Καλή η κριτική … αλλά για την εξέλιξη χρειάζεται ενεργή συμμετοχή!

Την Κυριακή 8 Οκτωβρίου ζητώ τη ψήφο σας. Την στήριξή σας για να εκφράσω τις αρχές και τις αξίες μας, με ειλικρίνεια και σεμνότητα, προκειμένου να υλοποιήσουμε το πρόγραμμα της ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ ΠΟΛΙΤΩΝ και να ασχοληθούμε με τα θέματα του δήμου και την επίλυση τους. 

Γεννήθηκα και μεγάλωσα στο Χιλιομόδι Κορινθίας, είμαι παντρεμένη και έχω μια κόρη την Εβίτα.

Αυτόν τον τόπο έμαθα να τον αγαπώ μέσα από τα μάτια των γονιών μου, του Βασίλη Κεφερλή και της Σουζάνας Γκρούτση αλλά και του παππού μου Γεώργιου Γκρούτση  που από τα πρώτα βήματα των κοινοτήτων, στο Στεφάνι, έθεσε τα θεμέλια ανάπτυξης.

Μέσα σε όλα αυτά τα χρόνια άκουσα για ανθρώπους και αργότερα είδα ανθρώπους να αγωνίζονται σκληρά για να ζούμε όλοι καλύτερα σε αυτόν τον τόπο. Διεκδίκησαν και πάλεψαν για τα αυτονόητα όπως για την μόρφωση, τον πολιτισμό και την αξιοπρέπεια των συνανθρώπων τους. Σήμερα, μέσα από την μεθοδική δουλειά και την συνεργασία έχουν υλοποιηθεί σημαντικά έργα στο δήμο Κορίνθου σε κύριους άξονες όπως υποδομές και ανάπτυξη, τουρισμός, πολιτισμός, αθλητισμός, περιβάλλον παιδεία και κοινωνική πρόνοια.

Οι έντονες κοινωνικές ευαισθησίες και η θέληση για ουσιαστική προσφορά, με ωθούν σε συμμετοχή σε δράσεις, μέσα από εταιρικές και προσωπικές πρωτοβουλίες, που στόχο έχουν να συμβάλλουν στη βιώσιμη ανάπτυξη, την κοινωνική αλληλεγγύη και τη διασφάλιση σχέσεων εμπιστοσύνης με την τοπική κοινωνία και το ευρύτερο κοινωνικό σύνολο. Στο παρελθόν μάλιστα έχω διατελέσει δημοτική σύμβουλος στο Δήμο Τενέας.

Η ενασχόληση μου συνεχίζεται και σήμερα και πηγάζει από την επιθυμία για προσφορά στην ποιοτική αναβάθμιση του δήμου και στη συμβολή  στη δημιουργία ενός ακόμη πιο σύγχρονου, ανθρώπινου τόπου με τον οποίο θα μένω πάντα άρρηκτα συνδεδεμένη.

 

Έχω σπουδάσει στο Πανεπιστήμιο Paris XIII «Χρηματοοικονομικά, Οργάνωση και Διοίκηση Επιχειρήσεων» και είμαι κάτοχος του μεταπτυχιακού τίτλου «Τράπεζες, Χρηματοοικονομικά και Διαχείριση Ρίσκου με  εξειδίκευση στο Marketing και στη στρατηγική επικοινωνίας.
Έως σήμερα έχω διαγράψει μια επιτυχημένη πορεία σε μεγάλες επιχειρήσεις του Λιανεμπορίου όπου εργάζομαι για περισσότερα από 20 χρόνια. Ξεκίνησα τη σταδιοδρομία μου το 2001 στη Διεύθυνση Marketing της Carrefour Μαρινόπουλος ως Υπεύθυνη Επικοινωνίας, όπου και παρέμεινα για 16 χρόνια και εν συνεχεία άνηκα για τρία χρόνια στο δυναμικό της Σκλαβενίτης. Από τον Μάρτιο του 2020 συνεργάζομαι ως Επικεφαλής της Διεύθυνσης Στρατηγικής και Marketing της εταιρίας ΑΝΕΔΗΚ ΚΡΗΤΙΚΟΣ.

 

Ελένη Βασ. Κεφερλή https://elenikeferli.blogspot.com/

Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος στον συνδυασμό  Συμμαχίας Πολιτών
του υπ. Δημάρχου Κορινθίων Βασίλη Δ. Νανόπουλου

.....::::: Μεταδώστε Αυτό το Άρθρο στα Social Media και όχι Μόνο :::::.....