειακής κρίσης. Είναι υποχρέωση μας η εφαρμογή δέσμης μέτρων ώστε να αυξήσουμε την αντοχή των νοικοκυριών και των τοπικών επιχειρήσεων στην ακρίβεια.
Ταυτόχρονα θα προταθούν από την παράταξης μας μια σειρά από πρόνοιες και απαλλαγές για τους πολύτεκνους, τους τρίτεκνους, τους απόρους, τις μονογονεϊκές οικογένειες ή εκείνους που έχουν υψηλό ποσοστό αναπηρίας.
Το θέμα της αύξησης των Δημοτικών Τελών θα συζητηθεί στο Δημοτικό Συμβούλιο που θα συνεδριάσει την Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2022 και ώρα 19:30 μ.μ.
Καλούμε τους Δημότες και τις επιχειρήσεις του Δήμου Σικυωνίων να παραβρεθούν στην αυριανή κρίσιμη συνεδρίαση και να εκφράσουν τις απόψεις τους πριν τους έρθει “ταμπλάς” όταν λάβουν τον λογαριασμό του ηλεκτρικού ρεύματος. Δεν είναι λαϊκισμός, δυστυχώς αυτή είναι η σκληρή πραγματικότητα!
Σήμερα αυτό που ουσιαστικά προτείνει η Δημοτική Αρχή, είναι να επιστρέψουμε τον “λογαριασμό” στους δημότες και να πληρώσουν αυτοί την ανευθυνότητα της διακυβέρνησης του Σπύρου Σταματόπουλου όλων αυτών των ετών και την κακή πορεία του Δήμου μας.
Επιτέλους, ΤΕΛΟΣ.
.....::::: Μεταδώστε Αυτό το Άρθρο στα Social Media και όχι Μόνο :::::.....