Manavis Nero

🟥 «𝚳𝛂ς 𝛑𝛒𝛐𝛃𝛌𝛈𝛍𝛂𝛕ί𝛇𝛆𝛊 𝛈 έ𝛌𝛌𝛆𝛊𝛙𝛈 𝛎𝛆𝛒𝛐ύ 𝛔𝛕𝛂 𝛘𝛚𝛒𝛊ά 𝛕𝛊ς 𝛕𝛆𝛌𝛆𝛖𝛕𝛂ί𝛆ς 𝛈𝛍έ𝛒𝛆ς❗»
Ο Θανάσης Μανάβης, θα αναλάβει, επίσημα, τα καθήκοντα του την 1η Ιανουρίου 2024.
Μέχρι τότε ο δήμος διοικείται από την απερχόμενη δημοτική αρχή, η οποία και έχει πλήρη ευθύνη, για την διαχείριση όλων των θεμάτων.
Η δημοτική ομάδα της ΝΕΑΣ ΠΝΟΗΣ, ετοιμάζεται, για την διαδικασία μετάβασης, προκειμένου, να αναλάβει τα καθήκοντα της και να τα ασκήσει από την πρώτη κιόλας ημέρα.
Ο νεοκλεγείς δήμαρχος, ενημερώνεται και παρακολουθεί, καθημερινά, όλα τα θέματα του δήμου, τόσο τα τρέχοντα, όσο και πιο σημαντικά.
Αμέσως μετά τις εκλογές, παρατηρείται, έλλειψη νερού στην ύδρευση, αρκετών χωριών, που δεν έχει κάποια λογική βάση αυτή την περίοδο και αυτό μας προβληματίζει έντονα.
Ελπίζουμε να είναι ένα καθαρά τυχαίο γεγονός και όχι τεχνητό.
Ο Θανάσης Μανάβης, ήδη έχει κάνει τις απαραίτητες ενέργειες.
Οφείλουμε να ξεκαθαρίσουμε για μία ακόμα φορά την πάγια θέση και τους τρείς κανόνες, του δημάρχου Θανάση Μανάβη όσο αφορά το νερό και όσα κινούνται γύρω από αυτό.
𝚱𝚨𝚴𝚶𝚴𝚨𝚺 𝟏𝛐ς
Η δημοτική αρχή του Θανάση Μανάβη, θα ασχοληθεί μόνο και αποκλειστικά με τον νερό για την ύδρευση των χωριών. Δεν θα εμπλακεί επ’ ουδενί , με τα νερά της άρδευσης.
Σε σύντομο χρονικό διάστημα, θα υπάρξει πλήρης απεμπλοκή, των νερών για την υδροδότηση, με τα νερά άρδευσης.
𝝟𝝖𝝢𝝤𝝢𝝖𝝨 𝟮𝝾ς
Το νερό ύδρευσης, θα φτάνει στα σπίτια των πολιτών, ακολουθώντας μία απόλυτα νόμιμη και καθαρή διαδρομή.
𝚱𝚨𝚴𝚶𝚴𝚨𝚺 𝟑𝛐ς
Ουδείς μπορεί και με κανένα τρόπο, να εκβιάσει την νέα δημοτική αρχή και όσοι πιθανόν το επιχειρήσουν, είτε για προσωπικά τους συμφέροντα, είτε για μικροπολιτικούς λόγους, θα αντιληφθούν ότι ματαιοπονούν.
Δεσμευθήκαμε στους πολίτες, ότι θα διοικήσουμε με απόλυτη διαφάνεια και δικαιοσύνη και αυτή την λαϊκή εντολή, θα την τηρήσουμε με ευλάβεια.
Ελπίζουμε και βάσιμα πιστεύουμε, ότι άμεσα θα αποκατασταθεί η υδροδότηση των χωριών, που έχουν πρόβλημα και ιδιαίτερα της Στιμάγκας.
Σε κάθε περίπτωση, πρέπει να θεωρείται δεδομένη, η παρέμβαση του δημάρχου Θανάση Μανάβη, προκειμένου, να ομαλοποιηθεί η κατάσταση.
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΝΕΑ ΠΝΟΗ
Manavis Nero
.....::::: Μεταδώστε Αυτό το Άρθρο στα Social Media και όχι Μόνο :::::.....