Nano Stavrelis

Περισσεύει το θράσος σας κ. Σταυρέλη- σας επιστρέφω τον χαρακτηρισμό.

Παρά το ότι δεν είχα ούτε έχω καμία διάθεση αντιπαράθεσης στο δήμο Κορινθίων , είμαι αναγκασμένος να απαντώ στην αμετροέπεια του δημάρχου κ Σταυρέλη και να επισημαίνω τα πολλά λάθη της νέας δημοτικής αρχής όπως επιβάλλει ο θεσμικός ρόλος που έχω στο δήμο Κορινθίων. Για παράδειγμα την σύμβαση έργων με 1% έκπτωση αποκλείοντας 7 εταιρίες  , την επιχορήγηση χωρίς νόμιμες διαδικασίες στην ΠΑΣ Κόρινθος 50.000 € και την δωρεά -παραχώρηση του γηπέδου στο δημοτικό στάδιο , την πληρωμή 55.000 € ελαστικών χωρίς πρωτόκολλο παραλαβής κλπ.

Ο κ Σταυρέλης η δεν καταλαβαίνει τι λέω ή  σκοπίμως διαστρεβλώνει την πραγματικότητα για να παραπληροφορήσει τους πολίτες . Σε πρόσφατη συνέντευξή μου μεταξύ άλλων αναφέρθηκα στην τακτική του να μην αναφέρει στα έργα την προηγουμένη δημοτική αρχή επωνύμως και όταν γενικώς λέει μια λέξη , αποφεύγει στα γραπτά που μένουν να το γράφει .

Στο τελευταίο δελτίο τύπου για την αποχέτευση Σαρωνικού των 18 εκ € δέχθηκε ευχαριστίες και εύσημα από τον υπουργό Ν. Ταγαρά για τη συνεργασία του σε τι πράγμα  άραγε ? Πάντως όχι για το έργο .  Τι  έκανε ακριβώς ο κ Σταυρέλης για το έργο ώστε να αναφερθεί ο υπουργός ? απολύτως ΤΙΠΟΤΑ .

Το έργο μελετήθηκε αδειοδοτήθηκε από την δική μας δημοτική αρχή και η ημερομηνία υποβολής της πρότασης είναι 31.3.2022.  Η ημερομηνία ένταξης για χρηματοδότηση του έργου είναι 13.4.2023.

Ο διαγωνισμός και η ανάδειξη των αναδόχων εγινε πριν αναλάβει ο κ Σταυρέλης. Απέμενε 31.12.2023 να έρθει η έγκριση του προσυμβατικού ελέγχου από το ελεγκτικό συνέδριο πράγμα που εγινε και η τυπική υπογραφή των συμβάσεων .

Αυτά ανέφερα στην συνέντευξή μου και είναι μικροπρέπεια όσα αναφέρει στην ανάρτηση του ο κ Σταυρέλης . Δεν ζήτησα να μου απευθύνεται διαφορετικά όπως λέει . Στο έργο ζήτησα να αναφέρεται και καλά θα κάνει να μην ανακατεύει το όνομα του πατέρα μου που δεν είναι εν ζωή όταν μου απευθύνεται όπως ανακοίνωσε . Η ειρωνεία και η μικροπρέπεια έχουν όρια .

ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΙΔΙΟΙ  κ Σταυρέλη, το έχω πει πολλές φορές και πριν από σας στο παρελθόν. Εγώ πάντοτε στα έργα αναφερόμουν στον προκάτοχό μου με σεβασμό στον ίδιο και την αλήθεια παρά τις εντάσεις που είχαμε στην εκλογική διαδικασία.

Σε ότι αφορά τα υπόλοιπα περί αναθέσεων κλπ. γιατί δεν αντέδρασε ως αντιπολίτευση τότε ? προφανώς γιατί ήταν όλες οι ενέργειές μου σύμφωνες με το νόμο και τις ανάγκες λειτουργίας του δήμου . Για την ανάθεση της καθαριότητας για 3μηνο σε εταιρία γνώριζε ότι λόγω COVID και μη δυνατότητας ανανέωσης σύμβασης εργαζομένων στην καθαριότητα από την κυβέρνηση , μέχρι τις νέες προσλήψεις είχαμε έλλειψη οδηγών και πληρωμάτων απορριμματοφόρων. Αποφάσισα  την ανάθεση στη μόνη  εταιρία που είχε διαθέσιμα απορριμματοφόρα και δέχθηκε να προσλάβει τους απολυμένους Κορίνθιούς συμβασιούχους ως οδηγούς και πληρώματα για να μην γεμίσει σκουπίδια ο δήμος .

Τα υπόλοιπα θέματα με την εξαιρετική για το δήμο σύμβαση φωτισμού LED που πέτυχα  , και την άκυρη σύμβαση με την ΠΑΣ Κόρινθος που επιδίωξε άρον άρον  και την αύξηση των δημοτικών τελών που επέβαλλε η νέα δημοτική αρχή τα έχουμε εξαντλήσει και οι πολίτες καταλαβαίνουν .

Αντί επιλόγου θα ήθελα να αναφέρω μερικά της λαϊκής σοφίας αποφθέγματα που ταιριάζουν στην περίσταση και τον κ Σταυρέλη και τους συνεργάτες του.

Αρχή άνδρα δείκνυσι έλεγαν οι αρχαίοι ημών πρόγονοι.

Τώρα σιγά σιγά καταλαβαίνουν οι Κορίνθιοι πρόσωπα και συμπεριφορές που επέλεξαν στις δημοτικές εκλογές .

Μωραίνει κύριος ων βούλεται απωλέσαι η πιο λαϊκά όταν ο θεός θέλει να καταστρέψει το μερμήγκι του δίνει φτερά .

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΚΟΡΙΝΘΙΩΝ Ν. ΣΤΑΥΡΕΛΗ ΕΔΩ:

.....::::: Μεταδώστε Αυτό το Άρθρο στα Social Media και όχι Μόνο :::::.....