Όταν αποφάσισα να θέσω υποψηφιότητα για να προσφέρω στον τόπο μου, ήξερα καλά ότι θα αντιμετώπιζα και βρώμικα χτυπήματα κάτω από τη μέση. Όπως είχα αποφασίσει, δεν απάντησα και δεν ανταπέδωσα γιατί δεν είναι αυτή η πολιτική στην οποία πιστεύω.
Ομολογώ όμως πως ήταν απλώς αδιανόητο για εμένα, ότι θα κινηθεί συντονισμένα και χυδαία εναντίον μου το τρίγωνο Πολάκη – «Μακελειού» – Τατούλη.
Και εξηγούμαι:
Τα ίδια ανυπόστατα ψεύδη που άκουγα ότι διαδίδει για εμένα ανθυποψήφιός μου…
Τα ίδια ανυπόστατα ψεύδη που μου έθεσαν από την «Αυγή», τους έδωσα -αποκλειστικά- ξεκάθαρες απαντήσεις και μου ανταπάντησαν, προς τιμήν τους, ότι τελικά δεν θα δημοσιεύσουν τίποτα…
Τα ίδια ανυπόστατα ψεύδη, μαζί με νέες χυδαιολογίες, είδα τελικά να δημοσιεύονται στο «Μακελειό» και στη συνέχεια κάποια από αυτά να τα αναπαράγει και ο κ. Πολάκης.
Περιέργως μάλιστα, στο δημοσίευμα του «Μακελειού», περιλαμβάνονταν και αποσπάσματα της απάντησης που εμπιστευτικά και αποκλειστικά είχα στείλει στην «Αυγή»!
Και τελικά, τα ίδια ανυπόστατα ψεύδη αναπαράγει και με καλεί δημοσίως να απαντήσω ο αυτοπροσδιοριζόμενος ως «ανεξάρτητος» κ. Τατούλης.
Με ξεκάθαρα λόγια λοιπόν:
𝝤𝞄𝝳έ𝝿𝝾𝞃𝝴 𝞄𝝿ή𝞀𝝽𝝰 𝝻𝝴 𝝾𝝿𝝾𝝸𝝾𝝼𝝳ή𝝿𝝾𝞃𝝴 𝞃𝞀ό𝝿𝝾, ά𝝻𝝴𝞂𝝾 ή έ𝝻𝝻𝝴𝞂𝝾, 𝞂𝞄𝝼έ𝞃𝝰𝝸𝞀𝝾ς 𝝻𝝴 𝞃𝝾𝝼 𝝹ύ𝞀𝝸𝝾 𝝿𝝾𝞄 𝝰𝝼𝝰𝞅έ𝞀𝝴𝞃𝝰𝝸 𝞂𝞃𝝾 𝝳𝝶𝝻𝝾𝞂ί𝝴𝞄𝝻𝝰, 𝞃𝝾𝝼 𝝾𝝿𝝾ί𝝾𝝼 𝝳𝝴𝝼 𝝲𝝼𝞈𝞀ί𝝵𝞈 𝝹𝝰𝝼.
Επιπλέον: όλα όσα αναγράφονται σχετικά με την εταιρεία στην οποία συμμετείχα είναι ανυπόστατα, μιλάμε για εταιρεία με διακρίσεις σε παγκόσμιο επίπεδο και με έδρα στη Μεγάλη Βρετανία, μία από τις μεγαλύτερες και αυστηρότερες οικονομίες του κόσμου.
Αυτονόητο είναι ότι έχω ήδη δώσει εντολή στους δικηγόρους μου να κινηθούν νομικά εναντίον του εντύπου.
𝝩𝝾 𝝱έ𝝱𝝰𝝸𝝾 𝝴ί𝝼𝝰𝝸 ό𝞃𝝸 𝝾𝝸 𝝻ά𝞂𝝹𝝴ς έ𝝿𝝴𝞂𝝰𝝼. 𝝤 𝝹.𝝩𝝰𝞃𝝾ύ𝝺𝝶ς 𝝳𝞄𝞂𝞃𝞄𝞆ώς 𝝴𝝿έ𝝺𝝴𝝽𝝴 𝝼𝝰 𝝴ί𝝼𝝰𝝸 𝝾 𝝴𝝿ί𝞂𝝶𝝻𝝾ς 𝝴𝝹𝞅𝞀𝝰𝞂𝞃ής 𝞃𝝾𝞄 𝝥𝝾𝝺𝝰𝝹𝝸𝞂𝝻𝝾ύ 𝝹𝝰𝝸 𝞃𝝾𝞄 «𝝡𝝰𝝹𝝴𝝺𝝴𝝸𝝾ύ».
Αυτά από εμένα για το θέμα.
Δεν σκοπεύω να επανέλθω, πέραν φυσικά της προσφυγής μου στη Δικαιοσύνη.
Έχουμε πολύ πιο σημαντικά να πούμε και να κάνουμε για το αύριο της Πελοποννήσου, που ενδιαφέρουν πραγματικά τους πολίτες! #Peloponnisos_Mprosta
ptwxos-anakoinwsh

.....::::: Μεταδώστε Αυτό το Άρθρο στα Social Media και όχι Μόνο :::::.....