Zatzh

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Η ¨Τελευταία εμφάνιση¨ της Βάσως Χατζή στο αγαπημένο της χωριό


Η φωνή καί τα τραγούδια της θα μείνουν αξέχαστα

Έφυγε από την ζωή η Δημοφιλής τραγουδίστρια
του δημοτικού, του λαϊκού και ελαφρολαϊκού τραγουδιού
με πλούσια δισκογραφική πορεία από τη δεκαετία του ’70 μέχρι σήμερα ΒΑΣΩ ΧΑΤΖΗ.

Με καταγωγή από την Ασωπία Βοιωτίας και σε ηλικία 17 ετών ήρθε στην Αθήνα
για να γίνει επαγγελματίας τραγουδίστρια.
Προς το τέλος της δεκαετίας του ’60 άρχισε να συνεργάζεται
με τον σπουδαίο βιολιστή Γιώργο Κόρο, ο οποίος και ανέδειξε το ταλέντο της.
Ακολούθησαν διάφορες συνεργασίες με λαϊκούς “αστέρες” της εποχής.

Την δυσάρεστη είδηση γνωστοποίησε μέσα από τα Social Media,
ο αγαπημένος καλλιτέχνης και συνάδερφός της Τάκης Κατσάνης.

Γράφει ο Τάκης: 

Έφυγε η τελευταία Αρχόντισσα….Καλό σου ταξίδι Βάσω Χατζή….

 

Xarzi

Είχε συμμετάσχει στην κινηματογραφική ταινία
Εσμέ η τουρκοπούλα το 1974

Δισκογραφία:

“Αγάπες και Παράπονα” (1976)

“Λίγα Λουλούδια” (1977)

“Δύο Αγάπες” (1977)

“Πόσο Πάει το Φιλί” (1978)

“Σ’ αγαπώ και Πού με Βάζεις” (1979)

“Πάρε την Καρδιά μου” (1991)

“Φίλησέ με” (1992)

“Μετανοιωμένος” (1995) κ.α.,
ενώ έχει επίσης μικρή ή μεγάλη συμμετοχή στους δίσκους άλλων δημιουργών όπως:

“Γεύση από Ελλάδα” (1974)

“Με Αγάπη” (1983)

“Κώστας Σούκας: 20 Χρόνια Επιτυχίες” (1991)

“Πανόραμα” (του Βασιλάκη Σαλέα, 2πλός δίσκος “ζωντανής” ηχογράφησης, 1992)

“Μια Βραδιά στο Αλεξάντερ” (1999) κ.α.

Πριν από λίγα βράδια σε μια βραδινή της έξοδο στο κέντρο όπου εμφανίζεται ο Σταμάτης Γονίδης.
Φυσικά ο Σταμάτης της έδωσε το Μικρόφωνο και έκανε αυτό που έκανε μια ζωή…..

 

 

.....::::: Μεταδώστε Αυτό το Άρθρο στα Social Media και όχι Μόνο :::::.....