ΝΙΚΑΣ ΜΟΥΡΙΚΗΣ


Το αργότερο σε έναν μήνα ολοκληρώνεται η εγκατάσταση των 25 ηλεκτρονικών ενημερωτικών πινακίδων σε σημεία του οδικού δικτύου και στις 5 Π.Ε. της Περιφέρειας Πελοποννήσου, ενώ μέσα στις δύο επόμενες εβδομάδες αναμένεται να έχει ολοκληρωθεί και η διαδικασία της αντικατάστασης του οδοφωτισμού στο εθνικό δίκτυο της Περιφέρειας με λαμπτήρες led.

Τα παραπάνω, μεταξύ άλλων, έγιναν γνωστά στη τηλεδιάσκεψη που ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας είχε το πρωί σήμερα Τρίτη 18 Απριλίου με τους 5 χωρικούς αντιπεριφερειάρχες, άλλα στελέχη, καθώς και υπηρεσιακούς παράγοντες της Περιφέρειας.

Οσον αφορά στις ηλεκτρονικές πινακίδες μεταβλητών μηνυμάτων

συστήματος πληροφοριακών μηνυμάτων, αυτές θα ενημερώνουν τους οδηγούς -μεταξύ άλλων- για την πρόγνωση του καιρού, όπως και την κατάσταση του οδοστρώματος, ενώ θα προβάλλουν επίσης μηνύματα Πολιτικής Προστασίας στην ελληνική και αγγλική γλώσσα.

Στη σημερινή σύσκεψη, εξ άλλου, ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Π. Νίκας έδωσε οδηγίες για εντατικοποίηση στους ρυθμούς των έργων, όπως επίσης και των εργασιών καθαρισμού στα πρανή του οδικού δικτύου.

.....::::: Μεταδώστε Αυτό το Άρθρο στα Social Media και όχι Μόνο :::::.....