Ο.Σ.Υ.Α.Π.Ε.

ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΑΙΡΕΤΩΝ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ

www.osyape.gr

 

Προς

Συλλόγους-μέλη μας

 

ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ

 

ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΑ – ΜΑΖΙΚΑ – ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΣΤΗ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΗ ΤΩΝ ΑΙΤΗΜΑΤΩΝ ΜΑΣ

 

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι

Το Διοικητικό Συμβούλιο στη συνεδρίασή του στις 19 Ιανουαρίου εξειδίκευσε τις σχετικές αποφάσεις του 9ου Συνεδρίου και του Γενικού Συμβουλίου 9-11-2023 και συγκεκριμενοποίησε το πρόγραμμα κινητοποιήσεών μας για το επόμενο διάστημα, διεκδικώντας την ικανοποίηση των οικονομικών μας κυρίως αιτημάτων, αλλά και οξυμένων θεσμικών και κλιμακώνοντας με την απεργιακή κινητοποίηση, που οργανώνεται σε δημόσιο και ιδιωτικό τομέα προς το τέλος Φεβρουαρίου.

Η Διοίκηση της Ομοσπονδίας μαζί με όλα τα πρωτοβάθμια Σωματεία των Περιφερειών, με συντονισμένες δράσεις ταυτόχρονα σε όλη την Ελλάδα, θα προωθήσουμε τα αιτήματά μας που όχι μόνο δεν επιλύονται, αλλά συνεχώς οξύνονται και βέβαια τα κύρια συνδέονται με την απαίτησή μας για αυξήσεις στους μισθούς μας και των αποδοχών μας γενικότερα και τη λήψη μέτρων για την ακρίβεια.

Συγκεκριμένα το πρόγραμμα των κινητοποιήσεων για τις επόμενες μέρες θα περιλαμβάνει :

  • Στις 8 Φεβρουαρίου πραγματοποίηση συγκεντρώσεων όλων των εργαζομένων, στη λήξη του ωραρίου, έξω από όλα τα κεντρικά κτήρια των Περιφερειών – Περιφερειακών Ενοτήτων με πανό και συνθήματα.
  • Στις 15 Φεβρουαρίου πραγματοποίηση Πανελλαδικής Στάσης Εργασίας και συγκεντρώσεων όλων των εργαζομένων, έξω από όλα τα κεντρικά κτήρια των Περιφερειών – Περιφερειακών Ενοτήτων με πανό και συνθήματα.
  • Απεργιακή κινητοποίηση, μαζί με όλους τους εργαζόμενους σε δημόσιο και ιδιωτικό τομέα προς το τέλος Φεβρουαρίου (προτεινόμενη ημερομηνία η 28η Φεβρουαρίου – ένα χρόνο μετά το έγκλημα στα Τέμπη).

Για να οργανωθούν οι κινητοποιήσεις αυτές, για να είναι μαζικές και πετυχημένες χρειάζεται να ληφθούν μέτρα προετοιμασίας, όπως Γενικές Συνελεύσεις στους πρωτοβάθμιους Συλλόγους – συγκεντρώσεις εργαζομένων, συσκέψεις, περιοδείες προκειμένου να συζητηθεί το διεκδικητικό πλαίσιο και η όλη οργάνωση.

Φτάνει πια!!!

       Δεν ανεχόμαστε άλλο κυβέρνηση & Περιφερειάρχες

  • να πετάνε στο καλάθι των αχρήστων τα αιτήματά μας
  • να υποβαθμίζουν τις ζωές μας

Δεν πάει άλλο, να παραπέμπουν χρόνια αιτήματά μας στις καλένδες …της  ανάπτυξης, να κάνουν ότι δεν ακούνε τις διαμαρτυρίες μας.

ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ

ΜΕ ΜΑΖΙΚΕΣ ΣΥΛΛΟΓΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΟΡΓΑΝΩΝΟΥΜΕ ΤΗ ΔΡΑΣΗ ΜΑΣ –               ΤΙΣ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΜΑΣ

Συνημμένο το Διεκδικητικό μας πλαίσιο

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                             Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΠΑΝΟΥΤΣΑΚΟΥ ΒΕΤΑΣΤΑΜΚΟΠΟΥΛΟΥ ΝΑΤΑΣΑ

Osyape 8 2

.....::::: Μεταδώστε Αυτό το Άρθρο στα Social Media και όχι Μόνο :::::.....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *