ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΠΝΟΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ

Ανακοινώνουμε 17 ακόμα υποψηφίους που θα στελεχώσουν
την Πνοή Δημιουργίας και το ψηφοδέλτιο στις δημοτικές εκλογές.

ΡΕΚΛΕΙΤΗ ΜΑΡΙΑ

Η Μαρία είναι ιδιωτική υπάλληλος. Είναι γεννημένη στα Αθίκια, τον τόπο που μεγάλωσε και ζει μόνιμα με την οικογένειά της. Είναι παντρεμένη με τον Κώστα Δεληστάθη με τον οποίο έχουν αποκτήσει δύο παιδιά, τον Τάσο φοιτητή στο Τμήμα Μηχανικών Ορυκτών Πόρων Πολυτεχνείου Κρήτης και τον Γιώργο μαθητή του Λυκείου. Από το 2010 είναι εκλεγμένη στην κοινότητα Αθικίων. Την περίοδο 2012-2014 ήταν Πρόεδρος της κοινότητας. Από τότε μέχρι σήμερα είναι μέλος του Τοπικού Συμβουλίου.

Η Μαρία είναι υποψήφια δημοτική σύμβουλος Δ.Ε. Σαρωνικού.

 

ΜΠΙΤΖΙΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΤΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ

Ο Χρήστος ασχολείται με τα αγροτικά στην περιοχή του. Είναι κάτοικος Μαψού Κορινθίας και δηλώνει ότι είναι καιρός να γυρίσουμε σελίδα στην Κόρινθο, αλλάζοντας τις παθογένειες του τόπου και προχωρώντας προς την εξέλιξη του.

Ο Χρήστος είναι υποψήφιος σύμβουλος Τ.Σ. Κουταλά.

 

ΜΠΕΚΟΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ (ΚΑΤΣΕΝΗΣ)

Ο Σωτήρης εδώ και 20 χρόνια εργάζεται σε μεγάλη εταιρεία ηλεκτρικών συσκευών ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ ως οδηγός. Είναι κάτοχος πτυχίου γεωπόνου από τεχνολογικό επαγγελματικό λύκειο.Διαμένει μόνιμα στο Σολομό Κορινθίας (Μπεκιάνικα). Είναι πατέρας ενός τέκνου του Νικολάου όπου είναι φοιτητής στο 4ο έτος στα πληροφοριακά συστήματα στην Πάτρα. Με χαρακτηριστικό του εαυτού του την υπευθυνότητα την εργατικότητα και την τιμιότητα, θέλησε να ενισχύσει αποφασιστικά και ενεργά προσφέροντας στον τόπο του τον καλύτερο του εαυτό.

Ο Σωτήρης είναι υποψήφιος σύμβουλος Τ.Σ. Σολομού.

 

ΛΑΓΟΥΣΗ ΠΟΥΛΑΚΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗ

Η Βασιλική ασχολείται με τα οικιακά. Είναι από τον Κόρφο και έχει μία κόρη. Επιθυμεί να συνδράμει με κάθε τρόπο στη βελτίωση των σημείων στα οποία υστερεί η πόλη μας και στην εξέλιξη του τόπου καταγωγής της.

Η Βασιλική είναι υποψήφια σύμβουλος Τ.Σ. Κόρφου.

 

Χαιρόμαστε ιδιαίτερα που τους έχουμε κοντά μας και μπορούμε να ενώσουμε τις δυνάμεις μας για μια καλύτερη Κόρινθο. Μαζί!

 

 

🟡ΑΒΡΑΜΙΩΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
Ο Γιώργος εργάζεται ως ιδιωτικός υπάλληλος με την ειδικότητα του χειριστή πρέσας, από το 2000 έως σήμερα. Είναι απόφοιτος τεχνικού επαγγελματικού λυκείου Κορίνθου με ειδικότητα ηλεκτρονικού. Από το 1999 ασχολείται με ένα σπουδαίο χόμπι, τον ραδιοερασιτεχνισμό ως πτυχιούχος ραδιοερασιτέχνης με κρατικό πτυχίο από το 2004 με διακριτικό τίτλο SV3KAB.
Είναι μέλος και ταμίας της εθελοντικής ομάδας αποκατάστασης επικοινωνιών σε καταστάσεις έκτακτης ανάγκης με διακριτικό τίτλο Ο.Ε.Ρ.Π. (Ομάδα Εθελοντών Ραδιοερασιτεχνών Πελοποννήσου).
Αποτελεί μέλος της εθελοντικής ομάδας πρόληψης υποβοήθησης καταστολής σε καταστάσεις έκτακτης ανάγκης με διακριτικό τίτλο ΖΕΥΣ.
Έχει εργαστεί σαν εικονολήπτης και τεχνικός ροής στην τοπική τηλεόραση και ραδιοφωνία από το έτος 2000 – 2004.
Γεννήθηκε στην Κόρινθο το 1978 και είναι κάτοικος Περιγιαλίου της δημοτικής ενότητας Άσσου – Λεχαίου. Είναι δεκαπέντε χρόνια έγγαμος και πατέρας ενός ανήλικου τέκνου.
Όσοι τον γνωρίζουν προσωπικά , γνωρίζουν ότι είναι ένας άνθρωπος ο οποίος , όπου και όποτε του έχει ζητηθεί η βοήθεια του την έχει προσφέρει.
Έτσι και τώρα.
Η ωριμότητα, η πνοή για δημιουργία και η ανάγκη για προσφορά στο κοινωνικό σύνολο του χωριού, Κατόπιν προτάσεως από τον υποψήφιο δήμαρχο Κορινθίων κύριο Νίκο Σταυρέλη , τον έκανε να ανταποκριθεί σε αυτό το κάλεσμα.

Ο Γιώργος είναι υποψήφιος σύμβουλος Τ.Σ. Περιγιαλίου.

🔵ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ
Η Αναστασία Ευσταθίου ασχολείται με οικιακά. Είναι μόνιμη κάτοικος Περιγιαλίου. Συμμετέχει πρώτη φορά σε Εκλογές Τοπικής Αυτοδιοίκησης με προοπτική την ευημερία του τόπου που ζει και αγαπάει.

Η Αναστασία είναι υποψήφια σύμβουλος Τ.Σ. Περιγιαλίου.

🟣ΣΚΟΥΡΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
Ο Γιώργος είναι πτυχιούχος της Σχολής Διοίκησης και Οικονομίας του Τμήματος Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων στο ΑΤΕΙ Λάρισας. Είναι παντρεμένος και έχει ένα παιδί 1 έτους. Εργάζεται σε ιδιωτική επιχείρηση και παράλληλα είναι αγρότης. Αγωνίζεται στην τοπική ομάδα ΠΑΣ Κλένια 20 χρόνια και σαν αρχηγός με το ήθος του αποτελεί παράδειγμα για τα νέα παιδιά. Είναι εκλεγμένος τοπικός σύμβουλος το 2019 με ανεξάρτητο συνδυασμό. Με την όρεξή του και με τη δουλειά του θέλει ό,τι καλύτερο για το χωριό του.

Ο Γιώργος είναι υποψήφιος σύμβουλος Τ.Σ. Κλένιας.

🟢ΣΟΥΚΟΥΛΗ ΓΕΩΡΓΙΑ ΤΟΥ ΘΕΟΦΑΝΗ
Η Γεωργία Σούκουλη του Θεοφάνη είναι ιδιωτική υπάλληλος, μητέρα δύο παιδιών, με καταγωγή από τον Άγιο Ιωάννη. Ζει και εργάζεται στην Κόρινθο. Αγαπά το τόπο καταγωγής της και επιθυμεί να το βλέπει να εξελίσσεται.
Η Γεωργία είναι υποψήφια σύμβουλος Τ.Σ. Αγίου Ιωάννη.
🤝 Είναι τιμή και χαρά μας για αυτήν την συμπόρευση! Ευχόμαστε σε όλους καλή επιτυχία!
🔸ΜΠΟΓΙΟΠΟΥΛΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ
Η Μπογιοπούλου – Γιαννακοπούλου Γεωργία είναι συνταξιούχος του υπουργείου Οικονομικών. Εργάστηκε στην ΙΖ ΔΟΥ Αθηνών από το 1985 έως τον Απρίλιο του 1997. Τον Μάιο του1997 έως το 2003 με απόσπαση στο Υπουργείο Εξωτερικών πήγε ως εκπρόσωπος στην ΜΕΑ στην Ε. Ε. Ασχολήθηκε με θέματα του Υπουργείου Παιδείας, Περιβάλλοντος και Οικονομικών.
Το 2004 με μετάθεση στην ΔΟΥ Κορίνθου έως και το 2014 όπου και συνταξιοδοτήθηκε.Μόνιμος κάτοικος Κάτω Άσσου από το 2004 έως και σήμερα.
Η Γεωργία δηλώνει πολύ ευχαριστημένη για την προτίμηση και εμπιστοσύνη που έδειξε ο Νίκος Σταυρέλης για να την προτείνει με τον συνδυασμό της Πνοή Δημιουργίας. Θα καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια για την επίτευξη της εκλογής του συνδυασμού.
Η Γεωργία είναι υποψήφια σύμβουλος Τ.Σ. Κάτω Άσσου.
🔹ΝΤΑΣΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
Ο Γιάννης γεννήθηκε στη Νεμέα και είναι ένας άνθρωπος του μόχθου και της εργασίας. Έχει εργαστεί ως εργοδηγός στον Καματάκη και το Σουρτζή καθώς και χειριστής βαρέων μηχανημάτων. Οι εμπειρίες του και η εργασία του έχουν δώσει μία πλήρη και καθαρή εικόνα των προβλημάτων του τόπου μας, τα οποία θα παλέψει να αλλάξει με κάθε τρόπο.
Ο Γιάννης είναι υποψήφιος σύμβουλος στο Τ.Σ. Κορίνθου.
🔸ΠΑΡΑΣΥΡΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ
Ο Αντώνης σπούδασε οικονομικά στο Saint Clair College Windsor Ontario Canada. Είναι απόφοιτος Σχολής Τουριστικών Επαγγελμάτων και Σχολής Ξεναγών. Υπήρξε πρώην Πρόεδρος της Ελληνοαμερικανικής Οργάνωσης ΑΧΕΠΑ Ελλάδος και πρώην ιδιοκτήτης Φροντιστηρίων ξένων γλωσσών σε Πειραιά και Καλλιθέα. Σήμερα ως συνταξιούχος ασχολείται με την αγιογραφία και είναι ιεροψάλτης, ως μέλος της χορωδίας Ο ΦΟΙΒΟΣ. Με πρωτοβουλία και ευθύνη της οικογένειας Παρασύρη έγιναν έργα στον οικισμό Ντράσας όπου μένει μόνιμα από το 1988, όπως υδρευτικό έργο, εκκλησία, πλατεία με κτίριο για το Σύλλογο Ντράσας και βοήθησε στην οικοδόμηση της εκκλησίας Γαλατακίου.
Ο Αντώνης Παρασύρης είναι υποψήφιος σύμβουλος Τ.Σ. Γαλατακίου.
🔹ΣΓΟΥΡΟΥ ΕΛΕΝΗ
Η Ελένη είναι συνταξιούχος, μόνιμη κάτοικος Κατακαλίου. Είναι μητέρα 2 παιδιών και 3 εγγονιών. Εκφράζει την ικανοποίησή της για τη συμμετοχή της στην ομάδα της Πνοής Δημιουργίας για να βάλει κι εκείνη το λιθαράκι της όπου μπορεί και να πάει μπροστά ο τόπος.
Η Ελένη είναι υποψήφια σύμβουλος Τ.Σ. Κατακαλίου.
🔸ΣΟΥΚΟΥΛΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ
Ο Αναστάσιος Σούκουλης του Γεωργίου και της Θεοδώρας είναι 23 ετών, απόφοιτος γαλακτοκομίας του Δ.ΙΕΚ Επιδαύρου, ασχολείται με τα αγροκτηνοτροφικά και διαμένει μόνιμα στον Αγ. Ιωάννη. Χαιρόμαστε που έρχεται να προστεθεί στους νέους της παράταξής μας και να προσφέρει το μεράκι του και τις σύγχρονες μεθόδους στον κλάδο του.
Ο Τάσος είναι υποψήφιος σύμβουλος Τ.Σ. Αγίου Ιωάννη.

🤝 Είναι μεγάλη μας τιμή που είστε κοντά μας και εμπλουτίζουν την ομάδα μας με την τεχνογνωσία, την εμπειρία τους και την νιότη τους!

ΔΗΜΟΓΕΡΟΝΤΑ ΧΑΡΟΥΛΑ
🔴Η Χαρούλα Δημογέροντα είναι ανθυπαστυνόμος εν ενεργεία με είκοσι επτά έτη υπηρεσίας. Κατάγεται από το Σπαθοβούνι Κορινθίας και την τελευταία εικοσαετία διαμένει στον Άσσο Κορινθίας.
Συμμετείχε για πρώτη φορά σε αυτοδιοικητικές εκλογές το έτος 2019 με τον ανεξάρτητο συνδυασμό “Άσσος Πορεία Ανάπτυξης” όπου εξελέγει Τοπικός σύμβουλος. Επί σειρά έξι ετών έχει τελέσει πρόεδρος στον Σύλλογο Γονέων & Κηδεμόνων του Δημοτικού σχολείου Άσσου, προσφέροντας σημαντικά έργα για την βελτίωση της ποιότητας ζωής των μαθητών και των δασκάλων. Είναι ενεργό μέλος σε κάθε είδους εθελοντικών δραστηριοτήτων.
Από συμμετοχή της σε δραστηριότητα του Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας που αφορά φιλανθρωπικό και περιβαντολλογικό σκοπό έχει βραβευτεί με τον έπαινο της ευαρεσκείας από τον Γενικό Γραμματέα Προστασίας του πολίτη για τον υπερβάλλοντα ζήλο και αποτελεσματικότητα της.
Η Χαρούλα είναι υποψήφια σύμβουλος Τ.Σ. Άσσου.
ΘΕΟΔΩΡΟΥ ΑΝΝΑ
🟡Η Άννα Θεοδώρου του Παναγιώτη εργάζεται 23 χρόνια σε λογιστικό γραφείο στον Πειραιά. Κατάγεται από την Ήπειρο και είναι μόνιμος κάτοικος Βλασσαίϊκων Κατακαλίου. Είναι παντρεμένη και μητέρα δύο παιδιών.
Αγαπά το Κατακάλι, αγαπά την Κόρινθο και είναι χαρά και τιμή της να βρίσκεται στο ψηφοδέλτιο του Νίκου Σταυρελη και στην Πνοή Δημιουργίας.
Η Άννα είναι υποψήφια σύμβουλος Τ.Σ. Κατακαλίου.
ΚΩΝΣΤΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΕΙΡΗΝΗ
🟣Η Ελευθερία Ειρήνη Κώνστα έχει τελειώσει διοίκηση επιχειρήσεων ΤΕΙ. Είναι μητέρα 2 παιδιων και έχει καταγωγή από την Αλμυρή Κορινθίας. Δηλώνει με χαρά ότι θα πράξει τα δέοντα για να δει τον τόπο της να ανθίσει.
Η Ελευθερία είναι υποψήφια σύμβουλος Τ.Σ. Κόρφου.
ΚΩΣΤΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
🟢Ο Γιώργος γεννήθηκε στον Άσσο Κορινθίας και είναι παραγωγός επιτραπέζιων σταφυλιών. Παντρεμένος με την Θεοφανή Στεργιοπούλου ( Σπαθοβούνι) με την οποία απέκτησαν Τρία παιδιά. Τον Σταύρο απόφοιτο Παντείου Πανεπιστημίου, τον Δημήτρη στα Σώματα ασφαλείας (Αστυνομία) και τον Άγγελο μαθητή Β Λυκείου. Έχει διατελέσει πολλά χρόνια στην αυτοδιοίκηση: 1987 – 1990 Κοινοτικός σύμβουλος Άσσου. 2003 – 2006 Πρόεδρος Κοινότητας Άσσου. 2007 – 2010 Δημοτικός Σύμβουλος στον Δήμο Άσσου Λεχαίου. 2011 – 2014 Τοπικός Σύμβουλος Άσσου εξελέγη πρώτος σε σταυρούς. 2015 – 2019 Υποψήφιος Δημοτικός σύμβουλος με την Συμμαχία Πολιτών (δεν εξελέγη για λίγες ψήφους). 2019 – 2023 πρώτος τοπικός σύμβουλος με τον Ανεξάρτητο Συνδυασμό ” Άσσος Πορεία Ανάπτυξης”. Από 1 – 5-2023 Πρόεδρος Κοινότητας Άσσου.
Ο Γιώργος είναι υποψήφιος σύμβουλος Τ.Σ. Άσσου.

            ΝΙΚΟΣ  ΣΤΑΥΡΕΛΗΣ
ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ `

          ΠΝΟΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ                                                           ΚΟΡΙΝΘΟΣ 28/08/2023

.....::::: Μεταδώστε Αυτό το Άρθρο στα Social Media και όχι Μόνο :::::.....