ΓΚΟΥΡΙΩΤΗΣ


Επίσημη παρουσίαση   συνδυασμού «Πολιτική Διέξοδος»

Πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 8 Απριλίου 2023  η  επίσημη παρουσίαση του Συνδυασμού « Πολιτική ΔΙΕΞΟΔΟΣ»  της οποίας ηγείται ο   δικηγόρος Αλέξανδρος Γκουργιώτης.

Μαζί με ένα επιτελείο   συνεργατών ο κ. Γκουργιώτης  παρουσίασε στους Κορίνθιους πολίτες το γενικό πλαίσιο αρχών και στόχων  μέσα στο οποίο πρόκειται να κινηθεί η δημοτική αυτή  πρωτοβουλία .

Ο επικεφαλής του Σχηματισμού, αφού υπογράμμισε την απογοήτευση  για την απαξία όλων των δημοτικών αρχόντων που  επαναλαμβάνουν συνεχώς τα ίδια και τα ίδια με τα ίδια πρόσωπα σε ίδιους ρόλους  και αφού επεσήμανε τη δυσαρέσκεια  των Κορινθίων δημοτών σχετικά με την κατάσταση του Δήμου σε όλους τους τομείς ανάπτυξης, όπως και τη χρόνια κούραση των Κορινθίων από τα έργα των ίδιων πρωταγωνιστών στη Δημοτική Αρχή,   αναφέρθηκε στον γενικό στόχο του Συνδυασμού που είναι η συναίνεση και η συνδιαχείριση όλων των πολιτών ανεξάρτητα κομματικών ταυτοτήτων και δεσμεύσεων.

Ξεκαθάρισε  ότι η «Πολιτική ΔΙΕΞΟΔΟΣ»  είναι ένας  Συνδυασμός πολιτών που δεν πατρονάρεται από κανένα πολιτικό κόμμα , συμμετέχει στις δημοτικές εκλογές  χωρίς κομματικές περιχαρακώσεις , και στηρίζεται  στην συμμετοχή όλων εκείνων των πολιτών της Κορίνθου που έχουν κουραστεί από τις κομματικές σημαίες.

Ως πρώτος άξονας της   «Πολιτικής ΔΙΕΞΟΔΟΥ»  αναφέρθηκε η εντιμότητα  των προσώπων και η διαφάνεια των χειρισμών,  που  με την σειρά τους οδηγούν σε  έλεγχο των πεπραγμένων της δημοτικής αρχής και σε λογοδοσία των αρμοδίων. Δεν νοείται , τόνισε ο κ. Γκουργιώτης,  να απαιτείται εξυγίανση του Δήμου αν δεν υφίσταται   σε τακτά χρονικά διαστήματα  των έξι μηνών  η λογοδοσία των δημοτικών αρχόντων στον Κορινθιακό λαό . Αυτό είναι και  το πρώτο  μέλημα της καθόδου του Σχηματισμού στις δημοτικές εκλογές.

Ο κ. Γκουργιώτης  στην συνέχεια παρουσίασε τους εξής υποψηφίους με τον συνδυασμό «Πολιτική Διέξοδος»

  1. Δημήτρης  Κάτσουρας :    Πολιτικός  επιστήμονας – Θεολόγος
  2. Αντώνης  Φλέσσας  :          Επιχειρηματίας κτηνοτρόφος- Χημικός μηχανικός
  3. Παναγιώτα  Γεωργούλα – Δασλή :    Επιχειρηματίας- έμπορος επίπλων
  4. Γεωργία  (Γωγώ)) Τσαντήλα:  Υπάλληλος Δικηγορικού Συλλόγου Κορίνθου,

Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων με τρία παιδιά Ν. Κορινθίας.

5. Όλγα  Τζαναβάρα :  Συνταξιούχος υγειονομικός υπάλληλος Νοσοκομείου  Κορίνθου.

6. Κωνσταντίνα Τόγια:   Εκπαιδευτικός, Θεολόγος στο Λύκειο Λουτρακίου,

Γραμματέας της Πανελλήνιας  Ένωσης Θεολόγων Στην Κόρινθο

7. Σοφία ( Σόνια ) Μέξη :   Νομικός, πρώην υποθηκοφύλακας Νεμέας,

Υπάλληλος Ελληνικού Κτηματολογίου.

8. Νίκος Οικονομάκης :    Θεολόγος , ιδιωτικός υπάλληλος

9. Βασίλης Κόλλιας     :    Ελεύθερος επαγγελματίας.

10. Σοφία   Τσέκου     :    Κοινωνιολόγος ,εκπαιδευτικός στο 2ο Γυμνάσιο Κορίνθου.

 

.....::::: Μεταδώστε Αυτό το Άρθρο στα Social Media και όχι Μόνο :::::.....