ΕΜΠΑΙΓΜΟΣ ΤΩΝ ΚΟΡΙΝΘΙΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΝΙΚΟ ΣΤΑΥΡΕΛΗ

Σε μια άνευ προηγουμένου δημόσια τοποθέτηση προκειμένου να εμφανίσει εαυτόν
ως άμεμπτο και αμόλυντο και τα στελέχη που προσχώρησαν στην παράταξή του ως άμοιρα ευθυνών ,
προχώρησε χθες το μεσημέρι ο επικεφαλής της Πνοής ,Νίκος Σταυρέλης.

Μην μπορώντας άλλως να αντιμετωπίσει την αλήθεια που ο δήμαρχος Κορινθίων από την αρχή της συνεργασίας του με στελέχη άλλων παρατάξεων είχε πει- αλήθεια δεν το θυμούνται;-  πως δηλαδή πρόκειται για πολιτική συμφωνία προκειμένου να διοικηθεί ο δήμος προβλέποντας μάλιστα πως ένα έτος πριν τις εκλογές αυτά τα στελέχη θα αποχωρήσουν – κάποια βέβαια αποχώρησαν και μάλιστα διαμαρτυρόμενα 2 μήνες πριν τις εκλογές  απαξιώνοντας οι ίδιοι τις αναφορές τους περι διαφωνιών στην διοίκηση και ασυνεννοησίας , ο Νίκος Σταυρέλης προχώρησε σε ΨΕΥΔΕΙΣ αναφορές που εμπαίζουν τους Κορίνθιους πολίτες, τους υποτιμούν και τους προσβάλλουν! 

 

Σε Δελτίο Τύπου της παράταξής του αναφέρεται πως «όλοι οι αποχωρήσαντες δημοτικοί σύμβουλοι που είχαν θέση ευθύνης ήσαν στη συντριπτική τους πλειοψηφία άμισθοι, είτε προερχόντουσαν από την παράταξη του κ. Νανόπουλου (Κουτσογκίλας, Παπαδημητρίου), είτε από την παράταξη του κ. Καλλίρη, είτε του πρώην Δημάρχου»

Τα οικονομικά στοιχεία, διαθέσιμα σε όλους τους πολίτες τον διαψεύδουν πανηγυρικά και τα παραθέτουμε.

 

ΚΑΡΑΣΑΒΒΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ: Με απόφαση Δημάρχου που αναρτήθηκε στις 12 Μαΐου 2021, ΑΔΑ: Ψ3ΖΤΩΛ7-ΛΤΦ  ορίστηκε ως έμμισθος αντιδήμαρχος Αθλητισμού και Προστασίας Ζώων ο κ.Γιάννης Καρασάββας, θέση που κατείχε έως την αποπομπή του στις 25 Ιανουαρίου 2023 (ΑΔΑ: ΩΝΞ1ΩΛ7-ΒΨ7), διάρκεια 21 μήνες.

 

ΠΑΠΑΙΩΑΝΝΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ: Ορίστηκε με την ΑΔΑ:9KNTΩΛ7-Γ21 (23/6/2020)  ως άμισθος αντιδήμαρχος Παιδείας και Πολιτισμού. Με νέα απόφαση στις 23/11/21 (ΑΔΑ: ΩΣΔΨΩΛ7-ΝΙ7) o κ. Παπαϊωάννου ορίστηκε  ως  έμμισθος αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος Ποιότητας ζωής και ηλεκτρονικής διακυβέρνησης στο δήμο Κορινθίων. Η Αντιμισθία ήταν 2.015,75 ευρώ ,φαίνεται στην ΑΔΑ : ΨΝΚ5ΩΛ7-ΝΚΕ, για 19 συναπτούς μήνες

 

ΣΠΥΡΟΣ ΠΛΑΤΗΣ: Ορίστηκε με την απόφαση δημάρχου ΑΔΑ: Ψ6ΧΔΩΛ7-Ξ9Ν ως έμμισθος Αντιδήμαρχος Οικονομικών και ανέλαβε καθήκοντα τον Σεπτέμβριο του 2021. Η έμμισθη αντιδημαρχία μετατράπηκε σε άμισθη με νέα απόφαση Δημάρχου, ΑΔΑ:ΩΧΚΔΩΛ7-ΛΦΕ

 

ΤΑΓΑΡΑΣ ΒΑΣΙΛΗΣ: Η αντιμισθία του Προέδρου του Κέντρου Κοινωνικής Πολιτικής δήμου Κορινθίων για 19 μήνες (περίοδος εκτέλεσης καθηκόντων,  Νοέμβριος  2021 – Μάιος 2023), φαίνεται ενδεικτικά στην ΑΔΑ: 65Ξ2ΟΚΨΛ-ΕΓΗ (αντιμισθίες προέδρου και αντιπροέδρου ,ποσό 1547,23 )

 

ΚΟΥΤΣΟΓΚΙΛΑΣ ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗΣ: Ο Πρόεδρος του ΚΕΠΑΠ (και ο Αντιπρόεδρος) λάμβανε έξοδα παράστασης σύμφωνα (ενδεικτικά) με την ΑΔΑ: ΨΕ9ΥΟΚ6Β-ΛΕ6 ύψους 813,12 ευρώ, από την έναρξη της θητείας του, Σεπτέμβριο 2019 έως την παύση του από τον δήμαρχο Κορινθίων τον Μάρτιο του 2023.

 

Κατόπιν αυτών το ερώτημα είναι γιατί, παρέμεναν στο πλευρό του δημάρχου για μεγάλο διάστημα και αποστασιοποιήθηκαν πριν τις εκλογές;

Την κατακλείδα του ΔΤ δεν θα την σχολιάσουμε . Αν ο κ.Σταυρέλης διεκδικεί μόνος αυτός ηθική, εντιμότητα και αξίες, θα κριθεί αναλόγως.
Θα τον συμβουλεύαμε ωστόσο σε σύνεση και κυρίως σε ψυχραιμία. Ο εκνευρισμός και η ζέση να αναβαπτιστούν στελέχη που έχουν δημόσια πορεία στο δήμο μας είναι κακοί σύμβουλοι, ειδικά εάν οδηγούν σε τέτοια κραυγαλέα, δημόσια ψεύδη από μια παράταξη που επιδιώκει να διοικήσει το δήμο.

 

Η δημοτική αρχή και η παράταξη του δημάρχου συνεχίζουν να εργάζονται , την ίδια ώρα που η παράταξη της ΠΝΟΗΣ και οι αποχωρήσαντες παρακωλύουν την λειτουργία του δήμου απέχοντας από τις συνεδριάσεις των οργάνων.

Η δημοτική αρχή και η παράταξη του δημάρχου συνεχίζουν να ανανεώνουν τα πρόσωπα κατ απαίτηση της κοινωνίας ζητώντας στις εκλογές του Οκτώβρη την ανανέωση της εμπιστοσύνη της και αναμένοντας την κρίση της το βράδυ της 8ης Οκτωβρίου.

Η δημοτική αρχή και η παράταξη του δημάρχου συνεχίζουν να κοιτούν τους δημότες στα μάτια και να λένε αλήθεια, γιατί η διοίκηση και η εκλογή δεν είναι βωμός στον οποίον «θυσιάζονται» τα πάντα.  Γιατί δεν συγκροτούν ένα ψηφοδέλτιο με «ονόματα που μαζεύουν σταυρούς» όπως κυνικά παραδέχτηκε πρόσφατα ο κ.Σταυρέλης.

Γιατί η  η καρέκλα του δημάρχου είναι δουλειά, προσφορά και τεράστια ευθύνη. Και Όχι αυτοσκοπός!

 

.....::::: Μεταδώστε Αυτό το Άρθρο στα Social Media και όχι Μόνο :::::.....