• Με πρωταγωνιστές τα παιδιά, πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου 2022,
η Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση,
στην Ογκολογική Μονάδα Παίδων «Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη – ΕΛΠΙΔΑ»

Τους «ιπτάμενους Αγιοβασίληδες» που προσγειώθηκαν στον προαύλιο χώρο της Ογκολογικής Μονάδας,
υποδέχτηκαν οι μικροί ασθενείς με τον Διοικητή του νοσοκομείου Παίδων Αγία Σοφία
και Π&Α Κυριακού Εμμανουήλ Παπασάββα,
τη Γενική Γραμματέα του συλλόγου Τζωρτζίνα Έλληνα
και τον Συντονιστή Επιχειρήσεων του Πυροσβεστικού Σώματος στην Αττική Υποστράτηγο Παναγιώτη Νιάφα
ως εκπρόσωπο του Αρχηγού Π.Σ. Αντιστράτηγου Αλέξιου Ράπανου
συνοδευόμενο από τον Διοικητή της 1ης Ε.Μ.Α.Κ. Αρχιπύραρχο Αθανάσιο Μπαλάφα.

Η Γενική Γραμματέας του συλλόγου Τζωρτζίνα Έλληνα κατά την έναρξη της εκδήλωσης δήλωσε: «είναι χαρά μας που υποδεχόμαστε τους πυροσβέστες μας. Σας ευχαριστούμε γιατί ήρθατε να σκορπίσετε χαμόγελα χαράς, αισιοδοξίας και ελπίδας στην Ογκολογική Μονάδα Παίδων «Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη-ΕΛΠΙΔΑ». Συγχαρητήρια για το έργο που επιτελείται στην κοινωνία. Τις καλύτερες ευχές μας για τη νέα χρονιά! Χρόνια Πολλά!»

Στη συνέχεια, ο Συντονιστής Επιχειρήσεων του Πυροσβεστικού Σώματος στην Αττική Υποστράτηγος Παναγιώτης Νιάφας, τόνισε μεταξύ άλλων ότι: «Νοιώσαμε για μια ακόμη φορά την ανάγκη να παρευρεθούμε σήμερα στο χώρο που η λέξη «ΕΛΠΙΔΑ» είναι ουσιαστική για το μέλλον της κοινωνίας και κυριολεκτική για τα παιδιά που φιλοξενούνται εδώ. Είναι χαρά μας να βρισκόμαστε κοντά σας, γιατί η καθημερινή σας προσπάθεια, μας εμπνέει και μας δείχνει την οδό για να επανεκτιμήσουμε την αξία όσων θεωρούμε δεδομένα. Είναι για εμάς σημαντικό να νοιώθουμε απλά χρήσιμοι στην τεράστια δική σας προσπάθεια. Σας ευχαριστούμε. Χρόνια πολλά σε όλους! Συγχαρητήρια για ό,τι κάνετε!»

Αμέσως μετά, με Χριστουγεννιάτικες μελωδίες να ηχούνται από την μουσική μπάντα του Πυροσβεστικού Σώματος, τα παιδιά είχαν την ευκαιρία να δούνε από κοντά τους «ιπτάμενους» πυροσβέστες να κατεβαίνουν με σχοινιά από όροφο σε όροφο, αλλά και από την πυροσβεστική κλίμακα, χαρίζοντάς τους δώρα. Σε αυτή τη Χριστουγενιάτικη ατμόσφαιρα, οι Πυροσβέστες εισέπραξαν τα ομορφότερα χαμόγελα από όλα τα παιδικά πρόσωπα.

Στο τέλος της εκδήλωσης ο Διοικητής του νοσοκομείου Παίδων Αγία Σοφία και Π&Α Κυριακού Εμμανουήλ Παπασάββας, ευχαρίστησε τον Υποστράτηγο Π.Σ. Παναγιώτη Νιάφα και του ανέφερε ότι, «… με ιδιαίτερη χαρά υποδεχτήκαμε τους «ιπτάμενους Αγιοβασίληδες», που για μια ακόμη φορά επισκέφτηκαν το Ογκολογικό μας Νοσοκομείο Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη για να χαρίσουν στα παιδιά μας και στις οικογένειές τους μια ξεχωριστή Χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα, με πλούσια δώρα και εκπλήξεις. Θερμές ευχαριστίες στο Πυροσβεστικό Σώμα για το πολύτιμο έργο του και για το μοναδικό θέαμα που χάρισαν στους δικούς μας ήρωες!!!»

Η συγκεκριμένη Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση πραγματοποιείται για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά, στον προαύλιο χώρο της Ογκολογικής Μονάδας Παίδων ‘’Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη – ΕΛΠΙΔΑ’’, με πρωτοβουλία του Πυροσβεστικού Σώματος και με στόχο να φτάσει παντού το μήνυμα της αγάπης, της αισιοδοξίας και της ελπίδας για τη Νέα Χρονιά.

 

.....::::: Μεταδώστε Αυτό το Άρθρο στα Social Media και όχι Μόνο :::::.....