Kougias Logo

ΑΛΕΞΗΣ ΚΟΥΓΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΣ ΚΟΡΙΝΘΟΣ

Τις τελευταίες ημέρες είτε μέσω ανακοινώσεων, είτε μέσω σκόπιμης παραπληροφόρησης από ανθρώπους που ευεργέτησα και τους οποίους ούτε η μάνα τους δεν θα γνώριζε εάν εγώ δεν ησχολουμιν κατόπιν παρακλήσεων με την ομάδα του ΠΑΣ ΚΟΡΙΝΘΟΣ, διαδίδονται διάφορα ασύστολα και συκοφαντικά ψεύδη για εμένα και τους λόγους της αποχωρήσεώς μου.

Τη συγκεκριμένη ομάδα εγώ την παρέλαβα διαλυμένη και κατεξευτελισμένη ακόμη και με υποψίες για στημένους αγώνες στα τοπικά πρωταθλήματα της ΕΠΣ Κορίνθου.

Με δικά μου κυρίως χρήματα και πολύ μικρή οικονομική βοήθεια από τους κ.κ. Κώστα Παπαγιανόπουλο, Λευτέρη φριγκελη, Γιώργο Οικονόμου και Γεώργιο Πιέτρη, την ξανακάναμε ένα σοβαρό σωματείο, με δική μου πρωτοβουλία και με δωρεάν παραχώρηση του χώρου των γραφείων, ο οποίος του ανήκει κατά κυριότητα, από τον Κώστα Παπαγιανόπουλο ο ΠΑΣ Κόρινθος απέκτησε μετά από 10ετίες γραφεία και μπουτίκ αλλά και πούλμαν για τις μετακινήσεις των παικτών και των προπονητών στους αγώνες του τοπικού πρωταθλήματος.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι ότι μόλις το πούλμαν που εγώ παραχώρησα και εγώ έντυσα με τα χρώματα της Κορίνθου ο Γιώργος Πιέτρης, ιδιοκτήτης καφετεριών και φούρνων (αυτός είναι ο όμιλος Πιέτρη) τοποθέτησε το πούλμαν απέναντι από την καφετέριά του και καμάρωνε λες και ήταν ιδιοκτησία του.

Από εκείνη την ημέρα μέχρι και σήμερα εγώ επέλεξα όλους τους ποδοσφαιριστές και όλους τους προπονητές είτε η ομάδα αγωνιζετο στο τοπικό πρωτάθλημα, είτε στην Γ’ Εθνική.

Χαρακτηριστικότερο παράδειγμα είναι ότι η βάση της ομάδος είναι τα δικά μου 8 παιδιά από την Λάρισα, τα οποία ήταν μαζί μου από την εφηβική τους ηλικία στις ομάδες νέων της ΑΕΛ και μετά στην μετεφηβική τους ηλικία ήταν επαγγελματίες στη ΑΕΛ και τους έπεισα να έρθουν να αγωνιστούν στην άγνωστη γι’ αυτούς πόλη της Κορίνθου, πληρώνοντας για τον έναν εξ αυτόν μάλιστα και τη σχολή του.

Η ομάδα που δημιούργησα για τα δεδομένα της Γ’ εθνικής ήταν και είναι η μικρότερη σε μέσω όρο ηλικίας και αν δεν υπήρχε ο ανηλεής πόλεμος εις βάρος μου από την εγκληματική οργάνωση που διοικεί παρασκηνιακά το ποδόσφαιρο με τις στημένες διαιτησίες και τους στημένους αγώνες, η ομάδα του ΠΑΣ ΚΟΡΘΙΝΟΣ θα ήταν πρώτη και με 20 βαθμούς διαφορά.

Δυστυχώς, εκτός από τον Κώστα Παπαγιανόπουλο και τον Λευτέρη φριγκελη, οι οποίοι ασχοληθήκαν ανιδιοτελώς με την ομάδα, οι δύο άλλοι συμμέτοχοι το μόνο για το οποίο ενδιαφέρονταν ήταν μέσω της ομάδος να παρέμβουν στις δημοτικές εκλογές της Κορίνθου, οι οποίοι είχαν και έχουν οικονομικά οφέλη από τις δραστηριότητες του δήμου.

Ο λόγος της αποχωρήσεως μου ήταν η χυδαία συμπεριφορά εις βάρος μου, μέσω τηλεφώνου, από τον Γεώργιο Πιέτρη μετά την γραπτή ανακοίνωση του ΠΑΣ ΚΟΡΙΘΝΟΣ μετά την οργιώδη διαιτησία που διαμόρφωσε το αποτέλεσμα του αγώνος όπως και στον πρώτο γύρο απέναντι στον παναργιακό.

Δεν είχα καμία άλλη επιλογή από το να παραιτηθώ.

Όσον αφορά λοιπόν τα οικονομικά και ποιος χρηματοδότησε επί 2 χρόνια την λειτουργία του ΠΑΣ ΚΟΡΙΝΘΟΣ παραθέτω τα εξής: την πρώτη χρονιά στο τοπικό πρωτάθλημα και για  τα μπαράζ ανόδου εγώ χρηματοδότησα τον ΠΑΣ ΚΟΡΙΝΘΟΣ με 50.000 ευρώ μετρητά και με  την χορηγία της διεθνούς επιχειρήσεως ΥΦΑΝΤΗΣ ύψους 80.000 ευρώ, τα οποία  στην ουσία αποτελούσαν δικά μου χρήματα , αφού ήμουν και είμαι ο νομικός σύμβουλος της εταιρείας ΥΦΑΝΤΗΣ.

Στο αντίστοιχο χρονικό διάστημα οι συνεργάτες μου κατέβαλαν 30.000 ο Γεώργιος Πιέτρης, 30.000 ευρώ ο Λευτέρης φριγκελης και 30.000 ευρώ ο Γιώργος Οικονόμου, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΚΕ ΚΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΟΛΑ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΩΣ ΤΑΜΙΑΣ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΙΣ ΠΟΤΕ ΝΑ ΤΟΝ ΕΛΕΓΞΕΙ.

Την τρέχουσα σεζόν εγώ κατέβαλα 70.000 ευρώ μετρητά (μόνος μου εξόφλησα την μεταγραφή του Νίκου Αναστασόπουλου ύψους 20.000 ευρώ από την ερανι φιλιατρών) και οι συνεργάτες μου κατέβαλαν 30.000 ευρώ ο Γιώργος Πιέτρης , 23.000 ευρώ ο Γιώργος Οικονόμου και 23.000 ευρώ ο Κώστας Παπαγιανόπουλος.

Τα χρήματα όλα χωρίς κανέναν έλεγχο τα διαχειρίστηκε αποκλειστικά ο Γιώργος Πιέτρης, εκτός από αυτά τα χρήματα συνεισέφερα στο ταμείο του συλλογή άλλες 80.000 ευρώ χορηγία της εταιρείας ΥΦΑΝΤΗΣ.

Αυτή είναι η ωμη πραγματικότητα και εφόσον μέχρι αύριο δημοσίως ο Γιώργος Πιέτρης και νέα διοίκηση του ΠΑΣ ΚΟΡΙΘΝΟΣ, αφού ο Κώστας Παπαγιανόπουλος αποχώρησε μαζί μου δεν ζητήσουν συγγνώμη για τις ανακοινώσεις τους θα τους μηνύσω και θα τους ενάγω για συκοφαντική μου δυσφήμηση και συγχρόνως θα διεκδικήσω μέχρι το τελευταίο ευρώ τα χρήματα τα οποία έχω διαθέσει ως ταμειακή διευκόλυνση για την λειτουργία του ΠΑΣ ΚΟΙΡΘΜΟΣ μέχρι σήμερα.

Υγ αξιοσημείωτο είναι ότι η νέα διοίκηση διαχεισριζετο τον πας κορθνιος μέσω των χρημάτων της χορηγίας ΥΦΑΝΤΗΣ, των εισπράξεων από τον αγώνα με τον πανεργειακό που ξεπέρασαν τις 40.000 ευρώ και από χρήματα τα οποία έχει υποσχεθεί ότι θα τους δώσει ο νέος δήμαρχος Κορίνθου κος Νίκος Σταυρέλης.

Υγ εγώ πλήρωσα τις εγχειρήσεις χιαστών, χωρίς καν να με ρωτήσουν ποσό των ποδοσφαιριστών Παπαχρήστου και Χαλάτση, τις οποίες εγχείρησε ο κορυφαίος Έλληνας ορθοπεδικός και αδελφικός μου φίλος Χρήστος Θέος στο νοσοκομείο Metropolitan, με τους οποίους ουδέποτε ασχολήθηκε κανείς από αυτούς που σήμερα διοικούν τον ΠΑΣ ΚΟΡΙΘΝΟΣ.

ΕΥΧΟΜΑΙ Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΙ 6000 ΟΠΑΔΟΙ ΜΑΣ ΠΟΥ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΔΟΣΦΑΡΙΣΤΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ ΜΟΝΟ ΗΡΘΑΝ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 30 ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΓΙΟΡΤΑΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΤΗΝ ΑΝΟΔΟ ΣΤΗΝ SUPER LEAGUE 2 ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΝΑ ΔΩ ΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΣΟ ΑΚΡΑΙΑ ΜΕ ΣΥΚΟΦΑΝΤΗΣΑΝ ΘΑ ΚΑΤΑΒΑΛΕΙ ΤIS 550.000 ΕΥΡΩ ΠΟΥ ΑΠΑΙΤΟΥΝΤΑI ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΤΟΧΙΚΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΓΓΥΗΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ.

 

 

Αθήνα, 26/3/2024

Με εκτίμηση και Σεβασμό

Αλέξιος Κούγιας

.....::::: Μεταδώστε Αυτό το Άρθρο στα Social Media και όχι Μόνο :::::.....